Ισπανοί αστρονόμοι ανακαλύπτουν δυο μεγάλους πλανήτες να πλησιάζουν το ηλιακό μας σύστημα
Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι για εμάς τους Χριστιανούς, πλησιάζουν οι αποκαλούμενοι έσχατοι καιροί ή τα σημεία των Έσχατων Καιρών που συμπίπτουν με την άφιξη του πλανήτη Νibiru ή πλανήτη Χ.
Το ουράνιο σώμα έχει αρχίσει να γίνεται ολο και περισσότερο αντιληπτό στο ευρύ κοινό, όπως εδώ και αρκετό καιρό μας ανακοινώνουν οι αστρονόμοι ότι ανακάλυψαν ξαφνικά ένα νέο πλανήτη.
Από τον Ιούνιο του 2014 ανακοινώθηκε μέσω του RT News ότι ένας αριθμός ισπανών αστρονόμων ισχυρίζεται ότι πέρα από τον Πλούτωνα, υπάρχουν δυο μεγάλοι Άγνωστοι πλανήτες. Οι Ισπανοί βασίζουν τα συμπεράσματά τους επάνω στις περίεργες τροχιές ορισμένων από τα βραχώδεις αντικείμενα κοντά στον Πλούτωνα.
Ως συνήθως, αυτές οι αναφορές των αστρονόμων εξαφανίζονται από το ευρύ κοινό και δεν επιτρέπεται να ξέρει κανείς ότι ένα μίνι ηλιακό σύστημα οδεύει προς τη Γη.
Η παρακάτω εικόνα μας δείχνει τον τρόπο που οι επιστήμονες νομίζουν οτι είναι η τροχιά του πλανήτη.
Βίντεο:
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
nikosxeiladakis.gr/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84/
O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΝΝΕΑ
Ερευνητές του Caltech ανακοίνωσαν ενδείξεις ενός γιγαντιαίου νέου πλανήτης του Ηλιακού Συστήματος σε μία εξαιρετικά επιμήκη τροχιά.
images1.adorraeli.com/798_296/2016/01/ninth_planet_evidence_-_orbit_-_caltech_-_f.jpg
Δύο ερευνητές του Caltech ανακοίνωσαν σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2016, ότι βρήκαν ενδείξεις ενός γιγάντιου πλανήτη, εντοπίζοντας μια παράξενη, εξαιρετικά επιμήκη τροχιά στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα. Το αντικείμενο, στο οποίο οι ερευνητές έδωσαν το παρατσούκλι Πλανήτης Εννέα, έχει μάζα περίπου 10 φορές από αυτή της Γης, ενώ κατά μέσω όρο, η απόσταση μεταξύ του Πλανήτη Εννέα και του Ήλιου είναι 20 φορές πιο μακρινή από την αντίστοιχη Ποσειδώνα – Ήλιου.
. Η διάρκεια μιας πλήρης τροχιάς αυτού του νέου πλανήτη γύρο από τον Ήλιο διαρκεί 10.000 με 20.000 χρόνια.
thewatchers.adorraeli.com/data/uploads/ninth%20planet%20earth%20cmp%20bg.jpg
Το ενδιαφέρον είναι, ότι αν ο Πλούτωνας ήταν ακόμα πλανήτης, όχι ένας πλανήτης νάνος, όπως αποφασίσθηκε από τη Διεθνή Αστρονομική Ένωση το 2006, αυτός ο νέος πλανήτης δεν θα λεγόταν Πλανήτης Εννέα, αλλά Πλανήτης Δέκα. Κάποιοι σίγουρα θα τον αποκαλούσαν ακόμα και Planet X.
Οι ερευνητές ανακοίνωσαν τις ενδείξεις, ελπίζοντας στην εκκίνηση παγκόσμιων προσπαθειών για να βρεθεί αυτός ο νέος πλανήτης.
Η ύπαρξη του πλανήτη ανακαλύφθηκε από τον Konstantin Batygin και το Mike Brown μέσω μαθηματικών μοντέλων και προσομοιώσεων σε υπολογιστή, αλλά ακόμη δεν έχουν παρατηρήσει άμεσα το αντικείμενο. Ο Batygin και ο Brown περιγράφουν το έργο τους στο τρέχον τεύχος της Εφημερίδας Astronomical Journal και δείχνουν, πώς ο Πλανήτης Εννέα βοηθά στην εξήγηση μιας σειράς από μυστηριώδη χαρακτηριστικά στο πεδίο των παγωμένων σωμάτων και τα σκουπίδια πέρα από τον Ποσειδώνα γνωστή ως Ζώνη του Κάιπερ.
https://youtu.be/6poHQ2h00ZA
…………”Αυτός θα είναι ένας πραγματικός ένατος πλανήτης», λέει ο Brown, καθηγητής Πλανητικής Αστρονομίας.
«Υπάρχουν μόνο δύο πραγματικοί πλανήτες που ανακαλύφθηκαν από τους αρχαίους χρόνους, και αυτός θα είναι ο τρίτος. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ηλιακού μας συστήματος που περιμένει να ανακαλυφτεί, και αυτό είναι συναρπαστικό”, είπε ο Brown.
Επίσης σημειώνει ότι ο θεωρούμενος ως ένατος πλανήτης – με μάζα 5.000 φορές εκείνης του Πλούτωνα – είναι αρκούντως μεγάλος, ώστε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης για το αν πρόκειται για πραγματικό πλανήτη. Σε αντίθεση με την κατηγορία των μικρότερων αντικειμένων, γνωστοί σήμερα ως πλανήτες νάνοι, ο Πλανήτης Εννέα κυριαρχεί βαρυτικά στη γειτονιά του ηλιακού συστήματος. Στην πραγματικότητα, κυριαρχεί σε μια περιοχή μεγαλύτερη από οποιουσδήποτε άλλους γνωστούς πλανήτες – ένας γεγονός που τον κάνει «τον πιο ‘‘πλανήτη’’ από τους πλανήτες σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα.»
thewatchers.adorraeli.com/data/uploads/ninth%20planet%20orbit%20mark%20bg%20lg.jpg
“Παρά το γεγονός ότι αρχικά ήμασταν αρκετά δύσπιστοι ότι αυτός ο πλανήτης θα μπορούσε να υπάρχει, καθώς συνεχίζαμε να διερευνούμε την τροχιά του και τι θα σήμαινε για το εξωτερικό ηλιακό σύστημα, γινόμαστε όλο και πιο πεπεισμένοι ότι ο πλανήτης υπάρχει εκεί έξω,” λέει ο Batygin, επίκουρος καθηγητής πλανητικών επιστημών. “Για πρώτη φορά στα παραπάνω από 150 χρόνια, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι η πλανητική απογραφή του ηλιακού μας συστήματος είναι ελλιπής.”
Μια προβλεπόμενη συνέπεια του Πλανήτη Εννέα είναι ότι θα πρέπει επίσης να υπάρχει ένα δεύτερο σύνολο περιοριζμένων αντικειμένων. Αυτά τα αντικείμενα εξαναγκάζονται σε θέσεις κάθετες προς τον Πλανήτη Εννέα και σε τροχιές που είναι κάθετες προς το επίπεδο του ηλιακού συστήματος. Πέντε γνωστά αντικείμενα (μπλε) ταιριάζουν ακριβώς σε αυτή την πρόβλεψη.
thewatchers.adorraeli.com/data/uploads/ninth%20planet%20orbit%20bg.jpg
Credit: Caltech / R. Hurt (IPAC) [Το Διάγραμμα δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας WorldWide Telescope.]
Από πού προέρχεται οPlanet Εννέα και πώς κατάληξε στο εξωτερικό ηλιακό μας σύστημα;
Οι επιστήμονες από καιρό πίστευαν ότι το πρώιμο ηλιακό σύστημα ξεκίνησε με τέσσερις πυρήνες πλανητών που τράβηξαν όλο το αέριο γύρω από αυτούς, δημιουργώντας τους τέσσερις πλανήτες αερίων – Δία, Κρόνο, Ουρανό και ο Ποσειδώνα. Με την πάροδο του χρόνου, οι συγκρούσεις και οι εκτινάξεις, τους σχημάτισαν και τους μετακίνησαν στις τρέχουσες θέσεις τους. “Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος, ώστε δεν θα μπορούσε να υπάρξουν πέντε πυρήνες, αντί για τέσσερις,” λέει ο Brown. Ο Πλανήτης Εννέα θα μπορούσε να αποτελεί τον πέμπτο πυρήνα, και αν είχε πλησιάσει πάρα πολύ κοντά στο Δία ή τον Κρόνο, θα μπορούσε να έχει εκτιναχθεί στο μακρινή, εκκεντρική τροχιά του.
«Θα ήθελα πολύ να τον βρούμε», λέει ο Brown. “Αλλά θα ήμουν επίσης απόλυτα ευχαριστημένος, αν κάποιος άλλος τον βρει. Αυτός είναι ο λόγος που δημοσιοποιούμε αυτό το έγγραφο. Ελπίζουμε ότι και άλλοι άνθρωποι πρόκειται να εμπνευστούν και να ξεκινήσουν την αναζήτηση.”
O Διευθυντής των Πλανητικών Επιστημών της NASA, Jim Green, σχολιάζει την επιστημονική δημοσίευση της 20ης Ιανουαρίου στην Εφημερίδα Astronomical Journal, όπου επισημαίνει την πιθανότητα ενός νέου “Πλανήτη 9” στο ηλιακό μας σύστημα πέρα από τον Πλούτωνα, εξετάζοντας την επιστημονική διαδικασία και προσκαλώντας σας να έχετε μπροστινή θέση στην εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος.
https://youtu.be/B9Fr2VoLr10
ολόκληρο το άρθρο
thewatchers.adorraeli.com/2016/01/20/planet-nine-caltech-researchers-announce-evidence-of-a-giant-new-solar-system-planet-on-a-highly-elongated-orbit/
Μήπως δικαιώνεται τελικά ο Carlos Muñoz Ferrada, ο οποίος είχε προβλέψει το 1940 τον Πλανήτη – Κομήτη Hercolobus;
Όπως και να’χει άλλος καρπώνεται τη δόξα.
katohika.gr/diethni/to-foniko-trigono-mesogeios-soymatra-xili-kai-i-seismiki-diegersi/