15:03 - 27/12/2015

Η αστυνομία του Σικάγου σκότωσε κατά λάθος την μαύρη γυναίκα

σικαγο2

Η αστυνομία του Σικάγου σκότωσε κατά λάθος την μαύρη γυναίκα

Η αστυνομία του Σικάγου σκότωσε κατά λάθος την μαύρη γυναίκα και τον 19-χρονο…Αυτό αναφέρθηκε από το CNN σήμερα Κυριακή. Οι θάνατοι που προκαλεί η αστυνομία, ιδίως όταν οι λευκοί αστυνόμοι των ΗΠΑ βρίσκονται κατά των μαύρων πολιτών είναι πρωτόγνωρη και δέχεται μεγάλη κριτική.

Η αστυνομία έφτασε όταν ένας 19-χρονος απειλούσε τον πατέρα του με ένα ρόπαλο. Ο νεαρός έπασχε από μια ψυχική διαταραχή. Η αστυνομία τον πυροβόλησε σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης γιατί τους επιτέθηκε.
μαυρη αμερικανιδα

Εντωμεταξύ η 55-χρονη γειτόνισσα, μητέρα πέντε παιδιών, πυροβολήθηκε κατά λάθος από την αστυνομία. Η υπόθεση θα ερευνηθεί από την αστυνομία.

ΚΟΡΑΞ: έχεις προβλήματα με την συμπεριφορά των παιδιών σου στο σπίτι σου και καλείς την αστυνομία να σε βοηθήσει…αυτή σκοτώνει τον γιο σου και την γειτόνισσα…η αστυνομία δηλώνει οτι την πυροβόλησαν κατά «λάθος»…η γυναίκα δολοφονήθηκε απο τις δυνάμεις προστασίας …βρε μια αναποδιά…μπας και όλα είναι ανάποδα μεας σ’ αυτόν τον κόσμο;;; Τέτοια βοήθεια μακριά απο τα σπίτια μας.

Loading...

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφοράς.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*