Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τους κομάντος των ΗΠΑ στη Συρία

5
10

Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τους κομάντος των ΗΠΑ στη Συρία

Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν κατά λάθος, τα στρατεύματα των ΗΠΑ και άλλων χωρών που βρίσκονται υπό την αμερικανική ηγεσία στη βόρεια Συρία.
Οι Ρώσοι εκτέλεσαν επιθέσεις την Τρίτη σε διάφορα μικρά χωριά νοτιοανατολικά της πόλης Al-Bab. Σύμφωνα με τις αμερικανικές πληροφορίες οι Ρώσοι πέρασαν τα αμερικανικά στρατεύματα για ισλαμιστές του ΙΚ. Αυτό δήλωσε ο αμερικανικός Αντιπτέραρχος Stephen Townsend σήμερα Τετάρτη, αναφέρει το AFP.

Σύμφωνα με τον Townsend, υπήρξε ένας άγνωστος αριθμός θυμάτων μεταξύ των δυνάμεων του συνασπισμού. Επίσης πρόσθεσε ότι η αμερικανικοί καταδρομείς βρισκόντουσαν σε λιγότερο από πέντε χιλιόμετρα απόσταση από την ρωσική επιδρομή. Πανικόβλητοι προσπάθησαν μέσω ειδικής τηλεφωνικής γραμμής να εμποδίσουν τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές.

Μετάφραση απο τον ξένο τύπο..

Koraks

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το αεροπλανάκι στην σύνδεση του άρθρου σου είναι τυχαίο; Ο αριθμός 712 που έχει το αεροπλανάκι..
    ο αριθμός 7 και τα 12 κλειδιά του…..
    υπάρχουν κι άλλα; προσπάθεια αντιγραφής σε μαύρο καρμπόν…με αντίθετη όψη….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ