Φρίκη! Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί φτωχά παιδιά με μισθό 150 – 250 δολάρια για να σκοτώνουν!

τζιχαντιστεςΦρίκη! Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί φτωχά παιδιά με μισθό 150 – 250 δολάρια για να σκοτώνουν!

Το Ισλαμικό Κράτος πληρώνει αδρά τους μαχητές του για να σκοτώνουν εν ψυχρώ αθώες ψυχές…

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» που επικαλείται πηγές της γερμανικής κυβέρνησης, οι τζιχαντιστές προσπαθούν με χρήματα να δελεάσουν και να στρατολογήσουν μέλη σε Συρία και Ιράκ.

Σε φτωχά παιδιά που δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό, οι τζιχαντιστές προσφέρουν πάνω από 200 δολάρια το μήνα. Πρώτα τα μαθαίνουν να κραδαίνουν όπλα και εν συνεχεία τα εκπαιδεύουν να γίνουν ψυχροί εκτελεστές.

Το αφιέρωμα της μεγαλύτερης εφημερίδας της Γερμανίας για την υπ’ αριθμόν 1 απειλή της Δύσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι, ένα παιδί που έχει εκπαιδευτεί από τους τζιχαντιστές για να σκοτώνει, αμείβεται από το Ισλαμικό Κράτος από 150 έως 250 δολάρια το μήνα.

Την ίδια ώρα, ένας «απλός» τζιχαντιστής αμείβεται με το ποσό των 500 δολαρίων μηνιαίως ενώ ο μισθός όσων ανήκουν στις ειδικές δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους ανέρχεται σε χίλια δολάρια. Αντιθέτως, ο μισθός ενός διοικητή του Ισλαμικού Κράτους είναι τριπλάσιος.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», τρεις χιλιάδες ευρώ είναι οι μηνιαίες αποδοχές των λεγόμενων διοικητών του Ισλαμικού Κράτους , οι οποίοι βεβαίως έχουν και δωρεάν φαγητό…

 

www.eleysis-ellinwn.gr

Loading...

2 thoughts on “Φρίκη! Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί φτωχά παιδιά με μισθό 150 – 250 δολάρια για να σκοτώνουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *