Ανθρωποθυσία του ποδοσφαιριστή του Ελ Σαλβαδόρ, Αλφρέντο Πατσέκο 33 χρονών

Αλφρεντο Πατσεκο

Ανθρωποθυσία του ποδοσφαιριστή του Ελ Σαλβαδόρ, Αλφρέντο Πατσέκο 33 χρονών

Νεκρός βρέθηκε μετά από πυροβολισμούς την Κυριακή (27/12) ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ελ Σαλβαδόρ, Αλφρέντο Πατσέκο που είχε τιμωρηθεί με διά βίου αποκλεισμό λόγω εμπλοκής του σε στημένα ματς.

Δείτε οτι και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση ανθρωποθυσίας που σε καθορισμένο χρονικό διάστημα πρέπει να εκτελεστεί από αυτούς που Κινούν τα νήματα και θυσιάζουν διασημότητες αλλά και αθώους ανθρώπους που δεν συμμετέχουν σε τίποτα στημένο στην κοινωνία…

Έχουμε να κάνουμε με ανθρωποθυσία η οποία προκαλεί πολλά ερωτηματικά και έγινε στο Ελ Σαλβαδόρ. Ο ποδοσφαιριστής Αλφρέντο Πατσέκο που είχε στο ενεργητικό του 86 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Ελ Σαλβαδόρ, το θύμα ήταν στο δρόμο μαζί με φίλους του, όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ προς αυτόν και την παρέα του. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπέκυψε ακαριαία στα τραύματά του, ενώ άλλοι δύο βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Alfredo = 1+3+6+9+5+4+6 = 34 (Murder = 34)
Pacheco = 7+1+3+8+5+3+6 = 33= ποδίτσας
Alfredo Pacheco = 67 (Satanic in Simple Gematria Equals: 67)
Freemasonry = 67 (στην Πυθαγόρειο αριθμοσοφία)


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το νούμερο 33 το βλέπουμε συχνά να κάνει την εμφανισή του μαζί με το 74…δείτε το άρθροισμα της ημερομηνίας της θυσίας του ποδοσφαιριστή Αλφρέντο Πατσέκο και κρίνεται απο μόνοι σας αν όλα αυτά τα στοιχεία είναι τυχαία.

27/12/2015 = 12+27+20+15 = 74
Ο Χριστός θυσιάστηκε στα 33 του χρόνια
Jesus = 10+5+19+21+19 = 74

Jesus in Simple Gematria Equals: 74
Cross in Simple Gematria Equals: 74

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *