Πάντα πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις τη λάμψη.

Σπάσε το ψεύτη κόσμο σήμερα όσο το προλαβαίνεις.
Πάψε να κλαίς και να αδιαφορείς.
Μην πιστεύεις τίποτα παρά μόνο όσα γίνονται πράξη, μην σκύπτεις το κεφάλι σου ούτε να απογοητεύεσαι, βρες μέσα στην μαυρίλα της εποχής τις όμορφες στιγμές και εκμεταλλεύσου της. Αύριο είναι Δευτέρα μην συκωθείς και να βαστείς την κεφαλή σου με κέφι και αγάπη σε ότι κάνεις να πας.

Προγραμμάτισε ότι έχεις σκοπό να κάνεις και κατά την εκτέλεση ότι και αν προκύψει να μην παρεκλίνεις. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε, να παράγουμε, να συνεργαζόμαστε με κόπο και πείσμα για το κάθε πρόβλημα που τυχόν παρουσιαστεί. Ο άνθρωπος που πιστεύει στον θεό προσεύχεται και σέβεται τους συνανθρώπους του, ενώ και όσοι παρεκλίνουν από την πίστη ας σέβονται τους συνανθρώπους τους και με αγάπη να βαδίζουν στην ζωή τους. Όταν όλοι μας θέλουμε το καλό των συνανθρώπων μας πράττουμε σύμφωνα με της αξίες της παράδοσεις μας τότε θα συνεχίσουμε να ξε ορείζουμε ως έθνος και ως τόπος. Έχουμε δύναμη και υσχή, αρκεί να ενωθούμε όταν βρούμε τα κοινά μας προβλήματα να γίνουμε ομόκεντρες ομάδες να δώσουμε λύσεις.

Μην περιμένεις από πολιτικά κατακάθια να μας σώσουν, παρά μόνο εμείς οι ίδιοι όταν πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Οι ημέρες που δυανύει η χώρα μας είναι κρίσιμες όσο περνά ο καιρός τόσο πιο βαθιά μπαίνουμε στο λαγούμι της εξαθλίωσης, αν συνεχίσουμε απαθείς θα πέσουμε στα χέρια της Ελίτ, αφού πλέον έχουν πάρει το πλήρη έλεγχο παντού. Είμαστε η τροφή τους ως δούλοι για το σφαγείο στο βωμό του χρήματος.

Εάν δεν διεκδικήσουμε την πνευματική μας ελευθερία και την συλλογική μας αυτάρκεια θα έχουμε ως πρόσφυγες στα χνάρια της Ευρώπης, όσο συνεχίζουμε να ακολουθούμε τα λάθη μας, φθάνουμε στα πρόθυρα του μεγάλου πολέμου που έχουν προβλέψει οι προφήτες μας. Τα μαύρα ιερατεία θέλουν φόβο και πανικό ώστε να μας καθηλώσουν εντελώς θεωρώντας εμείς πως είμαστε ανίκανοι να αντιδράσουμε. Θα επαληθεύσουν το θείο σχέδιο του κυρίου αφού έχουμε προειδοποιηθεί πολλές φορές αλλα συνεχίζουμε να είμαστε άπιστοι και να κάνουμε τα ίδια λάθη.

Η πηγή όλων, ο κύριος μας, έχει στρωμένα τα χρόνια με ροδοπέταλα μα εμείς ακολουθούμε της σκιές του κακού. Ο Αντίχριστος έχει πλανέψει καλούς ανθρώπους και τους έχει ως δόρυ για να μας ελέγχει. Τα όνειρα σου δεν θα χαθούν όσο εσύ δεν το επιτρέψεις.

Κάθε σκιά θα σβήσει, σαν πάψεις να στέκεσαι εσύ πίσω από τον μαυροψύχη. Όλοι οι ηγέτες του σημερινού κόσμου είναι μιάσματα ,μαριονέτες της νέας τάξης, μα ένα δεν έχουν” ψυχή, ενώ εσύ έχεις.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βρες τα αγνά σου χρόνια και Ε θυμίσου την αγάπη και με πείσμα και πίστη πολέμησε για το αύριο το δικό σου και των συνανθρώπων σου

. Λαμβάνεις το φως, μα σαι τυφλός και δεν θωρείς τον όφη, μα δεν προσέχεις αλλά σε τυλίγει.
Τι περιμένεις; να σε κατασπαράξει; γιατί εσύ είσαι γένος του Ηρακλή γιός του Οδυσέα απόγονος του Λεωνίδα και του Καραϊσκάκη, έμαθες να μετράς από τον Πυθαγόρα και να διαβάζεις από τον Αριστοτέλη. Είχαμε ,έχουμε, εσαεί εις τους αιώνες θα έχουμε όσα εμείς λάβουμε εκ του πατρός μας μέγα ύδωρ, το αίμα των προγόνων μας. Άστρο φωτεινό το μέλλον μας ως οδηγός στα βηματα μας, ίχνος φωτός κάθε ιδέα μας που αποτυπώνει την πραγματικότητα μας.

Σύμφωνα με όσα πιστεύουμε πράττουμε κιόλας.

Πως γίνεται ένας μορφωμένος λαός, ένας άξιος λαός να έχει τα κουρια οδηγούς του;

Εμείς αποφασίζουμε, εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα, όλοι μας θέλουμε ευημερία όλοι μας θέλουμε χρήματα, δεν γίνεται να τα επ χουμε όλοι και όλα όπως το χέρι μας κάθε δάκτυλο διαφέρει έτσι και η κοινωνία μας δεν είναι ίδια ο κάθε ένας έχει διαφορετική ταυτότητα και δυνατότητες. Χαιρόμαστε με της χαρές των άλλων με της επιτυχίες των συνανθρώπων μας. Παίρνουμε τα καλά και συνεχίζουμε με ορθά πρότυπα, επαγγελματικά, ατομικά ή ιδεολογικά. Μπορούμε να συμφωνούμε αλλά και να διαφωνούμε, χάνουμε και κερδίζουμε ως μαθητές της ζωής, κάθε ημέρα χτίζουμε λιθαράκι λιθαράκι να γίνουμε καλύτεροι ανθρώποι.

Τα υλικά αγαθά και το εγώ, είναι όλα εφήμερα σβήνουν και υπάρχουν ως την σπίθα της φωτιάς, η ζωή μας όμως είναι ένα ταξίδι που δεν αποτυπωνεται, αν πραγματικά δεν την ζήσουμε αληθινά.

Προσέχουμε κάθε τι υπάρχει στο περιβάλλον μας, ζούμε μέσα σε έναν όμορφο πλανήτη που μας χαρίζει τα πάντα απλόχερα ως μέλη του ανθρώπινου σώματος που όταν πονάει ένα άκρο τότε το σώμα μας όλο ταλαιπωριέται.

Ετσι και εμείς στην αλυςίδα του σύμπαντος, κάθε τι που κάνουμε το αποτυπώνουμε στην πνευματική αλυσίδα που φέρει το αποτέλεσμα στην πραγματικότητα μας. Στην γειτονιά μας έχουμε πολέμους, ανθρώποι χάνονται κάθε μέρα, ενώ εμείς αντί να στραφούμε απέναντι στους ηθικούς αυτουργούς, και να αναστρέψουμε το πόλεμο χτυπάμε τους αντ´μπορους ανθρώπους. Τα παιδιά πεθαίνουν από τη πείνα και εμεις αντί να σβήσουμε τα μονοπώλια που έχουν κατασπαράξει την ανθρωπότητα αδιαφορούμε.

Σκέψου, αναζήτησε, προβληματήσου, μα σκοπός και στόχος να βρεις λύσεις μην συνεχίζεις να ζεις ως παθητικός δέκτης και ως ματριξιακό δημιούργημα.

Αν όσοι θέλανε το καλό σου, έλεγαν αλήθεια αιώνες τώρα, δεν θα χανόνταν τόσοι ανθρώποι.
Σπάσε τα δεσμά σου από κάθε άγκυρα και χάραξε εσύ το ταξίδι για τους συνεπιβάτες σου. Η μεγαλύτερη μάχη που έχεις να κάνεις είναι η πνευματική ,αφού δίχως να έχεις αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια είσαι φυλακισμένος στο εγώ σου και τα λάθη σου.

Η νίκη μπορει να μην έρθει τώρα, ούτε το νέο έτος, μα θα υπάρχεις αφού για σένα συνάνθρωπε μου θα λένε οι απογόνοι σου, ως τον Καψάλη του Μεσολογγιού και τη Μπουμπουλίνα ως τον μεγάλο στρατηλάτη τον μέγα Αλέξαντρο , γη τον Οδυσσέα, που μπορεί να ήταν αδύνατο να φτάσει στην Ιθάκη του μα ως άξιος βασηλιάς, έλαβε το θρόνο του εξοντώνοντας τους μνηστήρες.

Εμείς δίχως καμία μάχη, μπορούμε και είναι πνευματική το θείο σχέδιο μας δίδει φως στον δρόμο μας για την Ιθάκη μας ας πιστέψουμε στον κύριο Ιησού χριστό με άφεση  Δεν θα αφήσουμε να έρθει άλλο κακό στον τόπο μας και ας σταυρωθούμε για το κοινό καλό. Εμείς είμαστε οι φάροι της ζωής σε τούτο το πλανήτη το αθάνατο πνεύμα των Αγίων και των προγόνων μας, οδηγεί στη σωτηρία των ψυχών μας.

Όλοι έχουμε μέλλον στην άγια κοινωνία του θεού, εμεις είμαστε τα παιδιά του ως άρτος και αίμα στην καθαγίαση του Αγίου πνεύματος. Όλοι η πλάση μια Αγία οικογένεια μα διαφορετικές και αναλείωτες στο αιώνιο παζλ της Βαβέλ, που οι μαυροψύχιδες χτίσανε. Η διαφορές μας είναι πλούτος αφού δεν μας χωρίζουν ,αλλά συνδημιουργούν την ανθρωπότητα. Ουδείς ανώτερος στην στράτα της αγάπης μα μόνο καθ ομοίωση του πανάγαθου πατέρα με ίσες δυνάμεις ως και την μάτα του Χριστού. Η ανθρωπότητα πολλά θα διαβεί μα θα σβήνουν ολα, αφού ο άνθρωπος μπορεί να μετανοήσει

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *