Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:24 - 31/08/2015

Η μαύρη μαγεία κυβερνά τον κόσμο 1ο Μέρος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

p026_1_00 mail_logo_rgb_web

Η Μαύρη μαγεία είναι η δύναμη που διέπει τον κόσμο, είναι η σατανική δύναμη των μαύρων μάγων που ελέγχει την πραγματικότητα της εικόνας και του θεάματος. Δεν είναι οι πολιτικοί ή τα αφεντικά των μεγάλων εταιρειών, ή οι τραπεζίτες αλλά οι δυνάμεις πίσω από αυτούς.
Σε αυτόν τον εικονικό κόσμο που ζούμε ο κόσμος κυβερνιέται μέσω της μαύρης μαγείας και των συμβόλων της, αλλά η μάζα οταν τα βλέπει δεν καταλαβαίνει την λειτουργία τους ή τον σκοπό τους. Αν προσέξουμε τα σύμβολα που χρησιμοποιεί η ΝΤΠ θα δούμε ότι είναι πάντα τα ίδια. Μια πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι, γιατί τα χρησιμοποιούν και τι πετυχαίνουν με την προβολή τους;

Ο Κινέζος φιλοσόφος Λαο-Tζου είχε πει ότι ο κόσμος κυβερνάται από σύμβολα και όχι από κανόνες ή νόμους; Τι εννοούσε με αυτό; Τα σύμβολα επιδρούν σε ένα βαθύτερο υποσυνείδητο επίπεδο από ότι κάνουν οι λέξεις επειδή αποκωδικοποιούνται από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας, εκεί δηλαδή μου βρίσκεται η διαίσθησή μας…τα συναισθήματά μας. Στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου βρίσκεται η λογική… ο ορθολογισμός…η γραμμική εκπαίδευση μας.

Με αυτόν τον τρόπο τα σύμβολα διεισδύουν βαθύτερα στο υποσυνείδητο του μυαλού μας, και αυτός είναι ο λόγος που η ελίτ έμμονα χρησιμοποιεί τα απόκρυφα σύμβολα για να προγραμματίζει το υποσυνείδητο μας. Τα σύμβολα τα βλέπουμε παντού, στις εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς. Οι σταυροί των Ροδόσταυρων, οι αναδυόμενοι ήλιοι, ο Πανόπτης οφθαλμός, οι πυραμίδες, το 666, οι δακτύλιοι του Κρόνου, οι ανεστραμμένες πεντάλφες, η ποδίτσα στο gmail που κανείς δεν βλέπει όσα μαιλ και να λαμβάνει ή να απαντά είναι συνέχεια μπροστά μας. Δυστυχώς η ανθρωπότητα είναι τοσο αγαθή και δεν κατανοεί την υποσυνείδητη πληροφορία και ότι οι ποδίτσες βρίσκονται μέσα στην προσωπική ζωή σου και διαβάζουν τα μηνύματά σου.
saturn_eye
Μία από τις βασικές λειτουργίες του Σατανισμού είναι ότι αντιστρέφει τα πάντα…οτιδήποτε εμείς θεωρούμε αληθινό και καλό για την ανθρωπότητα…το Μαύρο το κάνουν άσπρο, το ψέμα το βγάζουν αλήθεια, το κακό το πλάθουν καλό, το λάθος το βγάζουν σωστό. Γι αυτό και η ανεστραμμένη πεντάλφα είναι ένα σύμβολο που οι σατανιστές χρησιμοποιούν και στους δημόσιους χώρους π.χ. τα καπάκια των υπονόμων στις πόλεις είναι γεμάτα με την πεντάλφα.

Ο Orwell στο διάσημο βιβλίο του, το 1984, μας άφησε τα καλύτερα παραδείγματα που μπορούμε να φανταστούμε για τον νοητικό προγραμματισμό από τις σκοτεινές δυνάμεις και την κυβέρνηση του Μεγάλου Αδελφού, όπως ο πόλεμος είναι ειρήνη, η ελευθερία είναι σκλαβιά, και η άγνοια είναι δύναμη.

Η CIA έλεγχε και ελέγχει άτομα με το Μαιντ κοντρόλ πρόγραμμα (και των πολιτικών Μπιλ Κλιντον, Μπους κτλ) χρησιμοποιώντας τον ψυχικό τραυματισμό των θυμάτων, προγραμματίζοντάς τους ότι ο πόνος είναι ηδονή και το αντίστροφο. Έτσι, ο χαρακτήρας του θύματος σπάει σιγά-σιγά μέχρι να μην μπορεί σκεφτεί λογικά πια είναι η διαφορά μεταξύ του καλού και του κακού…Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Το ονομα ειναι λαο τσε και ητο λεγεται δασκαλος του κονφουκιου.

 2. Dr. Van Helsing 08/31/2015 @ 7:17 ΠΜ

  Ο Λάο Τσέ ήταν σύγχρονος του Κομφούκιου άλλα μεγαλύτερος σε ηλικία και δεν είχαν καμμία σχέση διότι ήταν δύο τελείως ξεχωριστά ρεύματα που φυσικά είχαν κάποια κοινά αλλά όχι την ίδια βάση εκκίνησης. Ο Κομφούκιος είχε μια πιο κοινωνικοπολιτική προσέγγιση ο Λάο Τσέ
  υπαρξιακή. Αντίστροφη είναι η πορεία του Ταό ( στίχος απο το Ταό Τε Κινγκ του Λάο Τσέ – κατ’άλλους Λάο Τσού, για τα αντεστραμμένα που αναφέρονται στο άρθρο).

 3. Μανιάτη Βηρσαβεέ 08/31/2015 @ 9:24 ΠΜ

  Όλα αυτά προέρχονται από τη μαύρη μασονία και μάλιστα τους Ιλλουμινάτοι. Οι μασόνοι θεωρούν ως υψηλού επιπέδου και υψηλής διανόησης τα άτομα εκείνα που πετυχαίνουν εύκολα την εωσφορική μύηση δηλαδή που έχουν άμεση επικοινωνία με τον εωσφόρο, τουτέστι τον διάβολο και επομένως είναι μάγοι. Είναι αυτοί που έχουν, κατ’ αυτούς τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τον αρχηγό των δαιμόνων και όχι βέβαια εκείνους τους πνευματικούς γέροντες, όπως ο πατέρας Θαδδαίος ή ο Άγιος Παΐσιος ή ο Άγιος Πορφύριος, που επικοινωνούσαν με το Θεό, την Υπεραγία Θεοτόκο και τους Αγίους. Ο άνθρωπος είναι από τη φύση του πτωτικός και οι εκπεσόντες δαίμονες βρίσκονται εδώ στη γη, δηλαδή ανάμεσα ουρανού και γης και είναι ευκολότερη η επικοινωνία με αυτούς, από ότι με τα αγαθά πνεύματα. Το γεγονός ότι δεν βλέπουμε άμεσα τον πνευματικό κόσμο, προέρχεται από το Θεό, για να μην έχουμε επαφή με το σατανά και τα άλλα σατανικά πνεύματα. Οι Ιλλουμινάτοι που είναι οι μαύροι μασόνοι θέλουν άτομα που να επικοινωνούν με τον σατανά για να τους μεταφέρουν τη βούληση του σατανά και εδώ βρίσκεται η μεγάλη απάτη του σατανά, ότι είναι ένα μηδέν, ένα τίποτε και δεν έχει καμία απολύτως αξία. Εμείς του δίνουμε αξία, όταν τον πιστεύουμε και τον ακολουθούμε. όταν τον αφήνουμε να κατευθύνει τις ζωές μας. Αλλά οι μασόνοι είναι ήδη βουτηγμένοι μέσα στη σατανολατρεία και προσπαθούν να παρασύρουν και άλλους στην καταστροφική αυτή πορεία. Εμείς πρέπει να έχουμε επικοινωνία με τον Ιησού Χριστό και μόνο μέσα από τη συμμετοχή μας στη Θεία Ευχαριστία

 4. Ανώνυμος 08/31/2015 @ 10:31 ΠΜ

  ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΦΡΙΧΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑΜΕ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ
  ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΝΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
  ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ?

  • ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΦΡΙΧΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑΜΕ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ

   Μην παιρνεις κι ορκο γι αυτο που λες..
   Δε χρειαζεται να θελεις να δεις κατι για να το δεις εαν πρεπει να το δεις θα το δεις και ποιος σου ειπε οτι δεν αντεχονται στην οψη αν τους δεις?
   Ο φοβος καταπολεμησε τον φοβο σου γιατι οταν ερθει η ωρα να πας στην αλλη διασταση και φοβασαι θα εισαι χαμενος απο χερι..

   Η μαγεια ειναι μεγαλο θεμα θα γραψω αλλη φορα γι αυτο

   Το τριτο ματι παντος δεν εχει να κανει με τη μαγεια αλλα με το ψυχικο το κοσμο ασχετα αν το χρισημοποιουν λανθασμενα οι ποντικιασμενοι οπως και πολλα αλλα συμβολα τα κλεψαν και τα καναν δικα τους για να μη μπορεσει να ακταλαβει ο κοινος ανθρωπος ποιο ειναι το κακο και ποιο το καλο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*