Οι Τούρκοι με 4 Οπλισμένα Μαχητικά & 3 κατασκοπευτικά ….Έκαναν σουρωτήρι το Αιγαίο!

1
7

Τι είχες Γιάννη τι είχαν πάντα κουτσή στραβή αδύναμη και διαλυμένη η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία αλλά τις Παραβιάσεις και τις Υπερπτήσεις και τις κάνουν και κάνουν και σουρωτήρι το Αιγαίο!

Την ώρα που ο Α/ΓΕΣ προσγειωνόταν στο Φαρμακονήσι οι Τούρκοι έστειλαν τα F-16 να κάνουν «περαντζάδα» στα 26.000 πόδια βέβαια αλλά πέταξαν πάνω από το νησί μας και εμείς αν και είχαμε την δύναμη να τους κατεβάσουμε κάτω δεν πρόκειται να το κάνουμε ποτέ !aeromahia_greek_tuskish_jets1

Την ίδια ώρα άλλα δύο Μαχητικά Τούρκικα μαχητικά έμπαιναν από το γνωστό σημείο αναγκάζοντας το Α/ΤΑ να στείλει δύο F-16 απο την 130 ΣΜ της Λήμνου για Αναχαίτιση!

Οι Τούρκοι δεν έμειναν μόνο σε αυτά αλλά στο Ουρανό πέταξαν και 3 Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά CN-235 που πέρασαν πάνω κάτω το Αιγαίο !

Το αποτέλεσμα 25 Παραβιάσεις ,7 Παραβάσεις και μια Υπέρπτηση πάνω απο το νησί μας και εμείς να ζήσουμε να τις θυμόμαστε …Αντε και εις ανώτερα

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 15η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (2 α/φ & 2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 3 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 7

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 25

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
α. 1 εκ των ανωτέρω 25 παραβιάσεων ήταν η υπέρπτηση που πραγματοποίησε ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών α/φ F-16 την 13:18 άνωθεν ν. Φαρμακονήσι στα 26.000 ft,

β. Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική

veteranos.gr

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι εντάξει! Αλλά εάν μπορούν οι Τούρκοι με 4 μαχητικά… και 3 κατασκοπευτικά να κάνουν “σουρωτήρι” το Αιγαίο, τότε αυτό σημαίνει 2 πράγματα α) κάποιοι πρέπει να πάνε σπίτια τους για ύπνο, β) δεν έχουμε τους καλύτερους πιλότους στο Ν.Α.Τ.Ο. Εκτός και αν από κοινού η πολεμική αεροπορία και των 2 κρατών Ελλάδος – Τουρκίας, κάνει συνεκπαιδεύσεις σε αεροναυτικούς ελιγμούς μάχης! Αλλά σε αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχει κανένα “σουρωτήρι”. Αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ