Όταν οι Σκοπιανοί αστυνομικοί κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν οι Έλληνες

skopia sinora
Όταν οι Σκοπιανοί αστυνομικοί κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν οι Έλληνες

Από την Αρβανίτισσα

Το γύρο του διαδικτύου και των καναλιών κάνουν οι εικόνες των Σκοπιανών αστυνομικών, που έχουν εισέλθει στην εντός των εδαφών της χώρα μας και ξυλοκοπούν και πυροβολούν τους μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στα Σκόπια.

Θα αφήσω να περάσει στο νούκου το γεγονός της παράνομης εισόδου ξένης δύναμης στην ελληνική περιοχή και στην παθητική ή καλύτερα απαθή και ζαμαν φου στάση των ελληνικών δυνάμεων – που δεν φυλάνε τα σύνορα μας και είναι υπόλογοι γι΄αυτό – αλλά θα σταθώ στην πράξη των Σκοπιανών ως προς τους μετανάστες.

Προσέξτε όμως λίγο. Αυτοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ είναι μετανάστες, γιατί η είσοδος των προσφύγων στα Σκόπια γίνεται με αργούς μεν αλλά σταθερούς ρυθμούς. Και για να λέμε του στραβού το δίκιο γίνονται με αργούς ρυθμούς γιατί οι ταυτοποιήσεις ως προς τη χώρα προέλευσης που γίνονται στη χώρα μας είναι για κλάματα και γι΄αυτό το λόγο οι ευρω-πεή απειλούν να μας πετάξουν εκτός senger (ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ).

skopianos astynomisko pirovoli


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Σκοπιανοί λοιπών σήμερα έκαναν κατά την ταπεινή άποψη μου το αυτονόητο. Προασπίσθηκαν με κάθε μέσω τα σύνορα της, την ανεξαρτησία των χώρας τους και απαίτησαν το αυτονόητο. Να μην εισέλθουν λαθρομετανάστες στην χώρα τους γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να αντέξει αυτό το βάρος….

Τι μου θυμίζει όλο αυτό… ΤΙΠΟΤΑ…

Θα έπρεπε να μου θυμίζει την Ελλάδα… φευ όμως… που τέτοια τύχη με τους ρεζίλιδες / προδότες / λαμόγια που μας κυβερνούν χρόνια τώρα.

Θεωρώ πως η στάση των Ελλήνων αστυνομικών και λιμενικών θα έπρεπε να είναι ομοειδή με αυτή των σκοπιανών συναδέλφων τους, ώστε σήμερα να μην έχουμε αυτό το μπάχαλο που στα νησιά (και από σήμερα το βράδυ και στην Αθήνα) χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα… Μερικές βολές πριν από 4-5 μήνες σήμερα μπορεί να μην είχαμε αυτό το χάλι! Και αν είχαμε νεκρούς απο σφαίρες; Δηλαδή τώρα που έχουμε πάνω από 300 νεκρούς απο πνιγμούς είναι καλύτερα;

Μας έφαγε η «αλληλεγγύη» και η «ανθρωπιά»… Ποια αλληλεγγύη  και ποία ανθρωπιά;

Όλα είναι κονόμα, ΜΚΟ και εκατομμύρια ευρώ που κατασπαταλώνται με δικαιολογία την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης. Άντε και μερικές «αλληλέγγυες» ξεχασμένες κυράτσες που θέλουν να ξεπλύνουν τις αμαρτίες που γέμιζαν τα μπούτια τους τόσα χρόνια, δήθεν προσφέροντας…

Όμως είμαστε όλοι υποκριτές. Γιατί βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι τον τζαχαντιστή ετών 20 με τη γυναίκα που έχει 4 παιδιά στην αγκαλιά, μόνο και μόνο γιατί είναι υπήκοος Πακιστάν ή Σομαλίας ή Ιρακ.

Είμαστε υποκριτές γιατί «αλληλεγγύη» νομίζουμε ότι είναι να πληρώνουμε στις ΜΚΟ πακτολό χρημάτων και να μην μας ενδιαφέρει αν αυτές επιτελούν το έργο που έχουν αναλάβει.

Είμαστε υποκριτές γιατί το «ενδιαφέρον» εστιάζεται στα 50 λεπτά του δελτίου ειδήσεων.

Από τα 10 εκατομμύρια Έλληνες (αν είμαστε τόσα) πόσοι/ες είναι οι πραγματικοί αλληλέγγυοι;

ΟΥΤΕ 1000 ΑΤΟΜΑ…

 

 

Loading...

3 thoughts on “Όταν οι Σκοπιανοί αστυνομικοί κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν οι Έλληνες

 1. billy papa says:

  Μια παρατήρηση. Λες 10 εκατ ή 11 εκατ. Έλληνες. Δηλ. αυτοί που δουλεύουν ή ζουν έξω είναι ξένοι και αν έρθουν ξαναγίνονται Έλληνες? Και εγώ έζησα έξω. Σύνηθες λάθος

  • Αρβανίτισσα says:

   Όλοι οι Έλληνες είμαστε 20.000.000
   10.000.000 είμαστε οι ιθαγενής Έλληνες και 1.000.000 είναι οι ελληνοποιημένοι.
   Δεν μέτρησα του εξωτερικού.

 2. Έλεος! says:

  Καταρχήν είσαι λάθος να τα βάζεις με τους αστυνομικούς-λιμενικούς. Όταν εργάζεσαι σε μια δουλειά στην οποία παίρνεις εντολές δεν μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου. Να σου φταίνε οι πολιτικοί όπως καλώς είπες και όχι οι ένστολοι
  Και δεύτερον μη συγκρίνεις αυτό που κάνουν πανεύκολα οι σκοπιανοί στο έδαφος με αυτό που έχουν να αντιμετωπίσουν οι λιμενικοί στα νησιά.
  Αν θυμάσαι καλά όταν έφταναν στο ακτές τα βουλιαζαν. Αντε στειλτους πισω εσυ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *