Άρχισαν να φοβούνται στη Γερμανία – Ζητούν απαγόρευση της μπούρκα

mpoyrgaΆρχισαν να φοβούνται στη Γερμανία – Ζητούν απαγόρευση της μπούρκα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Ίλζε Άιγκνερο, ζήτησα να ψηφισθεί άμεσα νόμος που να απαγορεύει  στις μουσουλμάνες επισκέπτριες της Γερμανίας να φορούν μπούρκα και νικάμπ.

Η Υπουργός δήλωσε στην εφημερίδα Die Welt :

«Δεν ταιριάζει στην κουλτούρα μας να κρυβόμαστε – και αντίκειται στην άποψή μας για την ισότητα της γυναίκας. Όπως εγώ φόρεσα μαντίλα όταν επισκέφθηκα το Ιράν, το ίδιο περιμένω και από τις γυναίκες του αραβικού κόσμου, να εγκαταλείψουν την πλήρη κάλυψη του προσώπου τους και να εφαρμόσουν τα ήθη και έθιμα της χώρας που τις φιλοξενούν»

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Άρχισαν να φοβούνται στη Γερμανία – Ζητούν απαγόρευση της μπούρκα

  1. ΙΩ says:

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙ» ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 90% ΑΚΑΛΥΠΤΟ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΑΡΥΤΙΜΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *