Η μεγαλύτερη συνωμοσία όλων των εποχών: Η θεωρία της επίπεδης Γης!

Η μεγαλύτερη συνωμοσία όλων των εποχών: Η θεωρία της επίπεδης Γης!

Πρέπει να ομολογήσω, ότι ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες θεωρίες συνωμοσίας που μπορεί να ακούγoνται παράλογες και κάθε άλλο παρά φυσιολογικές είναι εκεί για έναν καλό λόγο: Κάνει τους ανθρώπους να αμφισβητούν πολλά πράγματα.

Μερικές φορές έχουμε σκοντάψει επάνω σε μικρά κομμάτια των αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν ένα ιστορικό γεγονός ή μια επιστημονική ανακάλυψη η οποία πιστεύεται ότι δεν έχουν εντοπισθεί όλες οι ρεαλιστικές δυνατότητες και που μπορεί να μην έχουν ερευνηθεί σωστά όλα τα πιθανά γεγονότα – αποδείξεις.

Μία από αυτές τις θεωρίες είναι και της επίπεδης Γης.

Flat-Earth-Theory

Στις 24 Δεκεμβρίου του 1968, το πλήρωμα του Apollo 8 αποστολή κατέλαβε μία από τις πιο διάσημες φωτογραφίες της ανθρώπινης ιστορίας είναι γνωστή ως “The Earthrise”. Η εικόνα, που φωτογραφίζεται από τον αστροναύτη William Anders εμφανίζει μια από τις πιο όμορφες εικόνες του πλανήτη μας, η πρώτη έγχρωμη εικόνα της Γης από το διάστημα.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι η Γη δεν είναι στρογγυλή, ότι οι εικόνες από τη NASA είναι ψεύτικές αφού η Γη είναι, στην πραγματικότητα, επίπεδη.

Η θεωρία της επίπεδης Γης θεωρείται από πολλούς ως η μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία του πολιτισμού μας.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας η Γη είναι, στην πραγματικότητα, ένας δίσκος με τον Αρκτικό Κύκλο στο κέντρο με ένα τείχος του πάγου 150 χιλιάδων μέτρων γύρω από την άκρη στην Ανταρκτική.

Η Μέρα και η νύχτα  – που είναι και το βασικό επιχείρημα της κοινά αποδεκτής θεωρίας της σφαιρικής γης – εξηγούνται από την κυκλική κίνηση του ήλιου και της σελήνης που κινούνται σε κυκλική κίνηση 4989 μέτρων πάνω απο το επίπεδο της Γης.

Όπως και οι προβολείς, οι ουράνιες σφαίρες φωτίζουν διαφορετικά μέρη του πλανήτη σε έναν κύκλο 24 ωρών. Στην επίπεδη γη, υπάρχει επίσης ένα αόρατο «αντι-φεγγάρι» που κρύβει το φεγγάρι κατά τη διάρκεια των  σεληνιακών εκλείψεων.

Επιπλέον, η βαρύτητα στην επίπεδη  Γη είναι στην πραγματικότητα ανύπαρκτη διότι το σχήμα του δίσκου θα κατέρρεε στον εαυτό της. Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας, ο επίπεδος δίσκος – Γη περιστρέφεται έως και 9,8 τετραγωνικά μέτρα ανά δευτερόλεπτο και οδηγείται από μια μυστηριώδη δύναμη που ονομάζεται σκοτεινή ενέργεια.

Οι οπαδοί της θεωρίας πιστεύουν ότι οι επιστήμονες έχει χειραγωγηθεί, όπως και οι πιλότοι που ενώ ξέρουν ότι πετούν σε κύκλους γύρω από έναν δίσκο συμμετέχουν στην μεγάλη συνωμοσία.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τις κυβερνήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς για να κρύψουν το «πραγματικό σχήμα της Γης», με το βασικότερο οι δαπάνες των εταιρειών εξερεύνησης του διαστήματος για έρευνα και τεχνολογία, εταιρείες τύπου ΝΑΣΑ!!!

Η μεγαλύτερη όμως απόδειξη αφορά την πρόσφατη υπερκατασκευή της τεράστιας  γέφυρας Jiaozhou Bay Bridge μήκους 41.6 χλμ στην Κίνα. Η γέφυρα κατασκευάσθηκε από τις δύο άκρες ταυτόχρονα. Οι μηχανικοί υπολογίζοντας ότι η Γη είναι στρογγυλή υπολόγισαν στα 41,6 χλμ αντισοσταθμία 44 εκατοστών. Όταν τελικά συναντήθηκαν είχαν διαφορά μόνο 4…

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι ίσως τελικά η Γη δεν είναι τόσο στρογγυλή… ή ότι οι Κινέζοι μηχανικοί έκαναν λάθος… Την αλήθεια κανένας δεν θα την μάθει ποτέ…

Από την μικρή έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο σας δίνουμε μερικά βίντεο που οι οπαδοί της θεωρίας της επίπεδης Γης θεωρούν ως το κύκνειο άσμα :

https://youtu.be/XH86yBK-ZsY

https://youtu.be/XH86yBK-ZsY

Loading...

14 thoughts on “Η μεγαλύτερη συνωμοσία όλων των εποχών: Η θεωρία της επίπεδης Γης!

 1. GIOVANNI says:

  ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 1.ΚΟΙΛΗ ΓΗ 2.ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΚΑΙ 3.ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΓΗ. ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΘΑΝΟ.(ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ)

 2. γιωργος says:

  εχετε κοψει αλυσιδα, τετοιες ασυναρτησιες λετε και μετα οταν μιλαμε για πραγματικες υποθεσεις συνομωσιας δεν μας πιστευει κανεις

 3. Fe3O4 says:

  Η Γη ήταν κήλη,διορθώθηκε με ενεχειριση και έγινε επίπεδη.
  Αν ήταν στρογγυλή θα πέφταμε,ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΖΖΖΖΖΖΖ
  Επίσης οι γάτες είναι κατάσκοποι των εξωγήινων (cats are alien spies)

 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΩΡΕΙΩΝ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ. ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ …… ΛΑΘΟΣ. Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ……ΜΕΚΚΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΑΜΠΑ. ΑΝ Η ΓΗ ΗΤΑΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ……ΕΠΕΦΤΑΝ.
  ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ ΜΕΣΩ ΑΝΚΟΡΑΤΖ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ …. ΚΑΤΩ!!!!
  ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΑΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΡΥΣΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ, Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΡΙΑΛ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΙΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!!

 5. CAFEService says:

  Η γη ούτως ή άλλως δεν υπάρχει. Οπότε είναι και στρογγυλή και επίπεδη. Όπως την αντιλαμβάνεται ο νούς που φτιάχνει την πραγματικότητα δηλαδή. Όλα είναι ένα πεδίο ενέργειας μόνο.

 6. Σιμωνιδης says:

  Μιας και απευθύνουμε σε σαιτ θρησκευόμενων………..Αν διαβάζατε λίγο τον Γίγαντα Πλούταρχο(Περὶ τοῦ προσώπου τῷ κύκλῳ τῆς Σελήνης 940-941) αντί για εσχατολογικά κείμενα ,μέγα ιερέα των Δελφών,θα βλέπατε ότι όταν οι Έλληνες ναυτικοί πήγαιναν κάπου είχαν μαζί τους ξύλα δίμετρα που είχαν ίσες εγκοπές επάνω.Οπότε όταν ο Ήλιος Απόλλωνας ήταν στο ζενιθ του αναλόγως της συνκεκριμένης ημερομηνίας που είχαν φτάσει στο σημείο που ήταν…π.χ. Βρετανία….βλέπανε μέσω της σκιάς σε ποιο γεωγραφικό πλάτος βρίσκονταν…και σε ποιο σημείο του Πλανήτη ήταν.Με τον ίδιο τρόπο ο Ερατοσθένης(μύστης) υπελόγισε την περιφέρεια-διάμετρος της Γης σε 252.000 στάδια.Αν ρωτήσετε έναν φωτογράφο …γιάτι υπάρχει ο ευρυγώνιος 80-120…η και μεγαλύτερος φακός….θα δείτε τη απάντηση θα πάρετε.

  υ.γ. σε συζήτηση τώρα στις γιορτές ,είπα κάπου το μίσος μου για τους ιαχωβάδες και θέλω να τους εξαφανίσω διότι είναι άγκυρα για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους….και ήρθε η απίστευτη απάντηση από γυναίκα….που με άφησε κάγκελο(ακούς ώρες ώρες τα ποιο σοφά λόγια από τους ποιο απλούς ανθρώπους)
  -Γιατί να θέλεις να εξαφανίσεις κάποιους οι οποίοι είναι ήδη πεθαμένοι…άρα το θέμα δεν είναι να τους εξαφανίσεις αλλά να τους μάθεις -να τους επαναφέρεις στην ζωή.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ. ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΠΕΦΤΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

  • φωτιος says:

   η απαντηση ειναι η σπαταλη της βιομηχανικης εποχης …η ψηφιακη υποδουλωσει και το χαραγμα ..να μην μπορει να πουλησει ή να αγορασει κανενας χωρις να εχει το χαραγμα του ΘΗΡΙΟΥ …ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ουρανο …για το ποιος θα κυριαρχησει τον ανθρωπο …η ψευδαισθηση της γνωσης ή η αγαπη …αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι λεω…δεν πειραζει προσπαθησα να σου πω τι αισθανομαι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *