Δεκάδες νεκροί σε κατολίσθηση στη Μιανμάρ

ΜιαμαρΔεκάδες νεκροί σε κατολίσθηση στη Μιανμάρ

Σε μια κατολίσθηση στη βόρεια Μιανμάρ δεκάδες άτομα έχασαν την ζωή τους. Περισσότεροι από εκατό άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Η καταστροφή σημειώθηκε κοντά σε ένα ορυχείο νεφρίτη.
Αυτό αναφέρει το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων AP.
μιαμαρ2
Μέρος ενός βουνού στην πολιτεία της Kachin κατέρρευσε και τα θύματα ήταν κυρίως χωρικοί που εργάζονταν στην πλευρά του βουνού. Προφανώς σε αναζήτηση των πολύτιμων ορυκτών.

Κάτω από τα χώματα αναγέρθηκαν τουλάχιστον εβδομήντα πτώματα. Εκατοντάδες άλλοι εξακολουθούν να αγνοούνται.

Η περιοχή είναι απο τα καλύτερα μεταλλεία νεφρίτη στον κόσμο, απο το οποίο κέρδιζουν δισεκατομμύρια ευρώ. Αλλά ο τοπικός πληθυσμός είναι πολύ φτωχός και οι ανθρακωρύχοι εργάζονται κατω απο επικίνδυνες συνθήκες.

Δείτε την ώρα της κατολίσθησης: 3:30 στις 22-11… η ημερομηνία μας βγάζει 22+11 = 33Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


3.03am

One thought on “Δεκάδες νεκροί σε κατολίσθηση στη Μιανμάρ

 1. ανωνυμος says:

  Η μοναδα ειναι η πηγη των αριθμών και η δυάδα περιεχει αιτιωδώς ολοκληρο τό πλήθος η μά ως πατέρας και η αλλη ως μητέρα.
  Η υπέρτατη μονάδα ακτινοβολεί απο τον εαυτό της την κόρη [ Ων ] δηλαδή το 3 που συγκροτέι μαζι της την απολλώνια δυάδα της δημιουργίας του Σύμπαντος στην συνέχεια παράγεται η τριαδα της κόρης.Κατά τους Πυθαγόρειους η ψυχη είναι εκείνη που ζωογονεί την ύλη και το σώμα είναι η φυλακή της ψυχής.
  Ο αριθμος 11 αντιπροσωπεύει μια θετκή σύνδεση και μια πύλη προς τα μυστήρια του σύμπαντος και παραπέρα.
  Ο Γιουλι Γκέλλερ ζητησε να προσευχηθούν για 11 δευτερόλεπτα [ μετα την 11 / 9 / 2001 ] για αυτούς που έχουν ανάγκη γιατί είναι πεπεισμένος οτι υπάρχει κάποιο κρυφό νουμερολογικό μήνυμα στα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την ημέρα.
  Ο κωδικός χώρος του Πακιστάν ειναι 92 [ 11 ] Παντού τα νούμερα και οι αριθμοί στον αποκρυφισμό.
  Για τους νουμερολόγους ειναι ενα παιχνίδι ενα παιχνίδι που παίζεται με τους αριθμούς και τα μυαλά των ανθρώπων. Κάποιες φορές είναι διασκεδαστικ’ο και κάποιες αλλες αξιολύπητο.
  Οι αποκρυφιστές και οι σκτεινές δυνάμεις δουλεύουν με αυτούς [ τους αριθμούς ] πολλά χρόνια πριν για να δημιουργήσουν το γεγονός που επιθυμούν.
  ISIS=9I9I——-ΙΣΙΣ=1212

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *