Φεύγουν ομαδικά οι Ρώσοι τουρίστες από την Τουρκία

rusia touristΦεύγουν ομαδικά οι Ρώσοι τουρίστες από την Τουρκία

Σε μεγάλη οικονομική καταστροφή για την Τουρκία εξελίσσεται η υπόθεση της κατάρριψης του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τους Τουρκομάνους στον συριακό εναέριο χώρο.

Μετά από την ανακοίνωση της ρωσικής Δούμας που καλούσε εσπευσμένα τους Ρώσους τουρίστες που βρίσκονται στην Τουρκία να αποχωρήσουν από την χώρα αυτή, έχουν ήδη παρατηρηθεί στα τουρκικά αεροδρόμια εικόνες αποχώρησης των Ρώσων τουριστών που ανήσυχοι φεύγουν από τα τουρκικά τουριστικά θέρετρα καθώς και από τα μεγάλα ξενοδοχεία της Πόλης και της Αττάλειας, κάτι ανάλογο που είχε γίνει με την Αίγυπτο μετά την κατάρριψη του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους.

Δεδομένου οι Ρώσοι τουρίστες είναι οι μεγαλύτεροι πελάτες του τουρκικού τουρισμού που φέτος ένεκα των γεγονότων με τους Τζιχαντιστές και το κουρδικό ΡΚΚ έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, τώρα ουσιαστικά καταρρέει με όλες τις σοβαρές συνέπειες στην τουρκική οικονομία που έχει ήδη παρουσιάσει μεγάλα και σοβαρά σημεία ύφεσης.

Παράλληλα αυτές τις μέρες υπάρχουν μεγάλες επιστροφές τουρκικών αγροτικών προϊόντων πίσω στην Τουρκία από την Ρωσία, γιατί οι Ρώσοι έχουν αποφανθεί ότι πρόκειται για ληγμένα τρόφιμα που ήθελαν οι Τούρκοι με πονηρό τρόπο να τα διοχετευόσουν στην ρωσική αγορά.

Το θέμα έχει και συνέχεια!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Σύμβουλος-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

2 thoughts on “Φεύγουν ομαδικά οι Ρώσοι τουρίστες από την Τουρκία

 1. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ says:

  ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΣΚΕ-ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ .
  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
  ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ.
  ΠΟΥΤΙΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΠΟΥΤΙΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ D.N.A. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *