13:41 - 19/11/2015

Έκτακτες επιθεωρήσεις από Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στις μονάδες παραμεθορίου. Μόνο τυχαία δεν είναι!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

arxigoos geetha
Έκτακτες επιθεωρήσεις από Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στις μονάδες παραμεθορίου. Μόνο τυχαία δεν είναι!

Διήμερο γεμάτο για τον Α/ΓΕΕΘΑ που συνοδευόμενος απο τον Α/ΓΕΣ πήρε σβάρνα τις Μονάδες του Έβρου και των Νησιών του Βορείου Αιγαίου …Προγραμματισμένη η όχι η επιθεώρηση των Μονάδων κρούσεως από τον Α/ΓΕΕΘΑ μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι !

Εμείς θα σταθούμε στην επιθεώρηση του ΓΕΕΘΑ όχι στις Μονάδες και τους Σχηματισμούς του Έβρου και των νησιών αλλά στη Συστοιχία Κ/Β του ΠΝ στη Λήμνο !

Εκεί είναι οι καρδιά της Ελληνικής Άμυνας στα Πολεμικά Σκάφη των Τούρκων …Εκεί που όσο και να ψάχνουν οι Τούρκοι δεν πρόκειται ποτέ να ανιχνεύσουν τις συχνότητες των Ελληνικών EXOCET!

Oι Εποχούμενοι Ελληνικοί EXOCET (πατέντα του δαιμόνιου της φυλής μας ) Είναι ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκικων Πολεμικών Σκαφών στο Αιγαίο και όχι άδικα !

Όταν οι εποχούμενοι Ελληνικοί EXOCET έκαναν Βολή στο «ΠΒΚ NAMFI» είχαν αποσπάσει τα εύσημα απο την Ομάδα αξιολόγησης του ΝΑΤΟ για την απόκρυψη την ταχυβολία και την άμεση αλλαγή θέσεις βολής !

Την Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε Σχηματισμούς και Μονάδες του Δ΄ Σώματος Στρατού και της ΑΣΔΕΝ, στον Έβρο, στην Σαμοθράκη και στην Λήμνο. Επίσης, στη Λήμνο, επισκέφθηκε το Ναυτικό Σταθμό, τη Συστοιχία Κ/Β του ΠΝ και την 130 Σμηναρχία Μάχης.

arxigos geetha

http://veteranos.gr/o-ageetha-pire-svarna-tis-monades-tou-evrou-samothrakis-ke-tin-sistichia-kv-tis-limnou/

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Ηττω υπερ δικαιου 11/19/2015 @ Νοέμβριος 19, 2015 2:02 μμ

  Να υπηρχε και ενας Ελληνας να κυβερνησει αυτο το προδομενο τοπο και εθνος…..

 2. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ 11/19/2015 @ Νοέμβριος 19, 2015 2:10 μμ

  ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ

 3. ΕΞΩΣΕΤ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!

 4. Όλα είναι προγραμματισμένα και φυσικά δεν είναι τυχαία…
  Ουδεμία σχέση έχει με την εξ ανατολών απειλή όμως…

  • ΔΗΛΑΔΗ ? ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΒΟΣΝΙΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΛΠ. ?

   ΙΩ

   • Αναφέρω το εξ ανατολών γιατί πιστεύω ότι όλοι περιμένουμε το μπαμ από Τουρκία.
    Όχι δεν έχει να κάνει με καμία απειλή.
    Όταν μιλάμε για περίοδο παραμονής επιχειρήσεων, αναμονής επιθέσεως, φόβου τρομοκρατικού χτυπήματος, οι αρχηγοί δεν κόβουν βολτουλες στις Μονάδες για να δουν το επίπεδο ηθικού και ετοιμότητας! Αν είναι δυνατόν!
    Οι επισκεψεις μόνο έκτακτες δεν είναι. Και για να κουνηθεί Αρχηγός υπάρχει τουλάχιστον 2μηνος προγραμματισμός και οι Μονάδες είναι ενημερωμένες αρκετό καιρό πριν.
    Δεν είναι δουλεια του Αρχηγού να κάνει ούτε επιθεωρήσεις ούτε επισκέψεις εκτακτως και τυχαιως..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*