Γιατί οι GAY είναι αναGAY στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;

 

gay4

Βρίσκονται παντού, είτε στην πολιτική, είτε στην εκπαίδευση, είτε ως στελέχη επιχειρήσεων, είτε ως φορτηγατζήδες, είτε ως μπετατζήδες, είτε ως αεροσυνοδοί, είτε ως παρένθετες μητέρες, είτε ως τραγουδιστές και τραγουδίστριες κλπ. Φιγουράρουν σχεδόν σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή, είτε ως καλεσμένοι είτε ως παρουσιαστές και, φυσικά, γίνονται εύκολα είδηση, είτε μέσω φημών είτε μέσω προσωπικών παραδοχών.
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, οι gay βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα.Αν και αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πλανήτη μας, γύρω στο 3%, η πολύ καλή «προβολή» τους φαίνεται να φτάνει ή και να ξεπερνάει το 50%του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βέβαια, οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν και να προασπίζονται τις προτιμήσεις τους, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Ωστόσο η συνεχής προβολή των επιλογών και των προτιμήσεων των gay μοιάζει να είναι κατευθυνόμενη. Όπως η τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια ενός supermarket.
Μερικές φορές αυτό το «προϊόν» επιβάλλεται εξαναγκάζοντας straight και παιδιά να το αποδεχτούν.

Κι αυτό δεν το λέμε τυχαία. Η κυβέρνηση της Βραζιλίας προωθεί νόμο (τον PLC 122) κατά της «ομοφυλόφιλο-φοβίας» (homophobia) ακόμα και στα σχολεία. Είναι πολύ χαρακτηριστική η αφίσα που κυκλοφορεί με δύο μαθητές του ίδιου φύλου να φιλιούνται, για να μην φοβούνται τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Ο νόμος αυτός θα απαγορεύει κάθε είδους διάκριση, «κακιάς κουβέντας», ειρωνείας, σχολίου, ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ακόμα και ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής. Όλα αυτά με ποινή φυλακίσεως. ΜΜΕ ακόμα blogs θα τίθενται εκτός νόμου.

Το Ομοφυλοφιλικό Κίνημα έχει καταλήξει να είναι μια ισχυρή δύναμη, με τεράστια επιρροή (εξουσία) και πόρους κάθε είδους, τα οποία απολαμβάνει (και ασκεί) όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και πέραν αυτής.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα με μία συνέντευξη που έδωσε ο δημοσιογράφος Randy Enge στον John Vennari του CFN έχουμε τα εξής:

Από ιστορική άποψη, η προώθηση της ομοφυλοφιλίας είναι αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου Σεξουαλικού Απελευθερωτικού Κινήματος, που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1920 στην Αμερική. Αρχικά ήταν μια χαλαρή περιθωριακή οργάνωση, που δικτυωνόταν σε μεγάλες πόλεις-λιμάνια. Αλλά η πραγματική «εξάπλωση» του Ομοφυλοφιλικού Απελευθερωτικού Κινήματος σε όλο τον κόσμο, έγινε τον Ιούνιο 1969.

Φαινομενικά, από την μια μέρα στην άλλη, gay ηγέτες οργανώθηκαν αυθόρμητα σε μια καλολαδωμένη πολιτική μηχανή, με συνεντεύξεις Τύπου οι οποίες καλύφθηκαν από παγκόσμια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εκατομμύρια δολάρια έρευσαν στα ταμεία του κινήματος που μέχρι πρότινος ήταν άδεια, και «οδηγώντας» δημόσια πρόσωπα επέκριναν τις αδικίες που φέρεται ότι υπέστησαν οι ομοφυλόφιλοι. Αυτό που είχε παραδοσιακά θεωρηθεί ως ελάττωμα και καταστελλόταν από την κυβέρνηση, τώρα, γινόταν αρετή και δικαίωμα των πολιτών να προστατεύονται και να προάγονται από το κράτος.

Ελάχιστους μήνες νωρίτερα από εκείνο τον Ιούνιο, ο Rockefeller, δήλωνε δημοσίως ότι «στους ομοφυλόφιλους θα δοθεί η άδεια να είναι ομοφυλόφιλοι». Άδεια; Από ποιόν; Μα από την ελίτ του Νέου Παγκόσμιου Συστήματος (New World System – έτσι έλεγαν τότε την Νέα Τάξη Πραγμάτων). Από τότε, η οικογένεια Rockefeller και πολλά από τα «φιλανθρωπικά» της ιδρύματα, προωθούν όλα τα είδη σεξουαλικής παρεκτροπής για δεκαετίες, τώρα.

Με άλλα λόγια, η πηγή της δύναμης και της επιρροής του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος δεν προήλθε μέσα από το ίδιο το κίνημα, αλλά απ’ έξω: από τα ισχυρά θεμέλια-ιδρύματα και από πολλούς άλλους ισχυρούς που κυβερνούν κρυμμένοι στην αφάνεια. Ουσιαστικά μιλάμε για «ιδιωτικά οργανωμένα δημόσια ιδρύματα».

Στις 5 Μαΐου 2009, πραγματοποιήθηκε μία συνεδρίαση στο Πανεπιστήμιο Rockefeller η οποία οργανώθηκε από τους Warren Buffet, Bill Gates και David Rockefeller τον νεότερο. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η Oprah Winfrey, ο Ted Turner και ο George Soros και άλλοι υπάλληλοι της ΝΤΠ. Όπως ήταν αναμενόμενο, στην κορυφή της λίστας-ατζέντας ήταν μία ενισχυμένη δέσμευση για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Αυτό σήμαινε θέματα για την αύξηση των gay καθώς και θέματα υπέρ των αμβλώσεων.

Σύμφωνα πάντα τον δημοσιογράφο Randy Enge, μία από τις μεγαλύτερες πηγές υποστήριξης του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος και της gay-ατζέντα είναι οι Coke-Cola, Pepsi, Ford (Globe), General Motors, American Express, Best Buy, Lehman Brothers, Fannie Mae, Mellon Financial, η Shell , Dell, Avon, Estee Lauder, Coors, η General Electric, General Mills, Kraft, Johnson & Johnson, Eli Lilly, Hyatt, State farm, Avis, Starbucks, Subway, Gameboy, Ikea, JC Penney, Sears, το Sam’s Club, Target, Wal-Mart (Pride), Weight Watchers, η IBM, Intell, AT & T, κλπ. κλπ.

Σημαντικό ρόλο, φυσικά, παίζει το οργανωμένο έγκλημα, ως λειτουργός της ΝΤΠ, στην υποστήριξη του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος. Υπάρχει μια συμβιωτική σχέση μεταξύ των δύο, αφού σε συνδικάτα του εγκλήματος ανήκουν πολλά ομοφυλοφιλικά πολυσύχναστα ιδρύματα όπως π.χ. τα γκέι-μπαρ. Το οργανωμένο έγκλημα προμηθεύει ναρκωτικά, πορνογραφία και νέους εκδιδόμενους άνδρες οι οποίοι αποτελούν τη βάση της ομοφυλοφιλικής αντι-κουλτούρας.

Τι έχει να κερδίσει η ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με την προώθηση του «ομοφυλοφιλικού προϊόντος»;

Υπάρχουν πάντα δύο φυσικοί εχθροί του ολοκληρωτισμού κάθε είδους: η οικογένεια και η θρησκεία (μία άλλη μορφή ολοκληρωτισμού). Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας και άλλων μορφών αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς, όπως έχουμε δει από την τρέχουσα μάχη για τον «γάμο ομοφυλοφίλων», έχει σχεδιαστεί για να υπονομεύσει τόσο τον γάμο και την οικογένεια όσο τους φυσικούς νόμους και την παραδοσιακή ηθική.

Ο στόχος της ΝΤΠ είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς ρίζες ατόμων που, εγκλωβισμένα στα δικά τους αντί-γονικά πάθη, δεν θα παρουσιάσουν-προβάλουν καμία σοβαρή αντίσταση στους Νέους Κυρίους της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Έτσι επιτυγχάνονται τα εξής: Πλήρης έλεγχος πάνω σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής. Με άλλα λόγια ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει: Έλεγχος πληθυσμού.
Όταν ο στόχος επιτευχθεί –και καθώς οι ομοφυλόφιλοι είναι εμφανώς ασταθείς και αναξιόπιστοι (κατά την λογική της Ν.Τ.Π), έχοντας υπηρετήσει το σκοπό τους– όταν έρθει η ώρα, θα πρέπει συστηματικά να εξαλειφθούν ως εχθροί του κράτους.

Κάπως έτσι, λοιπόν, το δικαίωμα της διαφορετικότητας και της προσωπικής επιλογής, γίνονται ένα από τα εργαλεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Οι gay, λοιπόν, αποτελούν, χωρίς να το γνωρίζουν, έναν μηχανισμό διάλυσης της οικογένειας και ένα μηχανισμό διάβρωσης του κοινωνικού ιστού σε ένα ευρύτερο πλαίσιο «ανατρέφοντας» μη-νοήμονες μελλοντικούς πολίτες.

pentapostagma.gr

Loading...

28 thoughts on “Γιατί οι GAY είναι αναGAY στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;

 1. Τρεχαλιτσας says:

  Έλεος ρε παιδιά!!! Ανέκαθεν υπήρχαν οι Γκέυ απο αρχαιοτήτων χρόνων απλά τότε δεν υπήρχαν οι ταμπέλες!!!

  Ο έρωτας λατρευόταν και σαν Θεότητα μέχρι και τα ομαδικά όργια !!!

  Δεν διαφωνώ πως γίνετε επίδειξη και διαφήμιση απο παντού πάνω σε αυτό το θέμα…Αρνούμαι όμως να κοιτώ το δάχτυλο και να χάνω το δάσος και δεν παίζει να κολλήσω σε ένα θέμα που προβάλλεται απο τιβι μέχρι και στα κατοχικά (που δεν περίμενα να ασχοληθεί τόσο πολύ ) Δηλαδή που ναι το κακό να αφήσει ένας άνθρωπος την περιουσία του στο ιδιο φύλο
  ενώ συζούσαν μαζί κάποια χρόνια την περιουσία του με μια συμβολαιογραφική πράξη…

  Μη τα πάτε ολα στα άκρα μη γεμίζεται μίσος τους Συνέλληνες ούτε ο Παίσιος δεν μίλησε έτσι για την Ομοφυλοφιλία ίσα ίσα που αναφέρεται και σε μερικά γεγονότα όπως για τους Παιδεραστές που ειναι υπεύθυνοι για την κατάληξη μερικών Γκέι ή για γυναίκες που βιάστηκαν και κατάληξαν Λεσβίες…. ναι μεν μικρή μερίδα αλλά Υπαρκτή!! Ο σεξουαλική προτίμηση του καθενός ειναι δικό του θέμα και για να χουν ολοι ισα δικαιώματα πρεπει δυστυχώς να γίνει και μέσω νόμου …. Μη τρελαίνεστε δεν ειναι εχθρός μας οι ομοφυλόφιλοι γείτονες μας αλλά τα κεφάλια της ΜΚΟ κτλ κτλ που δουλεύουν για την νέα τάξη πραγμάτων!

  Υ.γ δεν ξέρω αλλά τελευταία ξυπνάω με ένα γαμο προαίσθημα λες και έρχεται η συντέλεια …κι αυτο πονάει!

  • Teo says:

   Μην πλεκεις την θρησκεια με την ομοφιλοφιλια γιατι η θρησκεια δεν το δεχεται αυτο αμα εχεις διαβασει για τα τελωνια σε ολα εχεις ελαφρυντικα απο την ζωη σου αλλα αυτο και τον φονο εκ προ μελετης δεν το συνχωρει ουτε ο ιδιος ο θεος ετσι λεει τουλαχιστον η ορθοδοξια για την περιουσια καμια αντιρρηση αλλα για τα υπολοιπα; σου ερασει να βλεπεις στον δρομο δυο αντρες η γυναικες και να φιλιουνται ερωτικα; ε αμα ειναι ετσι να πηδιομαστε και στον δρομο σαν τους σκυλους να πηδαμε οτι κινειται και ασε τα μικρα παιδια να βλεπουν και μετα απο λιγα χρονια μην εκπλαγεις αμα θα εισαι υποχρεωμενος να φορας τσιγκινο σωβρακακι και να κυκλοφορεις τοιχο, τοιχο εχουμε χασει τα παντα τις αξιες τα ηθη και τωρα οπου ναναι και τα ειδη μισερα εθιμα

   • Τρεχαλιτσας says:

    Προσωπικά δεν έχω δει κανέναν στο δρόμο δημόσια να κάνει κατι τέτοιο
    εκτός αν περάσεις απ τα δικά τους στέκια *μαγαζιά* μη υπερβάλλουμε συμφωνώ πως δεν ειναι ωραίο να
    προκαλείς ότι είδους κατεύθυνση σεξουαλική κι αν έχεις … Δεν θα βασιζόμουν τόσο στις γραφές όσο στα λόγια Αγίων
    οπως τον γ.Παίσιο ισα ισα που έλεγε πως οι άνθρωποι δεν κάνουν αμαρτίες αφελείς είναι οι άνθρωποι ελεγε …αλλά οι Ιερείς κανουν αμαρτίες …
    και νομίζω πως περισσότερο προκάλεσαν τα χθεσινά τα λόγια του Αμβρόσιου αν είναι να ζήσουμε
    μεσαιωνικά τι να πω θα με βρούν αντίθετο … ο Θεος για μένα είναι ΑΓΑΠΗ κι όχι τιμωρός! Αν ειναι δυνατόν
    να πεθαίνουν παιδιά , να χουμε τόσες χιλιάδες αυτοκτονίες και να μη χτυπάν οι καμπάνες αλλά να τις χτυπάει για τους Γκέι!!!

    Με αυτά κι αυτά οδηγούμαστε στον εμφύλιο και στο μίσος παρά στην ενότητα και την Γροθιά!!

    Κάνοντας μας λοιπόν μικρές ομάδες ολόκληρη την Ελλάδα θα φαγωθούμε πιο εύκολα απ την ΝΤΠ.

    • Teo says:

     Δεν ειδες στον δρομο ακομα, αυτο ελειπε ε, απο εδω και στο εξης θα αρχισεις να το βλεπεις και αυτο και οσο για τον θεο δεν ειναι το τι πιστευει ο καθενας η θρησκεια ειναι μια και λεει καποια πραγματα και αυτο ειναι κατα της θρησκειας αλλα και του φυσιολογικου ειτε το θελεις ειτε οχι τι να κανουμε τωρα θα αρχισουμε να λεμε οτι η θρησκεια ειναι ετσι για εμενα αλλιως για τον αλλον και αλλιως για τον παραλλο; η την αποδεχεσαι η οχι μην την μεταποιουμε οπου μας συμφερει

     • Τρεχαλιτσας says:

      Δεν αποδέχομαι την θρησκεία του σκοταδισμού !! προτιμώ να μαι ελεύθερος άνθρωπος και να αγαπώ την πίστη μου όπως την νιώθω Αληθινή!

  • Ανώνυμος says:

   Ε αυτο ειναι το θεμα ρε τρεχαλιτσα οτι γινεται επιδειξη και διαφημιση απο παντου γι αυτο το θεμα!Με τοση πλυση εγκεφαλου οι περισσοτεροι το κανουν για την εμπειρια και μετα βρισκονται σε συγχιση και μπερδευονται για το τι ειναι!Και τι θες να πεις με αυτο για την αρχαιοτητα και τα οργια ο,τι γινοταν τοτε ειναι και καλο?

 2. Ανώνυμος says:

  Από αρχαιοτάτων χρόνων ο Θεός βδελύσσεται αυτό το σιχαμερό αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας και γι αυτό επενέβη δυο φορές σε αφανισμό των ανθρώπων αυτών, τώρα επειδή έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα αμαρτήματα αυτά, έρχεται σύντομα η ώρα που θα μιλήσει ο ουρανός με φωτιά για να καθαρίσει αυτή την κόπρο του Αυγείου που βρώμισε την ανθρωπότητα.

  η φωτιά που έρχεται.
  fridge.gr/wp-content/uploads/2013/09/nucintro-602×404.jpg

 3. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

  Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν είναι κάτι αφηρημένο και αόριστο. Είναι οι εχθροί του Χριστού και των Χριστιανών. Αυτοί που θέλουν να μολύνουν και να ευτελίσουν ό,τι αγνό και καθαρό, για να εξουθενώσουν τους Χριστιανούς και να κυριαρχούν στον πλανήτη. Και τα έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.
  Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι οι Ορθόδοξοι Ρώσοι, ο Θεός να τους βοηθά.
  Εμείς στην γενική παρακμή μας….

  Καλά Χριστούγεννα σε όλους και η ελπίδα της γέννησης του Θεανθρώπου να είναι η ελπίδα για την αναμόρφωση του πλανήτη μας.

 4. Ανώνυμος says:

  οτι και να δειτε μην απογοητευτειτε ….θα βοηθησει ο θεος!!!!! μας ειπε ο πατηρ παισιος.Δωσαμε δικαιωματα στην ανομια και απολαμβανουμε τους καρπους της.Ας επικαλουμαστε την βοηθεια του θεου μηπως και μπορεσουμε να ξεμπλεξουμε το κουβαρι της ζωης μας που ειναι αδυνατον να ξεμπλεξουμε μονοι μας.

 5. Ακέλας says:

  …Γιατί έκ του αρχαιοτάτου “Που,στεί;(που κάνει στέκι),μπορείς εύκολα να τους βρείς ,πρός πάσα χρήσιν αφού η θέση και η άρνηση γι’αυτούς είναι καθαρά διπλωματικές,όπως και ψυχολογία τους άλλως τε!

 6. anonymouse says:

  Εγώ νομίζω ότι δεν φτενέ πάντα οι ιδιοι και συνφονο με τον άγιο παισιο είχαμε έναν στην τάξη άπω την πρώτη δημοτικού των κορόιδευαν μιλούσε σαν γυναίκα φερόταν σαν γυναίκα έφταιγε ο ίδιος. και ήθελε να βρει γκόμενα άλλα όλες των κορόιδευαν που έφταιγε αυτός μετά έγινε gay δεν είναι όλοι ίδιοι μην τους κρίνετε εσείς πριν τους κρίνει ο θεός ακούστε τη λέει ο Άγιος παισιος σε αυτό το θέμα και θα καταλάβετε

 7. Dion says:

  Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουν την εμφάνισή τους και οι στρέιτ ακτιβιστές για να φυλακιστούν από τους νόμους των γκέι και φανεί η κακία των γκέι σε όλο της το μεγαλείο στους πάντες ..??

  Πους τοις = αυτός που τον πατούν οι άλλοι , που το ποδοπατούν …

  Το “πους” είναι στα περσικά το χαλάκι που πατούσαν τα πόδια τους οι Πέρσες σατράπηδες και επειδή η συνήθεια αυτή ήταν διαδεδομένη σε όλη την τότε Περσία τους ονόμαζαν “πουστοιδες” και με τον καιρό το “οι” έγινε “η” .. Επίσης τους ονόμαζαν και κίναιδους , γιατί αυτή την συνήθεια την έχουν και οι κύνες ( σκυλιά ) …

  «Πάντα τά θηρία τά ἄγρια, δεῦτε φάγετε, πάντα τά θηρία τοῦ δρυμοῦ» (Ἡσ. νστ´ 9).

  «Ἴδετε ὅτι ἐκτετύφλωνται πάντες, οὐκ ἔγνωσαν φρονῆσαι, πάντες κύνες ἐνεοί, οὐ δυνήσονται ὑλακτεῖν, ἐνυπνιαζόμενοι κοίτην, φιλοῦντες νυστάξαι» … «Καὶ οἱ κύνες ἀναιδεῖς τῇ ψυχῇ, οὐκ εἰδότες πλησμονήν· καί εἰσι πονηροὶ οὐκ εἰδότες σύνεσιν, πάντες ἐν ταῖς ὁδοῖς αὐτῶν ἐξηκολούθησαν, ἕκαστος κατὰ τὸ ἑαυτοῦ» (Ἡσ. νστ´ 10)

  • ΙΩ says:

   Dion ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ (Η ΛΕΞΗ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΕΣ ΔΗΛ. ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

   Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ : ΚΙΝΩ + ΑΙΔΩΣ ===> ΚΙΝΩ ===> ΠΡΟΚΑΛΩ ===> ΤΗΝ ΑΙΔΩ ===> ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΛ.. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ.

   ΙΩ

   • Dion says:

    Δίκιο έχεις , αλλά εμένα μου αρέσει να τους συσχετίζω με τα σκυλιά , όπως ακριβώς μου αρέσει να γράφω κΥνοβούλιο και όχι “κοινοβούλιο” ..

    Υ.Γ. Το νόημα δεν είναι εκεί , το νόημα είναι σε αυτά που προφητεύει ο Ησαΐας ..

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   DION, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΙΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΚΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΤΗΝΑ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
   ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΩΟ Η ΠΤΗΝΟ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ Σ’ ΑΥΤΑ; ΕΡΩΤΗΜΑ.

 8. Ανώνυμος says:

  θα πεσουμε στη λουμπα των εχθρων μας και καθε αρλουμπα τους θα την υιοθετουμαι;ΜΗ χειροτερα !!
  Δηλαδη αυτοι τωρα θα συγκροτουν και οικογενεια;και θα εχουν τους ρολους του πατερα της μητερας και θα εχουν λεει και το δικαιωμα της υιοθεσιας παιδιων;και το παιδι ταχα δεν θα παθαινει παρακρουση απο ολο αυτο;φανταστειτε το μοντελο αυτης της κοινωνιας που προωθειται και τι επιπτωσεις θα εχει στην κοινωνικη συνοχη και στην εξελικτικη πορεια του ανθρωπινου γενους!!!
  αντε βρε και ,με συμφωνο συμβιωσης με ζωα και πλαστικες κουκλες!!!!!

  ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔευτικοι για λυπηση!!!!!

 9. Ανώνυμος says:

  Ρε παιδιά μην τσιμπάτε. Δεν μπορεί το 3% να επιβάλει την άποψή του στο υπόλοιπο 97%. Έχουν μια πάρα πολύ καλή δικτύωση, ένα είδος μασονίας και βοηθάει ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα οι ικανοί να αναλαμβάνουν καλύτερες θέσεις από τους “κοινούς θνητούς” και βέβαια είναι σπάνιες οι μακροχρόνιες σχέσεις με αποτέλεσμα να βρίσκονται συνέχεια σε επαφή μεταξύ τους και να γνωρίζουν πολύ κόσμο κάτι που επίσης βοηθάει στην διάδοση των απόψεών τους.
  Αυτό που τους ένοιαζε και τους έκαιγε ήταν το θέμα της κληρονομιάς, ασφάλειας, σύνταξης. Ο μεγάλος σε ηλικία και ευκατάστατος θα προσελκύσει νέο με σκοπό την αποκατάσταση. Μήπως το ίδιο δεν γίνεται και με τις νεαρές Ρωσίδες και Βουλγάρες που παντρεύονται γέρους συνταξιούχους του δημοσίου;

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

   Φίλε ανώνυμε τα ίδια έλεγαν το 1981 που ο Ανδρέας κατήργησε τη μοιχεία. 9 χρόνια μετά είχαμε τον πρώτο μοιχό πρωθυπουργό. Σήμερα η μοιχεία είναι “φυσιολογική”. Η οικογένεια διαλύεται, το 90% των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο… Σήμερα απλά η λέξη οικογένεια αποτελεί συγγενική σχέση και όχι θεσμό.

   Και εδώ και 2-3 χρόνια θα έχουμε τον πρώτο ομοφυλίφιλο και τότε η “ομοφοβία” θα διδάσκεται στα σχολεία… τη σειρά μετά την ξέρεις…

 10. Hermes says:

  Η ελευθερία όλων και του καθενός, είναι το κλειδί για μια ζωή πιό ισορροπημένη για τον καθένα.
  Η ισορροπία είναι η πνευματικότητα, για πάρα πολλούς σοφούς.
  Αν σε ενδιαφέρει αυτή η κατεύθυνση, το πρόβλημα δεν είναι το διαφορετικό, αποδεχόμενος πρώτα τον εαυτό σου το αποδέχεσαι κι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι έχεις συνηθίσει να είσαι θύμα. Έχεις συνηθίσει να δημιουργείς μεσάζοντες, αυθεντίες και ισχυρούς έξω από σένα, αυτό είναι το πρόβλημα. Το διαφορετικό είναι ευκαιρία για αυτοενθύμηση και αποδοχή.
  Αν ενδιαφέρεσαι, λοιπόν, προτείνω να πάρεις εσύ ο ίδιος όλη την ευθύνη ολόκληρου του σύμπαντός σου.
  Κανείς δεν μπορεί να σε βλάψει παρά μόνο αυτός πού εσύ ο ίδιος του το επιτρέπεις.
  Ηλίας Α. Λυμπέρης

 11. εβιτα says:

  Τρεχαλιτσα ποσο δικιο εχεις!! συμφωνω σ’ολα αυτα που λες!!! Αλλα που να τα κατα΄-νοησουν…βλεπεις ο φανατισμος ειναι το πιο ευκολο κ συναμα καταστροφικο πραγμα…ο ‘θεος’ τους ειναι τιμωρος μεγαλος βλεπεις…Δια-χωριζουν …κατακρινουν..μισουν..στο ονομα του ‘θεου’ τους παντα..ολοι σε ενα κουβα. Εισαι ομοφυλλοφιλος στη κολαση..δεν εισαι..ααα εισαι ο καλυτερος ανθρωπος..στο παραδεισο γρηγορα!! κ ετσι συνεχιζουν με τον καλυτερο τροπο τη δια-βολη, το δια-χωρισμο,τη φαγωμαρα!!! Ποσο θλιβεροι ειστε!!! Δε διαφερετε σε τιποτα απο τους ιεροεξεταστες… Ομως το φως ειναι παντου κ παντα!!! Αυτοι που προσπαθουν να χειραγωγησουν τον ΕΛΛΗΝ κ να διαλυσουν την ΕΛ-ΛΑΣ ειναι πολυ μικροι…. Ευχομαι .Ομορφες κ Φωτεινες μερες σε ολους….!!!

 12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΕΚΔΟΧΗ. ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΟΙ GAY, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ, ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ”ΑΝΤΡΩΘΟΥΝ” ΤΑ ΑΚΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ [ΤΩΝ GAY], ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΑΥΡΙΟ [ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ], ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ [ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ.
  ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ.
  ΠΕΡΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΚΛΠ.
  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ [ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ] ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ.

  • filarianna says:

   Καλημέρα Δημήτρη
   Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

   Η ιστορία διδάσκει………….

   Γιατί ο Χίτλερ εξόντωσε τον ομοφυλόφιλο αρχηγό των ταγμάτων εφόδου…

   mixanitouxronou.gr/giati-o-chitler-exontose-ton-omofilofilo-archigo-ton-tagmaton-efodou/

   και κάτι άλλο ενδιαφέρον
   απόρροια δράσης του τάγματος εφόδου SA . ποιος ήταν επικεφαλής; ο Ερνστ Ρεμ…

   Ο διωγμός των ομοφυλοφίλων από τους ναζί (Α’ μέρος)

   tvxs.gr/news/%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF/%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%B3%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ FILARIANNA
    EYXAΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ LINKS, ΠΑΝΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ”ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ” ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΕΣ. ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ.

 13. LaVeyan Satanism says:

  Δεν στέκουν όλα αυτά, διότι δεν μπορείς να προωθήσεις την ομοφυλοφιλία με το “ζόρι”. Στο Σατανισμό είμαστε υπέρ και της ομοφυλοφιλίας. Υποστηρίζουμε ακόμη και τον θρησκευτικό γάμο μεταξύ τους. Σατανικοί γάμοι Gay και Λεσβιών τελούνται επίσημα από την Church of Satan και αναγνωρίζονται από μερικές πολιτείες της Αμερικής.

  Προσωπικά, υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες/τραγουδιστές που εκτιμώ και είναι Gay και Λεσβίες. Όμως για μένα είναι εμετική η ομοφυλοφιλία ως πράξη, είναι εντελώς αφύσικη και θα τους δημιουργήσει προβλήματα υγείας (τους άνδρες) στο μέλλον. Ο Ιπποκράτης είχε πεί ότι όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Οι Gay εκτός από την ίδια την πράξη… συνεχώς κάνουν κλύσματα προφανώς… οπότε χαλάνε και την χλωρίδα του εντέρου τους. Δικό τους πρόβλημα βέβαια, δεν μας νοιάζει.

  Μπορεί να τους αποδέχομαι να έχουν τα ίδια δικαιώματα και να υπάρχουν στην κοινωνία σαν κάθε άλλο άνθρωπο, όμως προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ παρέα με ανθρώπους που έχουν αυτή την προτίμηση. (Ειναι εντελώς διαφορετικό να ακούς από απόσταση έναν μουσικό που είναι Gay, και άλλο πράγμα να διατηρείς φιλίες με τέτοια άτομα). Βέβαια το ότι δεν θα γούσταρα να έχω τέτοιους φίλους δεν είναι ραστιστικό, διότι όλοι κάνουμε τις επιλογές μας στο τι χαρακτήρες ανθρώπων θέλουμε ως φίλους μας. Το να κάνεις επιλογές και διακρίσεις δεν είναι ρατσισμός, από την στιγμή που δεν προσβάλεις τους ανθρώπους και αποδέχεσαι ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα.

  Θέλω να καταλήξω στο ότι κανείς δεν σε κάνει Gay! Ούτε κάποιες θρησκείες που το επιτρέπουν, ούτε η προβολή που υπάρχει με διάφορα μέσα.

  Για μας που λατρεύουμε μόνο το γυναικείο σώμα, δεν υπάρχουν ανασφάλειες και ομοφοβικές τάσεις. Συν ότι μας δίνουν το πλεονέκτημα να υπάρχουν πιο πολλές διαθέσιμες γυναίκες για εμάς στην κοινωνία!!! χαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *