Κόκκινος Συναγερμός στις επόμενες ώρες


image

Προσοχή και μεγάλη διάκριση της ώρες που ακολουθούν. Εχει αρχίσει μια μεγάλη ανατροπή της ροής. Αναμένεται χτύπημα από τα κέντρα ελέγχου με σκοπό να θυσιάσουν πολύ κόσμο. Συνανθρωποί μου και συμπατριώτες, κάντε τον σταυρό σας να μην έλθει ποτέ το μαύρο γεγονός. Παρόμοιο του είδαμε πρίν το παρίσι, πριν την πτώση του Ρωσικού αεροπλάνου στην Συρία. Προσοχή μην επέλθει, γιατί θα τρέξουν γρήγορα τα γεγονότα.
Τα σημάδια μας βοηθάνε να προλάβουμε τα κακά που έρθονται, για να επαληθεύσουν το κακό. Μην πιστέψεις πως θα γίνει αλλά σπάστε των κώδικα ώστε να μην φτάσει η μαύρη ώρα. Σκοπός μας είναι να μην ζήσουμε μαύρα Χριστούγεννα, ούτε να χαθούν ανθρώπινες ζωές.

Loading...

7 thoughts on “Κόκκινος Συναγερμός στις επόμενες ώρες

 1. Psionics says:

  Σε ευχαριστώ φίλε μου που μας δίνεις κατευθύνσεις, ώστε να κάνω το αντίθετο. Βλέπω πολύ αίμα σε ένα τέτοιο σενάριο, οπότε θα βάλω κι εγώ το χεράκι μου χρησιμοποιώντας τα λεγόμενα Psionics. Με ένα ψιονικό μηχάνημα και με τις γνώσεις που έχω θα πυροδοτήσω το κακό σενάριο ή έστω θα πιέσω το πεδίο ενέργειας προς τα εκεί.

  Και αν νομίζεις ότι τρολλάρω ή ότι λέω παράλογα πράγματα… σε προτρέπω να επισκευτείς αυτή τη σελίδα, ώστε να βρεις τα βιβλία του ψιονισμού δωρεάν!!!

  http://www.charlescosimano.com/e-books.html

  Είναι ολόκληρη επιστήμη!!!

 2. mitsos says:

  Αφού εσείς δε λέγατε ότι τα γεγονότα στο Παρίσι ήταν στημένα και στη πραγματικότητα δε χάθηκαν άνθρωποι? Άρα τι λέει αυτό το άρθρο?

  • Ανώνυμος says:

   Εδώ μας έχουν ζαλίσει, μην πω τι, ότι όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες ήταν μούφες με ηθοποιούς χωρίς νεκρούς, για τα πρόβατα δηλαδή για όλους εμάς. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει καμία ανησυχία, ούτε φόβος. Ας κάνουν άλλο ένα θέατρο λοιπόν, δεν τσιμπάμε. Πάμε παρακάτω, θα γελάσουμε πάλι με τις σκηνοθετημένες βλακείες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *