ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ερντογάν: «Η Τουρκία αγοράζει πετρέλαιο και αέριο μόνο από γνωστές πηγές»

· Τρίαινα

2013-06-03-basbakan_erdoganΕρντογάν: «Η Τουρκία αγοράζει πετρέλαιο και αέριο μόνο από γνωστές πηγές»

Η Τουρκία προμηθεύεται πετρέλαιο και αέριο μόνο από γνωστές πηγές και εκείνοι που την κατηγορούν ότι τα αγοράζει από το Ισλαμικό Χαλιφάτο θα πρέπει να αποδείξουν τις κατηγορίες τους, δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας σε μια ομάδα τοπικών αξιωματούχων στην Άγκυρα, ο Ερντογάν είπε ακόμη πως η Τουρκία λαμβάνει μέτρα για να σταματήσει το λαθρεμπόριο πετρελαίου στα σύνορά της, κύρια πηγή εσόδων για τη μαχητική ισλαμιστική οργάνωση.

Ο Τούρκος πρόεδρος απέρριψε ως «συναισθηματικές» τις εισηγήσεις ότι θα μπορούσαν να ανασταλούν τα σχέδια με τη Ρωσία ως αποτέλεσμα της κατάρριψης ενός ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους κοντά στη μεθόριο με τη Συρία, υποστηρίζοντας ότι «δεν ταιριάζουν σε πολιτικούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, είπε πως το ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε την Τρίτη σε μια «αυτόματη αντίδραση», σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες που έχουν δοθεί στις ένοπλες δυνάμεις.

Οι στρατιωτικοί κανόνες εμπλοκής της Τουρκίας είναι ένα ξεχωριστό θέμα από τις διαφωνίες με τη Ρωσία για την πολιτική στη Συρία, τόνισε και πρόσθεσε πως η Άγκυρα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους μετριοπαθείς αντάρτες στη Συρία και τους Τουρκμένους μαχητές στον πόλεμο κατά του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

 

zougla.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

BLOG

Αυτο-Σαμποτάζ και Σκιώδης Εαυτός | Video

BLOG

Πώς να Αποκτήσετε τη Γνώση των Ανώτερων Κόσμων | Ρούντολφ Στάινερ

BLOG

Καλή Τύχη | 6 Τρόποι για να Έρθει στη Ζωή σου | Video

Μία απάντηση στο “Ερντογάν: «Η Τουρκία αγοράζει πετρέλαιο και αέριο μόνο από γνωστές πηγές»”

  1. ΔΙΨΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ
    ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙ
    ΚΙ ΕΣΚΥΨΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ
    ΔΙΨΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΚΙ ΕΣΚΥΨΑ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ
    ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΙΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ

    ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ
    ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΧΕΙ ΡΑΓΙΣΕΙ
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΩ
    ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ
    ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΤΩΜΕΝΟ
    ΣΑ ΔΙΨΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ

    ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΧΑΙΡΙ
    ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΣΤΕΡΙ
    ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΩ
    ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΙΛΗ
    Η ΒΡΟΧΗ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ
    ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΧΑΘΩ

    [ ΕΛΕΝΗ ΜΑΒΙΛΗ ] …..ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά