Φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Αργεντινή – Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε σήμερα το πρωί την βόρεια Αργεντινή.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Ελ Γκαλπόν, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την δόνηση που σημειώθηκε στις 03:33 (τοπική) ή 14:33 (ώρα Ελλάδας).

Το επίκεντρό του βρισκόταν νοτιοανατολικά της επαρχίας Σάλτα και είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Σεισμικής Πρόληψης.

Μία γυναίκα που συνεθλίβη από την κατάρρευση ενός τοίχου έχασε τη ζωή της, δήλωσε ο Ρομέρο στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena 3, προσθέτοντας πως το νοσοκομείο της πόλης αυτής των 7.000 κατοίκων “κατέρρευσε”.

 http://www.kontranews.gr/
ezoic

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΛΛΑ 3αρια…. ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ (EL GALPON)… … ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ… ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΕΑ.

    ΙΩ

  2. Τι σύμπτωση λοιπόν….. καταστροφικός σεισμός στη χώρα που κατόρθωσε να γλυτώσει από τα καταστροφικά μνημόνια των τοκογλύφων του ΔΝΤ αλλά δε γλύτωσε από την καταστροφική εφεύρεση τους , το H.A.A.R.P. που δημιουργεί σεισμούς , καταποντισμούς και θεομηνίες…..

    Αμέρικα ….. το τέλος σου πλησιάζει……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ