O Stephen Hawking λέει πως οι εξωγήινοι θα έρθουν εδώ για να κατακτήσουν τον άνθρωπο … αλλά μήπως είναι ήδη εδώ;

Stephen Hawking talks to Royal College of Surgeons

Ο Stephen Hawking λέει πως οι εξωγήινοι θα έρθουν εδώ για να κατακτήσουν τον άνθρωπο … αλλά μήπως είναι ήδη εδώ;

Ο Stephen Hawking έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την πεποίθησή του, ότι η εξωγήινη ζωή μπορεί  στην πραγματικότητα να είναι εχθρική προς την ανθρώπινη φυλή, δηλώνοντας ότι: «Αν εξωγήινοι μας επισκεφθούν ποτέ, νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο όπως όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος προσγειώθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική, το οποίο δεν αποδείχθηκε πολύ καλό για τους Ιθαγενείς Αμερικανούς.»

Ενώ ο Hawkings μπορεί να είναι σωστός, ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, ότι το σενάριο αυτό δεν έχει ήδη γίνει.

Ο Paul Hellyer, πρώην Καναδός υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει δηλώσει ανοιχτά ότι «4 γνωστά εξωγήινα είδη …  επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια.» Αυτή η μαρτυρία επιβεβαιώθηκε από τον Phil Schneider, ο οποίος ήταν πολύ γλαφυρός για τις εμπειρίες του με άλλα αλλόχθονα είδη, ενώ εργάζονταν σε υπόγεια καταφύγια για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ο Philip είχε δηλώσει σε ομιλία του,πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση  υπό τη διοίκηση του Αϊζενχάουερ, αποφάσισε να παρακάμψει το Σύνταγμα και να σχηματίσει μια συμφωνία με τους εξωγήινους. Η συνθήκη ονομάζεται Greada Treaty 1954. Τον Ιανουάριο 1996 βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

Ας φανταστούμε για μια στιγμή ότι οι απόψεις των Hellyer και Schneider είναι σωστές. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κόσμος κυριαρχείται από τον πόλεμο, η πολιτική κυριαρχείται από τα ψέματα, και η ανθρώπινη φυλή χειραγωγείται, και κρατείται μακριά από την αλήθεια, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είμαστε υποδουλωμένοι … μέσω των μηχανισμών ελέγχου, όπως το χαρτονόμισμα και του καταναλωτισμού μέσω της τηλεόρασης κ.τ.λ.. Υποθέστε  τώρα,  ότι μία ευφυής εξωγήινη φυλή έχει τον έλεγχο πίσω από την σκηνή…. δεν μοιάζει και τόσο τραβηγμένο να το φανταστεί κανείς.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Karen Hudes, σύμβουλος στην Παγκόσμια Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι ο κόσμος  χειραγωγείται πίσω από την σκηνή από μυστικές κοινωνίες. Συγκεκριμένα: «οι Ιησουίτες, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες ομάδες πίσω από αυτούς. Μία από αυτές τις ομάδες είναι ανθρωποειδή, δεν είναι ανθρώπινα όντα. Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι δημιουργικοί, είναι μαθηματικοί. Είχαν μια πολύ ισχυρότερη δύναμη στην προγενέστερη εποχή των παγετώνων. Έχουν επιμήκη κρανία, μπορούν να παράγουν απογόνους στο ζευγάρωμα με θηλυκό άνθρωπο, αλλά αυτοί οι απόγονοι δεν είναι γόνιμοι. »

Θα μπορούσε πραγματικά να είναι αλήθεια; Είναι μια μη ανθρώπινη δύναμη κάποιου είδους ήδη εδώ και κινεί τα νήματα της ανθρώπινης φυλής; Οι Σουμέριοι έγραψαν εκτενώς για τους Annunaki που χρησιμοποιούσαν τους ανθρώπους ως σκλάβους τους. Εξάλλου και κάθε φορά που ακούμε για θεούς δεν έρχονται πάντα από τον ουρανό;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει ήδη γραφτεί εδώ, το πόσο καλά ελεγχόμενη είναι η ανθρώπινη φυλή, το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε καν τη δική μας ιστορία ή προέλευση, καθώς και το ότι η αρχαιολογία, ο τρόπος,η πύλη μας στο παρελθόν, έχει διαστρεβλωθεί και χειραγωγείται, όπως αποδεικνύεται από ερευνητές όπως ο Michael Cremo, η πιθανότητα είναι πολύ πιο πραγματική από ότι οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να πιστεύουμε.

Loading...

23 thoughts on “O Stephen Hawking λέει πως οι εξωγήινοι θα έρθουν εδώ για να κατακτήσουν τον άνθρωπο … αλλά μήπως είναι ήδη εδώ;

 1. Ανώνυμος says:

  100% είναι εδώ, κ δεν είναι οι εκείνοι που προέρχεται η ανθρωπότητα, αλλά εδώ είναι εκείνοι που έχουν σκλαβώσει την ανθρωπότητα…

  Υπάρχουν κ πάρα πολλοί που φοβόνται ότι θα έρθει ο Αντίχριστος, ας μην τον περιμένουν, τους τον έχουν βάλει μέσα τους εκείνοι οι καλοί κ άγιοι που τους «προστατεύουν» κ τους δείχνουν οπουδήποτε αλλού…

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

    Όποιος θέλει ακολουθεί την Ορθοδοξία. Τίποτε δεν γίνεται με το ζόρι. Νοήμονες άνθρωποι είμαστε.
    Εσύ διάλεξε το «θεό» σου και πορεύσου εν ειρήνη.

    • Ανώνυμος says:

     ΜΩΡΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΛΟΓΙΚΗ – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ – ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ? ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!»…Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ..

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

      Δεν μπορείς να δεχθείς πως οι Ορθόδοξοι είναι:
      – Γνήσιοι πατριώτες.
      – Έξυπνοι άνθρωποι.
      και τους υποτιμάς. Μάθε λοιπόν πώς υπάρχουν πολλοί και σπουδαίοι επιστήμονες ανάμεσα στον κλήρο και τον λαό. Αν βρεθείς στην Σιμωνόπετρα στο Άγιο Όρος, όλοι είναι με διδακτορικά.
      Μην αυτοκολακεύεσαι λοιπόν για την διανοητική σου κατάσταση και την επιστημοσύνη σου.

     • Ανώνυμος says:

      ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» (ΟΣΑ PHD ΚΑΙ ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΥΠΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ («ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ») ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ…ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: «ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ?» ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ «ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ!!» …ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΤΑΠΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ: «ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ?» ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ «ΚΑΝΕΝΑΣ!! Ο ΘΕΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!» ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ «ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ? ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ!!»…
      ΟΛΕΣ ΟΙ «ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ» ΠΟΥ ΒΑΖΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ «ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ…

      Η ΑΛΗΘΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΓΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ), ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….

      ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
      ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/06/blog-post_172.html

      Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και …Παυλάκια
      ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/01/blog-post_28.html

 2. Ανώνυμος says:

  Εεε, τον Χόκινγκ τον είχα και για έξυπνο!!!

  Το χουν πει κι άλλοι εδώ και καιρό
  Γιατί και πώς ζουν ανάμεσα μας!
  Το χουν γυρίσει και σε ταινίες!

 3. Heron says:

  Μήπως όλα αυτά τα περί εξωγήϊνων δεν είναι τίποτα άλλο απο μια μεγάλης έκτασης απάτη – συνωμοσία των «Αμερικανών», για να αποτρελάνουν και να εξαπατήσουν τον κόσμο ; Αλλιώς τι λόγο θα είχαν να δολοφονήσουν τον Καναδό δημοσιογράφο Μονάστ που αποκάλυψε το σχέδιο Blue Beam,
  το κόλπο με την εισβολή εξωγήϊνων , και πολλά άλλα που ετοιμάζουν εις βάρος της ανθρωπότητας.
  Μην ξεχνάτε πως τα τεχνολογικά μέσα (κρυφά και φανερά ) για μιά τέτοιου είδους απάτη και όχι μόνο , έχουν καταστεί σήμερα «άπειρα».

 4. Τρελος says:

  Εδω στη γη ειναι οι κρονιοι απο το κρονο οι αριανοι οι σεληνιοι οι εσωγηινοι οι τιτανες κτλπ.
  Ναι μεν δεν ειναι ολοι φιλικοι απεναντι μας ομως μας αφηνουν να ζησουμε ωσπου να γινει πραξη το μεγαλο κολπο.
  Οι εξωγηινοι ομως που αναφερει ο επιστημονας αυτος δεν ειναι οι εξωγηινοι του ηλιακου μας συστηματος αλλα εξωγηινοι απο αλλο ηλιακο συστημα.
  Εξω απο το μαγνητικο πεδιο της γης βρισκεται μια τεραστια πυλη η οποια δεν ειναι παντα ανοιχτη εμεις φυσικα δε την βλεπουμε η νασα δε ξερω κατα ποσο την εχει δει.

  Μεσα απο αυτη τη πυλη θα περασουν οι εξωγηινοι που αναφερει ο επιστημονας εαν περασουν εαν ειναι εκει τη σωστη χρονικη στιγμη.
  Οταν αυτοι περασουν απο τη πυλη τη πρωτη φορα θα βρουν τοιχο μπροστα τους θα τους διελυσουν οι φυλακες της γης αυτοι διλ που μενουν και περιφρορουν γυρω απο τη σεληνη μπορει να εχει γινει κι ολας.
  Τη δευτερη φορα ομως οι εξωγηινοι αυτοι θα ερθουν με ενα τεραστιο μητρικο σκαφος με διαμετρο χιλιομετρων και με συνοδεια αρκετων μεγαλων σκαφων.
  Οταν βρεθουν κοντα στη σεληνη συγκεκριμμενα πισω απο τη σεληνη θα ξεκινησει η μαχη οι εξωγηινοι θα διαλυσουν τους φυλακες της γης θα προσγειωθουν στη γη και θα ξεκινησουν την εισβολη.
  Και καπου εκει θα ξεκινησει ενας μεγαλος πολεμος ο πολεμος των αστρων μιας και θα εμπλακουν πολλα περισσοτερα ειδη απο τα ειδη γνωστα μας.
  Οι ανθρωποι σιγουρα οι σεληνιοι ουτος η αλλος και ποιος ξερει τι αλλο ακομα.
  Προφανος να εγινε η πρωτη επιθεση και να το εμαθε αυτο η νασα και γι αυτο να εχει γνωση ο συγκεκριμμενος επιστημονας.
  Οποτε προφανος αναμενουμε τη δευτερη επιθεση.

  Οτιδηποτε αλλο εμφανιστει χωρις ενα τεραστιο σκαφος θα ειναι μουφα και σχεδιασμενο.
  Οσον αφορα το μητρικο το σκαφος αυτο σιγουρα θα το δουμε ολοι….

 5. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΚΙΝΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο.Ε.Α.!!! ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!! says:

  Παραμύθιον δια μεγάλους:

  Μια φορά κι εναν καιρό μια συμμορία ληστών-δολοφόνων εισήλθε δια ληστεία (πρώτων υλών) σε μια τράπεζα (σ’ένα ηλιακό σύστημα).
  Άρχισε να σκοτώνει τους υπαλλήλους της τράπεζας (την μαύρη φυλή) και τους επισκέπτες πελάτες (την λευκή φυλή), δια να γεμίζουν γρηγορότερα τους σάκους με χρήματα (με πρώτες ύλες) ώστε να μην προλάβει να έλθει η αστυνομία (οι κυβερνητικές γαλαξιακές δυνάμεις)
  Όμως η αστυνομία ήλθε πριν να τεθούν όλα τα χρήματα στους σάκους των ληστών, και έτσι οι ληστές (Σιν-Σιων-Τζεντάϊ-Σεντάϊ(Λιακόπουλου)κλπ) δεν μπορούσαν να βγουν από την τράπεζα.

  Αρχισαν λοιπον να απειλουν οτι θα σκοτώσουν τους ομήρους (γήινους με ψεκασμούς chemtrails και βιολογικου-ραδιενεργου πολέμου, με ανατίναξη πλανήτη μέσω υπογειων πυρηνικων εκρήξεων, με πρόκληση κενών ύλης μεσω CERN Ελβετίας,και με αλλες μεθόδους)
  Μάλιστα σκότωσαν πολλούς ομήρους (σε πολέμους 13.000 ετών που αυτοί υποκίνησαν)
  Όμως η αστυνομία δεν υποχώρησε και παρέμεινε σταθερά έξω από την τράπεζα ώσπου έφτασε να έχει υπεροπλία 8:1, και τότε εισέβαλε στην τράπεζα κάποιο πρωί, σκοτώνοντας όσους ληστές αρνήθηκαν να πετάξουν τα όπλα. Όσοι ληστές πέταξαν τα όπλα υπηρέτησαν μερικά χρόνια φυλακή και μετά απελάθηκαν από τη χώρα (σε άλλο ηλ.σύστημα).
  Όσοι από τους (μαύρους) υπαλλήλους και από τους (λευκούς) πελάτες συνεργάστηκαν με τους (κινέζους και τους μογγόλους) ληστές (ως εθνικοί μασώνοι προδότες λευκής,μαύρης φυλής) τουφεκίστηκαν από την αστυνομία άνευ δίκης.

  Ο Αρχηγός των Ληστών (Σιν-Σιων κλπ) και οι υπαρχηγοί του, είχαν ελεινό τέλος, κλεισμένοι ισόβια σε κλουβιά ζωολογικών κήπων, προς παραδειγματισμό. Όσοι τελικώς δεν σκοτώθηκαν από τους ληστές και από την εισβολή της αστυνομίας στην τράπεζα, έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα._

 6. Ανώνυμος says:

  Έχει στρατοπεδεύσει γαλαξιακος στόλος με πλανητικά σκάφη
  Μιλαμέ για τεράστια γιγάντια αστροπλοια ασύλληπτης ισχύος

 7. Blackbird777 says:

  Το τι διαβαζω στα σχολια σαυτο το αρθρο εχει ξεπερασει ολα τα προηγουμενα.

  Το συμπαν δεν ειναι αυτο που πιστευετε (που σας εμαθαν).

  Δεν υπαρχουν «πλανητες» και κατα συνεπεια εξωγηινοι.

  Δρακονιανοι κλπ ειναι σατανικης προελευσης και ουδεμια σχεση εχουν με το «μακρινο συμπαν».

  Διαβαστε την Βιβλο να ξεστραβωθειτε.

  Το παραμυθακι των εξωγηινων ειναι καλα στημενο απ τον σατανα για να σπειρει αμφιβολια στον ανθρωπο.

  Κριμα που ειστε κ Χριστιανοι ταχα μου ταχα μου και δεν πιστευετε στην ψυχη , κολαση – παραδεισο κ σατανα.

 8. Ανώνυμος says:

  Μην πλανασθαι πλανη οικτρα!!οι εξωγηινοι που πιστευετε οτι υπαρχουν δεν ειναι παρα δαιμονες -αερικα-ξωτικα -τελωνια.η αμαρτια που εχει πληθυνθει -η αποστασια δηλ. Του ανθρωπου απο το θεο δινει δικαιωματα στον ανθρωποκτονο διαβολο και στο συναφι του . Οπου στο συναφι συγκαταλεγεται και το ανθρωπινο ειδος οταν γινεται συνεργος .που να γνωριζαν οι ταλαιπωροι οτι ενεργουν εναντια στην υπαρξη τους !!!!!!!!! Ομως δεν ειναι παντοδυναμοι τα ορια της δικαιοδοσιας τα ελεγχει ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ζωης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *