Έβρεξε… ψάρια, πολλά ψάρια

Ένα μοναδικό φαινόμενο που πιθανόν να οφείλεται στις ισχυρές βροχοπτώσεις – καταιγίδες  που ανατροφοδοτούνται από περιοχές με πλούσιο οικοσύστημα, συνέβη στη Ονδούρα. Εκεί λοιπόν Έβρεξε ψάρια και μάλιστα πολλά, τόσα που γέμισαν δρόμοι και αυλές!

Κατά τη διάρκεια της νύχτας την περιοχή έπληξε ιδιαίτερα ισχυρή καταιγίδα με αποτέλεσμα το πρωί οι κάτοικοι της Ονδούρας ξύπνησαν και αντίκρισαν τα βιβλικό θέαμα που ακολουθεί:

ondoyra1 ondoyra2

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Προηγούμενο άρθροΜια είδηση δύο μεταφράσεις
Επόμενο άρθροΕνοχλήθηκε ο δράκος…
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενταξει, νομιζω οτι με ολα αυτα που συμβαινουν ειμαστε κοντα, πολυ κοντα.
    Την περασμενη εβδομαδα εριχνε μπαλες απο χαλαζι,τωρα γεμισε η στερια με ψαρια!
    Μερες αποκαλυψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ