Νορβηγία: Αφαίρεση του Σταυρού από τα κτίρια που στεγάζονται πρόσφυγες

ισλαμ

Νορβηγία: Αφαίρεση του Σταυρού από τα κτίρια που στεγάζονται πρόσφυγες

Η Νορβηγική κρατική Διεύθυνση για τους Πρόσφυγες θα αφαιρέσει από όλες τις εκκλησιαστικές εγκαταστάσεις όπου θα τοποθετούνται πρόσφυγες, για να μην «προσβάλει» την μουσουλμανική τους θρησκεία, όλα τα χριστιανικά σύμβολα , αναφέρει σχετικό δημοσίευμα. «Τι θα γίνει όμως με τον Σταυρό στην νορβηγική σημαία;», σχολιάζουν χιλιάδες Νορβηγοί αναγνώστες.

Λόγω του γεγονότος ότι η Νορβηγία έχει πλημμυρίσει από πρόσφυγες μουσουλμάνους στην πλειοψηφία τους οι οποίοι προέρχονται από την Μέση Ανατολή, η Νορβηγική κυβέρνηση αποφάσισε να τους προσφέρει επιπλέον χώρο φιλοξενίας σε χώρους της Λουθηρανικής Εκκλησίας της Νορβηγίας (NMS).

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αποφάσισαν ότι ο τόπος που θα διαμείνουν οι χιλιάδες πρόσφυγες θα πρέπει να καταστεί « θρησκευτικά ουδέτερος», από σεβασμό στην θρησκεία τους , πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν χριστιανικά σύμβολα, Σταυροί και εικόνες του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αλλιώς θα « ενοχλούνται» οι μουσουλμάνοι οι οποίοι καταλαμβάνουν ειρηνικά την «ξεπεσμένη» , ηθικά, πνευματικά , πολιτιστικά και θρησκευτικά ήπειρο μας , σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr. Αντί να αφήσουν τους Σταυρούς και τις εικόνες για να μην ξεχάσουν ποτέ αυτές οι χιλιάδες μουσουλμάνοι ποιος τους περιέθαλψε , τις αφαιρούν σαν κάτι περιττό.

νορβηγια καταυλισμοι

Μάλιστα οι νορβηγικές αρχές εξέδωσαν και εγχειρίδιο για την « συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των οργανισμών διαχείρισης μετανάστευσης», ανέφερε και ο επίσημος αντιπρόσωπος του νορβηγικού Ιεραποστολικού Συνδέσμου Egeland Sigurd.

« Πιο σημαντικό για εμάς είναι να δείξουμε χριστιανική αγάπη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, από το να υπερασπιστούμε τα χριστιανικά σύμβολα στα ιεραποστολικά καταλύματα», είπε ο ίδιος.!!!!

Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενα του Egeland Sigurd , με το αρνείται κάποιος τα ιερά σύμβολά της χριστιανοσύνης , για τα οποία έχουν πεθάνει εκατομμύρια μάρτυρες, προσφέροντας απλά «αγάπη», είναι όλα « τακτοποιημένα».

Ζούμε την εποχή με τα συγχωροχάρτια και τους ψευτοχριστιανούς , αγνοώντας τα ίδια τα ιδανικά του χριστιανισμού . Πρόκειται για μια νέα επικίνδυνη εκδοχή, μιας χριστιανικής θρησκείας «a la carte», η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα προωθηθεί και στην Ελλάδα λίαν συντόμως. Για να νιώθουν καλά οι μουσουλμάνοι εισβολείς στις περιοχές που θα είναι πλειοψηφία θα αφαιρείται καθετί χριστιανικό με πρόσχημα της « θρησκευτικής προσβολής».

Σύμφωνα με το κυβερνητικό εγχειρίδιο με την ονομασία «Dagen», οι καταυλισμοί Temerneset σε Troms θα υποδεχθούν σαράντα πέντε άτομα που ήρθαν στην Νορβηγία μέσω της Ρωσίας, και οι διαχειριστές των κτιρίων της Ιεραποστολής θα πρέπει να αφαιρέσουν όλα τα χριστιανικά σύμβολα που υπάρχουν στους τοίχους. Αυτό ισχύει και για τα καταλύματα Opta στην κομητεία του Vest-Agder, αναφέρουν οι οδηγίες της κυβέρνησης στο Όσλο .

Αντίθετος με τις κυβερνητικές ενέργειες και υπερασπιστής των χριστιανικών συμβόλων είναι ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του νορβηγικού κόμματος «storitinga», Roy Steffensen που μετέχει στο Κοινοβούλιο από κοινού με το κυβερνών συντηρητικό κόμμα της Προόδου.

«Ο Σταυρός, δεν είναι μόνο ένα θρησκευτικό σύμβολο, αλλά και ένα μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και μέρος της σημαίας μας. Δεν ξέρω σύμφωνα με ποιο πλαίσιο αποφασίστηκαν αυτά τα μέτρα , αλλά αν υπάρχουν φόβοι ότι οι πρόσφυγες θα μπορούσαν να προσβάλλουν χριστιανικά σύμβολα, τότε αυτό θα τους κόστιζε την αναζήτηση καταφυγίου σε άλλη χώρα», κατέληξε ο ίδιος.

Όλα αυτά τα «μέτρα» θα αποτελέσουν ευρωπαϊκή οδηγία η οποία θα επιβληθεί και στην Ελλάδα, από τις Βρυξέλλες. Η αντίδραση μας θα μας ξεχωρίσει από τους Ευρωπαίους άθεους εταίρους μας , και θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από το τέλμα που μας οδηγούν, όλοι αυτοί με «συντεταγμένο βήμα».

pentapostagma.gr

One thought on “Νορβηγία: Αφαίρεση του Σταυρού από τα κτίρια που στεγάζονται πρόσφυγες

  1. Heron says:

    Αυτές οι χώρες ( Νορβηγία – Σουηδία ) εδώ και χρόνια είχαν ίδη πάψει να είναι χριστιανικές . Οι μουσουλμάνοι είναι απλώς μια αφορμή παραπάνω , για να βγάλουν τον σταυρό ακόμη και από την σημαία τους . Το ίδιο σχέδιο μεθοδεύουν και για μας δεδομένου ότι κάποιοι βγάζουν σπυράκια , ή παθαίνουν ηλεκτροσόκ , όταν βλέπουν σταυρό . Εξάλλου Μέρκελ είπε φανερά πως όσες χώρες της Ε.Ε . έχουν σταυρό στην σημαία πρέπει να τον βγάλουν !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *