ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ

Ο π. Χριστόδουλος μιλά για τις μέρες μας και την γενική αποστασία από τον Θεό. Εξηγεί το πώς και το γιατί θα φτάσουμε τελικά σε πυρηνικό όλεθρο. Βαρύτατη ευθύνη, όπως τονίζει , φέρουν οι σημερινοί ποιμένες είτε ανήκουν στο νέο είτε στο πάτριο εορτολόγιο.

Διαβάζοντας τα σημερινά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο πραγματικά αηδιάζει κάποιος με την παιδεία της ανωμαλίας και τον ξεπεσμό των Ελλήνων. Έχουμε γίνει κοινωνία Σοδόμων και Γομόρων, ενώ η αδικία και ο απανθρωπισμός κυριαρχούν.

Η ανοησία των ανθρώπων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον όλεθρο. Τα όσα ακούγονται στην ομιλία προκαλούν τρόμο. Τρόμος για τις επιλογές μας, δημιουργήματα του εγωισμού μας. Ας ελπίσουμε η ομιλία αυτή να είναι προς το πνευματικό όφελος των Ελλήνων και έστω και τελευταία στιγμή να δουν όλοι οι Έλληνες ποια η σωτηρία τους η πνευματική, αλλά και η υλική.

SOCRATESNIOS

Loading...

3 thoughts on “ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ

  1. τασος says:

    καπετανιο τουτα που λεγει το βιντεο ειναι πολυ ασχημα ………………… αυτα θα ελθουν κι εδω ??? ειμαστε τελιωμενοι τοτες αδερφε μου ……………….. τι μας σωζει ??? αυτοι που ειναι απ τον θεο σφραγισμενοι ποιοι ειναι ??? τι ενοει συμβολικα ο πατερας που τα λεει αυτα ??? οι αγιοι ποιους λενε ως σφραγισμενους του θεου ανθρωπους που θα αξιωθουν του θεου την προστασια ??? αυτοι οπου θα ειναι αγνοι στην ψυχη ???

  2. tasos says:

    ειναι τρομακτικα τουτα που λεγει ο πατερουλης τουτος!! ελπιδα γιοκ ??? ολοι ντουγουρου στον γκρεμνο ??? αφανισμος ??? ……………………… κλαιω …………………….. 🙁

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *