Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:36 - 04/03/2016

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΜΠΟΛΕΜΩΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΜΠΟΛΕΜΩΝ

Σε μια εποχή που το περιβάλλον ασφάλειας επιβαρύνεται όλο και περισσότερο και ο εφιάλτης ενός πολέμου πέρα από την περιφερειακή σύγκρουση π.χ. Ελλάδας-Τουρκίας, εμφανίζεται και πάλι, καλό είναι να γνωρίζουμε ορισμένα βασικά πράγματα για το πώς θα επιβιώσουμε εμείς και η οικογένειά μας, ειδικά αν ζούμε εντός αστικού ιστού.
H κατάρρευση των δυνάμεων εσωτερικής ασφάλειας είναι πολύ πιθανή ή ή αδυναμία τους να δράσουν αν κτυπηθούν κέντρα επικοινωνιών, διοίκησης και ελέγχου.
Σε κατάσταση πολέμου τα είδη υγιεινής και τα φάρμακα είναι σημαντικότερα και από το φαγητό. Μπορείς να πυροβολήσεις ένα περιστέρι. Μπορείς να κόψεις ένα φυτό να φας. Δεν μπορείς όμως, ούτε να πυροβολήσεις, ούτε να φυτέψεις ένα αντισηπτικό.
Μάζεψε αντισηπτικά, απορρυπαντικά, σαπούνι, γάντια, μάσκες.
Μάθε να δίνεις πρώτες βοήθειες, να καθαρίζεις πληγές και να φροντίζεις εγκαύματα. Ακόμα και αν βρεις γιατρό, ίσως να μην μπορείς να τον πληρώσεις. Μάθε να χρησιμοποιείς αντιβιοτικά. Είναι καλό να έχεις απόθεμα.
Θα πρέπει να διαλέξεις να έχεις όσο απλούστερα όπλα γίνεται και φρόντισε να έχεις νομίμως κτηθέντα πυροβόλα όπλα και πολλά πυρομαχικά, ακόμα και κυνηγετικά όπλα, κατά προτίμηση ημιαυτόματα για στοιχειώδη προστασία. Τα ρωσικά Saiga και Μolot, αλλά και πολλές αμερικάνικες καραμπίνες κάνουν άριστη δουλειά.
Θα πρέπει να έχεις μικρά πράγματα που δεν χτυπάνε στο μάτι. Για παράδειγμα, μια ηλεκτρογεννήτρια είναι καλή, αλλά 1.000 αναπτήρες BΙC είναι καλύτεροι. Η γεννήτρια θα τραβήξει την προσοχή σε περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα, ενώ οι αναπτήρες είναι μικροί, φτηνοί και εύκολα ανταλλάξιμοι.
Ο χρυσός και το ασήμι, είναι χρήσιμα;
Ναι γιατί μπορείς να τα ανταλλάξεις με τρόφιμα, φάρμακα, νερό, όπλα και πυρομαχικά.
Πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν όπλα και πυρομαχικά;
Μπορείτε να κάνετε προμήθειες σε πυρομαχικά σε καιρό ειρήνης.Να θυμάστε ότι οι δυσκολότερες ώρες είναι κατά τις πρώτες μέρες, άρα εάν δεν έχεις ήδη όπλα και πυρομαχικά, ίσως να μην έχεις αρκετό χρόνο να τα αποκτήσεις και να προστατέψεις την οικογένειά σου. Το να είσαι άοπλος μέσα σε μια κατάσταση ταραχών και χάους είναι πολύ κακή ιδέα.
Οργάνωση ασφάλειας
Οργανώστε την περίμετρο του σπιτιού σας. Μπορεί να επικρατήσουν χαοτικές καταστάσεις. Οι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες είτε επειδή θα είναι πεινασμένοι και απελπισμένοι είτε επειδή θα παίξουν το ρόλο της 5ης φάλαγγας θα αποτελέσουν κορυφαία απειλή για την ασφάλεια, όπως επίσης και αντικοινωνικά και παραβατικά στοιχεία της κοινωνίας.
Φροντίστε να μην έχει κανείς οπτική πρόσβαση με το εσωτερικό του σπιτιού σας, ειδικά αν μένετε σε μονοκατοικία.
Προσπαθήστε το σπίτι να μην δίνει στόχο, να μην φαίνεται οχυρωμένο. Το οχυρωμένο σπίτι δείχνει ότι κάτι έχει να κρύψει. Φροντίστε να έχετε οργανώσει ομάδες άμυνας από φίλους και συγγενείς. Αν έρθει η καταστροφή και ζεις στην πόλη, χρειάζεσαι ένα απλό, καθόλου φανταχτερό μέρος, γεμάτο με όπλα και πυρομαχικά.
Πόσα πυρομαχικά; Όσο το δυνατόν περισσότερα.
Ετοιμάστε σχέδιο διαφυγής στην επαρχία. Σημασία έχει να επιβιώσετε εσείς και η οικογένειά σας. Τα σπίτια ξανακτίζονται και τα έπιπλα αγοράζονται. Οι ζωές σας, όχι.
Είναι σημαντικό να έχει οργανωθεί δύναμη αυτοπροστασίας στην γειτονιά σας από την εποχή της ειρήνης. Πάντα οργανωμένες σκοπιές και περίπολοι έξω στους δρόμους. Η καλή οργάνωση και ο συντονισμός είναι εκ των ων ουκ άνευ για προστασία απέναντι σε συμμορίες.
Είνα καλό να ξέρουν να χειρίζονται τα όπλα όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της οικογένειά σας. Ποτέ δεν ξέρετε ποιος θα χρειαστεί να πυροβολήσει ή να στοχεύσει με ένα αυτοσχέδιο όπλο για να σώσει εσάς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.
Διαδίκτυο, τηλεόραση, ραδιόφωνο πιθανόν δεν θα υπάρχουν. Πρέπει να οργανώσετε ένα δίκτυο ροής πληροφοριών με εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Βρείτε ραδιόφωνα και κατασκευάστε κεραίες που να μπορούν να λαμβάνουν στα βραχέα.
Μη φοράτε πράγματα αξίας σε τέτοιες εποχές και καταστάσεις. Κάποιος θα σας δολοφονήσει για να τα πάρει. Ακόμα και η συμπεριφορά σας θα πρέπει να μην ξεχωρίζει.
Τα υπερσυστήματα ασφαλείας και τα υπερόπλα είναι ανώφελα. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι αξίζει να κλέψουν τα πράγματά σας, θα προσπαθήσουν να το κάνουν, ξανά και ξανά. Είναι μόνο θέμα χρόνου και δύναμης πυρός, άρα θέλετε όπλα, πυρομαχικά και χέρια.
Υγιεινή
Η υγιεινή είναι πολύ σημαντική, όπως και το να υπάρχουν επαρκή φάρμακα – ειδικά αντιβιοτικά. Παυσίπονα και αντιπυρετικά είναι απαραίτητα. Γάζες, βαμβάκι και αντισηπτικά να υπάρχουν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αφθονία
Τροφή
Φροντίστε να έχετε κάνει αποθέματα με τροφές που να αντέχουν στο χρόνο με κονσέρβες, ξηρά τροφή κλπ. Αναζητήστε κατάλογο με τα είδη που διατηρεί σε αποθέματα ο Στρατός. Είναι ο καλύτερος οδηγός για τα δικά σας αποθέματα. Εχετε ένα χαρτοκιβώτιο στη αποθήκη σας πάντα και ανανεώνετέ το κατά καιρούς. Μπορεί να μην το χρειαστείτε ποτέ. Θα έχετε χάσει κάπου 100 ευρώ αρκετά για να θρέψουν μία τετραμελή οικογένεια για μια εβδομάδα. Αν δεν το έχετε μπορεί να χαθεί ολόκληρη η οικογένεια…
Νερό
Πρόβλημα. Ισως το κορυφαίο πρόβλημα αν έχει μολυνθεί το δίκτυο νερού της πόλης σας. Εδώ οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει απόθεμα δεκάδων φιαλών νερού, ανανεούμενο. Αναζητήστε πηγές ή να έχετε φροντίσει να προμηθευτείτε συσκευή που να μετατρέπει το θαλασσινό νερό σε πόσιμο. Αν έχετε δεξαμενή φροντίστε να ρίχνετε ειδικές αντισηπτικές “μπάλες” που χρησιμοποιούν στις δεξαμενές νερού των πλοίων.
Αυτά και … καλή τύχη

Πηγή: aiakosrex.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Καλο,αλλα παλιο μαν,αρχαιο.τα παμε παλι τα ιδια?χιλιοπαιγμενο και ξαναειπωμενο.κατι καινουργιο υπαρχει?

  • Ρε BOB τα θέλει ο οργανισμός σου…..δεν είσαι μόνος σου εδώ και συνέχεια εδώ μπαίνει καινούργιος κόσμος και ορισμένα πράγματα τα επαναλαμβάνουν για να τα δουν και οι νέοι μιας και είναι πολύ σημαντικά.Αυτό διακρίνω πίσω από τις διάφορες αναδημοσιεύσεις όσο για το ”κάτι νέο” πρώτον κάτσε και ψάξε μόνος σου και δεύτερον …..σύντομα θα ανακαλύψεις κάποια νέα πράγματα δια ζώσης και σε μη επιλεγμένο χρόνο και τόπο-δυστηχώς.
   Υ.Γ Συγνώμη που γίνομαι δικηγόρος του συντάκτη αλλά δεν μου αρέσει να βρίσκουμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. BOB no hard feelings man ,of course.

 2. Ανώνυμος 03/05/2016 @ 11:25 ΠΜ

  Επισημαίνω σε αυτούς που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, ότι καλό θα είναι να διατηρούν αν γίνεται μια καβάντζα για 2-3 μήνες από δω και πέρα. Οι καιροί είναι εξαιρετικά ευμετάβλητοι και ασταθείς. Ακόμα κι αν δεν γίνει η “έκρηξη” που φοβόμαστε, δείτε ότι σιγά σιγά κλείνουν τα σύνορα γύρω μας. Βεβαια προς το παρόν είναι για τους “πρόσφυγες”. Η πιθανότητα όμως να κλείσουν ΤΕΛΕΙΩΣ τα σύνορα κάποια στιγμή και να απομονωθεί η χώρα, ΙΣΩΣ για ΚΑΠΟΙΟ διάστημα, ΔΕΝ μπορεί ΠΙΑ ν’ αποκλειστεί και πλέον δεν φαντάζει τόσο τρελή όσο πριν. Και μην ξεχνάτε και το επίσης διόλου απίθανο ενδεχόμενο “επίσημης πτώχευσης” της χώρας στο εγγύς μέλλον. Και τα φάρμακα ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ!
  Δεν λέω ότι όλα αυτά θα γίνουν, απλά ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ότι ΠΙΑ ΔΕΝ μπορούν να αποκλειστούν. “Κάλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε”, που λέει κι ο λαός μας…
  DP

 3. Tη μεγαλύτερη ασφάλεια την έχει αν μπεί κανείς μέσα σε ένα πυθάρι και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να βγεί. Του χέστη η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Ολα θα γίνουν πάρα πολύ γρήγορα αν γίνουν. Δεν θα χρειαστούν ούτε φάρμακα ούτε τρόφιμα. Οι λάθρο δεν έχουν σκοπό να σκοτώσουν τους Ελληνες. Θα φάνε τους Συριζαίους και θα ανατινάξουν τη βουλή για να πάρουν την εξουσία στην Ελλάδα. Θα μπουκάρουν σε στρατόπεδα και θα πάρουν οπλισμό με τους τόνους. Ξέρουν από μαύρες επιχειρήσεις γιατί μια ζωή αυτό κάνανε στη ζωή τους, δεν έχουν ποτέ γνωρίσει τιποτα παρά μόνο πόλεμο.

  Οι Συριζαίοι που τους κουβαλάνε θα είναι τα πρώτα θύματα. Αν τελικά νικήσουν θα επιβάλλουν τη Σαρία σε όλη την Ελλάδα και θα τρέξουνε όλοι να προσκυνήσουνε τον Μωάμεθ. Οποιος δεν θα προσκυνά θα σφάζεται όπως έγινε στη Συρία. Οι πρώτοι που θα προσκυνήσουνε θα είναι οι στρατηγοί της χωροφυλακής και του στρατού.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*