15:03 - 27/12/2015

Η αστυνομία του Σικάγου σκότωσε κατά λάθος την μαύρη γυναίκα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

σικαγο2

Η αστυνομία του Σικάγου σκότωσε κατά λάθος την μαύρη γυναίκα

Η αστυνομία του Σικάγου σκότωσε κατά λάθος την μαύρη γυναίκα και τον 19-χρονο…Αυτό αναφέρθηκε από το CNN σήμερα Κυριακή. Οι θάνατοι που προκαλεί η αστυνομία, ιδίως όταν οι λευκοί αστυνόμοι των ΗΠΑ βρίσκονται κατά των μαύρων πολιτών είναι πρωτόγνωρη και δέχεται μεγάλη κριτική.

Η αστυνομία έφτασε όταν ένας 19-χρονος απειλούσε τον πατέρα του με ένα ρόπαλο. Ο νεαρός έπασχε από μια ψυχική διαταραχή. Η αστυνομία τον πυροβόλησε σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης γιατί τους επιτέθηκε.
μαυρη αμερικανιδα

Εντωμεταξύ η 55-χρονη γειτόνισσα, μητέρα πέντε παιδιών, πυροβολήθηκε κατά λάθος από την αστυνομία. Η υπόθεση θα ερευνηθεί από την αστυνομία.

ΚΟΡΑΞ: έχεις προβλήματα με την συμπεριφορά των παιδιών σου στο σπίτι σου και καλείς την αστυνομία να σε βοηθήσει…αυτή σκοτώνει τον γιο σου και την γειτόνισσα…η αστυνομία δηλώνει οτι την πυροβόλησαν κατά “λάθος”…η γυναίκα δολοφονήθηκε απο τις δυνάμεις προστασίας …βρε μια αναποδιά…μπας και όλα είναι ανάποδα μεας σ’ αυτόν τον κόσμο;;; Τέτοια βοήθεια μακριά απο τα σπίτια μας.

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*