16:21 - 11/12/2015

Αποκάλυψη : 11 δις ευρώ δινει ο Σόρος στους Τούρκους για να μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα !!!

Να που βρίσκουν τα λεφτά οι λαθρομετανάστες !
ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

10-11-15
Ο Τζωρτζ Σόρος, ο μεγάλος σπόνσορας του τεράστιου κύματος των παράνομων μεταναστών που έρχονται κατά χιλιάδες καθημερινά από την Τουρκία, εκδηλώθηκε και φανερά χωρίς προσχήματα σε ανοιχτή συνέντευξη που έδωσε στην γειτονική χώρα.

Την ίδια ώρα που σε δημόσιες τελετές διάφοροι Ευρωπαίοι παράγοντες διαφημίζουν την αναχώρηση λίγων δεκάδων παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στην βόρειο Ευρώπη, ο μεγάλος αρχιτέκτονας της Νέας Τάξης, ο άνθρωπος που στηρίζει εδώ και χρόνια το κρατίδιο των Σκοπίων σε βάρος της Ελλάδας, που έχει ρίξει δισεκατομμύρια στην τουρκική οικονομία, εκδηλώθηκε και φανερά ότι είναι αυτός που χρηματοδοτεί την τεράστια ανθρώπινη μετακίνηση από την Μέση Ανατολή προς τα δυτικά, δηλαδή προς την χώρα μας.

Ο Σόρος, που συνεργάζεται με τουρκικά «ανθρωπιστικά» ιδρύματα, κατέκρινε έντονα την ρωσική επέμβαση στην Συρία παρά του ότι εξέφρασε τον θαυμασμό το προς τον Πούτιν, αν και στην πραγματικότητα πολύ θα ήθελε να… τον δει κρεμασμένο ανάποδα, ενώ επαίνεσε την Τουρκία ότι με την μεγάλη της… «ευσπλαχνία» έσωσε την ζωή εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών.

Φυσικά δεν είπε τίποτα για τα τεράστια οικονομικά κέρδη της τουρκικής μαφίας από την μετακίνηση των ανθρώπων αυτών από τα νότια και ανατολικά σύνορα της Τουρκίας, προς το Αιγαίο.

Μένοντας τρεις ολόκληρες μέρες στην Τουρκία, ο Σόρος παρέδωσε και… μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για να υποδέχονται με καλύτερο τρόπο τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που μεταφέρονται με τα δικά του χρήματα, για να διαλύσουν κυριολεκτικά τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με πρώτη και καλύτερη την ελληνική.

Έτσι λύθηκε και το αίνιγμα απο που βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί για να έρθουν στην Ελλάδα.

Αυτός είναι λοιπόν ο μεγάλος «ανθρωπιστής», Τζώρτζ Σόρος!
Οι μάσκες έπεσαν και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ΣΚΑΤΟΣΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! ΨΟΦΑ!!!

 2. Ημεις πιστεύουμε οτι ο κος Σόρος, εκτός απο ολα αυτά που αναφέρει ο αξιότιμος κος Χειλαδάκης, ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες. Πιστεύουμε οτι μία απο αυτές ειναι και τα ακίνητα της Αθήνας.
  Το λέμε τούτο καθότι, οι ΜΚΟ του… δάνεισαν 30 εκατομμ.ευρω στον Δήμο Αθηναίων, αλλα Ημείς γνωρίζουμε οτι ο Δήμος δεν θα μπορέσει να τα αποπληρώσει …..αρα ο Δανειστής αφου δεν θα πάρει λεφτά, θα πάρει…….ΑΚΙΝΗΤΑ !!
  ΑΚΙΝΗΤΑ…..τα οποία οι Ελληνες ιδιοκτήτες τους τα έχασαν επειδή τα κατέσχεσε η Εφορία.
  Τα κατέσχεσε η Εφορία, που λειτουργεί ως δήμιος των τραπεζών. Δηλ….δε΄ν μπορείς να αποπληρώσεις το δάνειο στην τράπεζα, η τράπεζα κατόπιν νομικών -κοινωνικών πιέσεων μαλακώνει την συμπεριφορά της, αλλά το κράτος έχει ήδη φροντίσει με επιμέλεια να σου μειώσουν την σύνταξη – μισθούς – αμοιβές – ενοίκια τα οποία εισπράττεις, απολύσεις και την “χαριστική βολή στο κεφάλι”………. την αύξηση των φόρων που πληρώνεις !!!
  Τοποθετεί λοιπόν το κράτος μπροστά την εφορία, να λειτουργεί ως άλλος δήμιος, ήτοι να αφαιρέσει την ακίνητη περιουσία σου και να την παραχωρήσει σε ένα κράτος που ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για σένα, αλλα ούτε και για τους λαθρομετανάστες, τους οποίους χρησιμοποιεί έντεχνα ως μεταβατικό στάδιο, ώστε τα ακίνητα να περιέλθουν απο σένα ….σε Αυτούς της τραπεζικής ελίτ της μπίλντερμπεργκ …………και σε ένα διαμορφωμένο “melting pot” τοπίο της παγκοσμιοποίησης.

  Τούτο λοιπόν επιτυγχάνεται μέσω της υποβάθμίσης της εμπορικής τιμής των ακινήτων – αξία τους, αλλα και με την υποβάθμιση εν γένει και του κέντρου των Αθηνών, αφου ξαμολήθηκαν κυριολεκτικά μιλούνια αλλοδαποί… που ψάχνουν για μια καλύτερη μοίρα !!
  Μια καλύτερη μοίρα που την ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΟΜΩς και απο τους αλλοδαπούς που τους έχουν άνεργους και νηστικούς να περιφέρονται ολη την ημέρα, ασχολούμενοι με νόμιμα ή μη νόμιμα πράγματα.
  Μια καλύτερη μοίρα που επίσης την στέρησαν απο τους ντόπιους Ελληνες ιδιοκτήτες και κατοίκους των Αθηνών, αφου…………………
  1) Η πραγματική – εμπορική αξία των ακινήτων τους, ελαχιστοποιήθηκε
  2) Ζουν σε ενα περιβάλλον υποδομών τρισάθλιο χωρίς πάρκα – χωρίς πλατείες – χωρίς πράσινο – πεζοδρόμια, καθυστερημένα ΜΜΜ….ποιοτικά υποβαθμισμένα για τον πεζό πεζοδρόμια – δρόμους με λακούβες και αυτοκίνητα……………… “περισσότερα σε αριθμό απο τον πληθυσμό των Αθηνών” !!

  Δεν σας φαίνονται λοιπόν τραγικές Ολες αυτές οι συμπτώσεις ? τουτέστιν, λές και συνομώτησαν οι Μοίρες να καταστρέψουν όλους τους λαούς του κόσμου ???…..ή μήπως διαβολικοί εγκέφαλοι που τα προγραμμάτισαν ολα Αυτά εδω και πολλά χρόνια και μέσω των οργανώσεων τους ( Ιλουμινάτοι – μπίλντερμπεργκ – CFR – NATO – DAVOS – Τριμερη Επιτροπή – Γκράντ Οριόν της Γαλλίας – Παγκόσμιο Εβραικό Συμβούλιο – Ιδρυμα Σοά κ.λ.π. ) χειρίζονται, όπως ο καραγκιοζοπαίκτης τα καραγκιοζάκια της επικαιρότητος ???

  Με ποίον λοιπόν τρόπο θα μας πάρει τα ακίνητα μας ο κος Σόρος ?

  Η παράδοση των συγκεκριμένων ακινήτων στις ΜΚΟ του κ.Σόρου ..αρα στον κ.Σόρο, θα γίνει μέσω ενος συνδετικού κρίκου….link….ο ο οποίος ονομάζεται ακουσον – ακουσον ..ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς !!!

  Ηδη το Ελληνικό κράτος, δήλωσε την πρόθεση του αυτή, αφου δήλωσε οτι σε οσα ακίνητα ήδη κατέχει, αλλα και σε αυτά που θα κατασχεθούν μέσω της Εφορίας, θα εγκατασταθούν ΟΧΙ οι Ελληνες πολίτες, όπως επιτάσσει το ΑρχαιοΑθηναικό Δίκαιο……αλλα ..άκουσον – άκουσον θα εγκαταστήσουν αλλοδαπούς ανθρώπους, οι οποίοι όμως Δέν νομιμοποιούνται σε Αυτήν την εγκατάσταση, αφου το ΣτΕ μέσω σχετικών αποφάσεων, έκρινε άλλωστε ότι το Jus sanguinis ( Δίκαιον του αίματος ) & Jus solis
  ( Δίκαιον εδάφους ) ….τα δικαιούνται μόνο ΑΥΤΟΙ που γεννήθηκαν αποκλειστικά απο Ελληνες γονείς και προσέφεραν ολοι τούτοι, διαμέσου των αιώνων και εκατομμ$$$$…..υπο μορφήν φόρων, ή κρατικών απαλλοτριώσεων, λόγω πολέμου, επίσης δε αφου …και Αυτοί οι ίδιοι πολέμησαν για την ύπαρξη του συγκεκριμένου κράτους.!!!
  Ο Μέγας Ηγέτης των Αρχαίων Αθηνών, ο Περικλής, χάραξε πρώτος τον δρόμο που ακολουθούν και το Ελληνικό Σύνταγμα και οι άνω αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, θέτοντας ως προυπόθεση για να εχει την ιδιότητα του Πολίτη, κάποιος….Να έχει και τους δύο γονείς του….αποκλειστικά Ελληνες.

  Με την καραμέλα, του δήθεν αντιρατσισμού και της δήθεν αλληλεγγύης υπέρ των προσφύγων…αποκοιμίζουν – αποχαυνώνουν τον Ελληνικόν λαό μέσω των ΜΜΕ τους… και κυριολεκτικά υπνωτίζοντας τον, όπως το φίδι το θύμα του……του παίρνουν και τα λεφτά που έχει ήδη δώσει στην εφορία, του παίρνουν το ακίνητο, επειδή τα λεφτά δεν έφταναν……. και ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…..Θα του πάρουν και άλλα λεφτά, διότι η Αξία των ακινήτων του, έχει…ΠΕΣΕΙ ήδη ΤΕΧΝΗΕΝΤΩς…..στο πάτο της κατσαρόλας, και προς μεγάλη ηδονή του πρώην πολιτικού μηχανικού και νυν βουλευτή κ.Βασίλη Λεβέντη, έπεσαν στον πάτο, επίσης και τα ενοίκια, απο τα οποία υπενθυμίζουμε οτι αποκλειστικά επιβίωναν πολλοί συνάνθρωποι, ιδιαίτερα φτωχές χήρες, απο τις οποίες τώρα εξανεμίστηκαν και…………………. οι ελάχιστες συντάξεις. !!!!!!!!!!!!!!!

  Εν κατακλείδι εμφαίνεται οτι οι ΜΚΟ του κ.Σόρος, ως μέλους της λέσχης μπίλντερμπεργκ, η οποία ειναι το φερέφωνο της Νέας Τάξης Πραγμάτων εν ευρώπει………… λειτουργούν ως Δούρειος Ιππος για την άλωση του Ελληνικού Λαού, την πλήρη υποταγή του και την εξαφάνιση του Ελληνικού Πνεύματος ως τελικό σκοπό ………. και όχι μόνο για την αφαίρεση της ιδιοκτησίας και περιουσίας του.

  Γιώργος Παρασχάκης

  Πολύκαρπος Μαρκαράς

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*