Διαφημίσεις

ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τον περασμένο μήνα, βρήκαν το θάνατο αλλά και εξαφανίστηκαν ορισμένοι ολιστικοί γιατροί στην Αμερική.

Όπως αποδεικνύεται, ο λόγος για όλες αυτές τις δολοφονίες είναι πιθανώς επειδή έχουν ανακαλύψει ένα τρομερό μυστικό και αυτό είναι ότι οι άνθρωποι δέχονται με τους εμβολιασμούς ένα επικίνδυνο ένζυμο.

Η ιστορία ξεκίνησε με τον ύποπτο θάνατο του Dr. Jeff Bradstreet στις 19 Ιουνίου.

Λένε ότι ο Dr. Jeff Bradstreet είχε αυτοπυροβοληθεί στο στήθος και στην συνέχεια έπεσε στο ποτάμι.

Εκτός από τον θάνατο του γιατρού ο οποίος ξεκίνησε μια σφοδρή εκστρατεία κατά τον εμβολιασμών επειδή ανακοίνωσε δημόσια ότι προκαλούν αυτισμό στα παιδιά… υπάρχουν τώρα αρκετοί ολιστικοί γιατροί που επίσης βρέθηκαν νεκροί κάτω από ύποπτες συνθήκες.

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 σχόλια στο “Ύποπτοι θάνατοι γιατρών – κάτι ανακάλυψαν στα εμβόλια…”
  1. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΕΥΗ —ΤΙΜΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ.

    ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΒΑΣΑΝΙΣΘΗΚΕ ΟΙΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ,

  2. Μεταξυ των ολιστικων ιατρων και θεραπευτων ειναι πασιγνωστο οτι τα σημερινα εμβολια προαγουν την ασθενεια και πραγματικα δεν εχουν κανενα λογω υπαρξης. Μολις περαστηκε νομοθεσια του υποχρεχρωτικου εμβολιασμου στην πολιτεια της καλιφορνια ξεκινησαν οι δολοφονιες εναλλακτικων ιατρων και δη αυτων που μιλουν για τον συσχετισμο εμβολιων και αυτισμου. Καθολου τυχαιο. Να ειστε σιγουροι οτι μεσα στην επομενη διετια θα περαστει και ο νομος εδω και το πλανο για μειωση του πληθυσμου καλα κρατει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek