Έκτακτες επιθεωρήσεις από Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στις μονάδες παραμεθορίου. Μόνο τυχαία δεν είναι!

arxigoos geetha
Έκτακτες επιθεωρήσεις από Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στις μονάδες παραμεθορίου. Μόνο τυχαία δεν είναι!

Διήμερο γεμάτο για τον Α/ΓΕΕΘΑ που συνοδευόμενος απο τον Α/ΓΕΣ πήρε σβάρνα τις Μονάδες του Έβρου και των Νησιών του Βορείου Αιγαίου …Προγραμματισμένη η όχι η επιθεώρηση των Μονάδων κρούσεως από τον Α/ΓΕΕΘΑ μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι !

Εμείς θα σταθούμε στην επιθεώρηση του ΓΕΕΘΑ όχι στις Μονάδες και τους Σχηματισμούς του Έβρου και των νησιών αλλά στη Συστοιχία Κ/Β του ΠΝ στη Λήμνο !

Εκεί είναι οι καρδιά της Ελληνικής Άμυνας στα Πολεμικά Σκάφη των Τούρκων …Εκεί που όσο και να ψάχνουν οι Τούρκοι δεν πρόκειται ποτέ να ανιχνεύσουν τις συχνότητες των Ελληνικών EXOCET!

Oι Εποχούμενοι Ελληνικοί EXOCET (πατέντα του δαιμόνιου της φυλής μας ) Είναι ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκικων Πολεμικών Σκαφών στο Αιγαίο και όχι άδικα !Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Όταν οι εποχούμενοι Ελληνικοί EXOCET έκαναν Βολή στο «ΠΒΚ NAMFI» είχαν αποσπάσει τα εύσημα απο την Ομάδα αξιολόγησης του ΝΑΤΟ για την απόκρυψη την ταχυβολία και την άμεση αλλαγή θέσεις βολής !

Την Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε Σχηματισμούς και Μονάδες του Δ΄ Σώματος Στρατού και της ΑΣΔΕΝ, στον Έβρο, στην Σαμοθράκη και στην Λήμνο. Επίσης, στη Λήμνο, επισκέφθηκε το Ναυτικό Σταθμό, τη Συστοιχία Κ/Β του ΠΝ και την 130 Σμηναρχία Μάχης.

arxigos geetha

Ο Α/ΓΕΕΘΑ πήρε Σβάρνα τις Μονάδες του Έβρου ,Σαμοθράκης και την Συστοιχία Κ/Β της …Λήμνου!

6 thoughts on “Έκτακτες επιθεωρήσεις από Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στις μονάδες παραμεθορίου. Μόνο τυχαία δεν είναι!

 1. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ says:

  ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ

   • Έλεος! says:

    Αναφέρω το εξ ανατολών γιατί πιστεύω ότι όλοι περιμένουμε το μπαμ από Τουρκία.
    Όχι δεν έχει να κάνει με καμία απειλή.
    Όταν μιλάμε για περίοδο παραμονής επιχειρήσεων, αναμονής επιθέσεως, φόβου τρομοκρατικού χτυπήματος, οι αρχηγοί δεν κόβουν βολτουλες στις Μονάδες για να δουν το επίπεδο ηθικού και ετοιμότητας! Αν είναι δυνατόν!
    Οι επισκεψεις μόνο έκτακτες δεν είναι. Και για να κουνηθεί Αρχηγός υπάρχει τουλάχιστον 2μηνος προγραμματισμός και οι Μονάδες είναι ενημερωμένες αρκετό καιρό πριν.
    Δεν είναι δουλεια του Αρχηγού να κάνει ούτε επιθεωρήσεις ούτε επισκέψεις εκτακτως και τυχαιως..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *