Αγγελική οντότητα πάνω απο την Κριμαία (βίντεο)

αγγελος

Στις 7 Ιουλίου πέρσι έκανε την εμφάνιση το προσώπου του Χριστού σε ένα σύννεφο πάνω από τη χερσόνησο της Κριμαίας.
Φέτος εμφανίστηκε στην περιοχή της Κριμαίας, μια περιοχή που ιστορικά ανήκει στην Ρωσία, μια οντότητα στον ουρανό που έχει το σχήμα ενός αγγέλου ή του σταυρού. Δυο φορές βλέπουμε να εμφανίζονται χριστιανικά σύμβολα, μια το σύννεφο με το πρόσωπο του Χριστού και τώρα η αγγελική οντότητα που υπάρχει και βίντεο.

Χριστος

Την περιοχή της Κριμαίας την διεκδικούν οι Χαζάροεβραίοι και πιστεύουν ότι τελικά η περιοχή θα πέσει στα χέρια τους. Την θεωρούν δική τους και πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να την αποκτήσουν. Αυτός βέβαια είναι και ο λόγος που όλη η Σιών έχει πέσει επάνω στην Ρωσία και την κατηγορεί για αυτήν την κίνηση της να την κάνει με την βία ρωσική επαρχία..

αγγελος1

Για τους κατοίκους της περιοχής, η εμφάνιση του σύννεφου με το πρόσωπο του Χριστού δεν είναι τυχαία, αλλά είναι ένα θεικό σημάδι.
Μετά από ένα χρόνο συνέβη στις 30 Οκτωβρίου πάλι κάτι περίεργο πάνω από την Κριμαία. Αυτή τη φορά δεν ήταν ένα σύννεφο, αλλά κάτι που μοιάζει περισσότερο με μια οντότητα που παίρνει πολλές μορφές. Προφανώς το βίντεο έγινε από έναν ανώνυμο μάρτυρα σε μια περιοχή λίγο έξω από τη Σεβαστούπολη.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο βίντεο θα δείτε ότι η οντότητα παίρνει πολλές και διαφορετικές μορφές, μοιάζει με άγγελο αλλά παίρνει και το σχήμα του σταυρού:

Βίντεο:

Loading...

12 thoughts on “Αγγελική οντότητα πάνω απο την Κριμαία (βίντεο)

 1. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

  Έχετε υπ’ όψιν πως ο πονηρός μπορεί να εμφανιστεί και ως άγγελος φωτός. Χρειάζεται ταπείνωση και διάκριση.
  Καλύτερα να μην πιστεύουμε τίποτε από αυτά μήπως πλανηθούμε.

 2. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!! says:

  Να πως είναι οι Ελοχιμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Οι άγγελοι είναι πνευματικές οντότητες, ενώ οι Ελοχίμ έχουν ενέργεια και ύλη.
  Επίσης, το ανθρώπινο γένος στην αρχή ήταν όπως οι Ελοχίμ (κατ’ εικόνα και ομοίωση των δημιουργών του – γιατί οι Ελοχίμ δημιούργησαν τον άνθρωπο με εντολή του Οντος (Θεού)). Ναι μπορούσε να κάνει τα πάντα εκτός από τους περιορισμούς που του είχε θέσει ο Θείος Νόμος.
  Τώρα το πως και το γιατί καταντήσαμε έτσι – ρωτείστε τον Σαμαέλ (Εσωσφόρο – Διάβολο κλπ κλπ ) που είναι ο πανάρχαιος εχθρός μας.

  • Ανώνυμος says:

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
   ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΕΙΑ ΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΔΛΔ ΤΩΝ 3ΩΝ ΟΝΤΟΓΟΝΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ – ΚΟΣΜΟΛΟΓΩΝ.
   ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΗ (ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ – ΔΡΑΒΙΔΙΚΗ) ΦΥΛΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΠΥΚΝΩΘΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ..(ΒΛ. ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΟ – ΜΙΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ)
   ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΟΧΙΜ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ: ΣΑΜΑΕΛ ΚΛΠ…
   ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΚΟΝΤΡΑ “ΘΕΟΥ” – “ΔΙΑΒΟΛΟΥ”, “ΧΡΙΣΤΟΥ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ”, “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ – ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ”, ΚΛΠ (ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ: ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΣΩ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ…ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΛΩΝΕΣ (ΕΡΠΕΤΑ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ)
   ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ :
   Α) Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ+ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ”…ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ” ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ “ΕΙΚΟΝΙΚΑ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ”!!
   Β) Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟ 666 (ΒΛ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ “ΕΨΙΛΟΝ 666” ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ – ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE “ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ)
   Γ) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ Ο “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ” ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ (DAN-MARK = ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΑΝ) “ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” ΜΕ ΨΕΥΔΗ – ΚΑΛΠΙΚΗ ΔΗΘΕΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.
   Δ) ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666…ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΩΝ – ΔΕΞΙΟ-ΚΕΝΤΡΩΩΝ.
   Ε) ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ + ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ “ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ” – ΕΔΑΦΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΥΙΓΓΟΥΡΩΝ (ΟΥΓΓΡΟΤΟΥΡΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ), ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ. (ΒΛ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ “ΕΨΙΛΟΝ 666” ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΕΛΟΧΙΜ ΣΕΝΤΑΪ – ΣΑΜΟΥΡΑΪ – ΜΟΓΓΟΛΑΪ – ΑΪ – ΑΪ – ΒΛ. ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΕΝΤΑΪ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!!!)
   Δ) ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ 200.000.000 ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ “ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ” (ΒΛ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ”) ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666”. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 888 = ΙΗΣΟΥΣ. (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΒΛ. ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ : ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ 888 ΜΕΤΡΑ!!!)
   ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΗΜΕΝΗ “ΝΙΚΗ” ΤΟΥ “ΙΗΣΟΥ – ΚΙΝΑΣ 888” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ – ΕΛΛΑΣ 666”.
   ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!
   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.
   ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!!!!

 3. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ…ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ “BLUE BEAM”…
  ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΑΙΩΣΕΩΣ ΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η Ο.Ε.Α.
  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ “ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ” ΠΟΥ “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ Ή ΠΝΕΥΜΑΤΑ Ή ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΡ-ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ – ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΛΕΒΑΝ…
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ…ΔΙΑΛΛΕΞΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *