Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:33 - 20/06/2015

Τρέμει η Ελιτ σε πιθανό αφανισμό των ΗΠΑ, με βάση ανακοίνωση της NASA

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 

Ένας ηγετικό στέλεχος της NASA προτρέπει την FEMA να λάβει τα αναγκαία μέτρα για μία επικείμενη καταστροφή.

Από το δελτίο τύπου του κυβερνητικού αξιωματούχο πρόεδρο του SSRC, κ John Casey και παραδόθηκε στην έδρα της FEMA στην Ουάσιγκτον: «… πρόκειται να εισέλθουμε σε μια δυνητικά καταστροφική περίοδο σεισμών και ηφαιστειακών εκρήξεων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Σύμφωνα λοιπόν με το επίσημο έγγραφο του SSRC (Space and Science Research Corporation):

Στην έρευνά μας, η οποία δημοσιεύτηκε στις 10/6/2015, η Έκθεση Κατάστασης του Κλίματος του Πλανήτη (GCSR), υποδηλώνει ότι έχουν αυξηθεί σημαντικά οι πιθανότητες για καταστροφικούς σεισμούς ή ηφαιστειακές εκρήξεις σε όλες τις μεγάλες σεισμικές και ηφαιστειακές περιοχές των ΗΠΑ. Πιστεύουμε ότι οι ΗΠΑ και ο κόσμος, έχει εισέλθει πλέον σε μία πάρα πολύ επικίνδυνη περίοδο για καταστροφικούς σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις τα τελευταία διακόσια χρόνια. Στην πραγματικότητα, μια νέα τάση της αύξησης του αριθμού και της έντασης των σεισμών και των ηφαιστείων σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει ήδη ξεκινήσει και δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες στον τομέα της γεωλογίας.

[sc:Makris]

Στην ανακοίνωση δεν προσδιορίζεται το πότε, ωστόσο αυτό έχει κάνει την Ελίτ να τρέχει πανικόβλητη σύμφωνα με διάφορες άλλες πληροφορίες και να διατηρεί σε ετοιμότητα τα υπόγεια καταφύγεια, αλλά και τους τρόπους διαφυγής της σε αυτά, ίσως περισσότερο από άλλες φορές. Δυστυχώς, οι απλοί αμερικανοί πολίτες δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια και θα πρέπει να βολευτούν όπως-όπως σε κοινά καταφύγεια, ή όπου αλλού νομίζουν ότι μπορούν να είναι ασφαλής.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΑΡΤΕΜΙΣ 06/20/2015 @ 10:49 ΠΜ

    Χαχαχαμοοος

  2. Νέμεσις 06/20/2015 @ 11:02 ΠΜ

    Γιατί ανησυχεί η ελίτ?? Αυτοί δεν έλεγαν ότι αγόρασαν οικόπεδα στο φεγγάρι?? Και πόσα υπόγεια υπερπολυτελή καταφύγια φτιάχτηκαν γι’αυτούς?? Χο χο χο ας πάνε να μείνουν εκεί! Πίσω στις τρύπες τους. Ουστ!!! Μια ζωή κινδυνολογία για εκφοβισμό του κόσμου…κι επιτέλους αυτοί είναι που κατέστρεψαν τον πλανήτη με τις ατελείωτες βιομηχανίες όπλων, haarp, πετρέλαια…τολμούν και μιλούν για παγκοσμια ειρήνη…οι μεγαλύτεροι ρατσιστές και υποκριτές! Στα τσακίδια!!

    • ΑΡΤΕΜΙΣ 06/20/2015 @ 5:58 ΜΜ

      Το όνομα σου είναι αυτο που τους κάνει να τρέμουν και να σπάνε τα κόκκαλα τους; Εάν φυσικά έχουν τα ερπετα κόκκαλα….

      Τώρα που Βράζει και ο κίτρινος βράχος τους να δούμε τι θα πούνε και κατα πόσες χιλιάδες θα μπαίνουν στην Ελλάς για να σωθούνε…

      Μόνο που δεν ξέρουν πως η Ελλάς Είναι Ένας ΛΥΚΟΣ.

      Εάν νομίζουν τα ποντίκια που το παίζουν λιοντάρια κάποιος ας τους ξυπνηση τώρα που είναι ¨νωρις¨ [ειρωνικο].

      Και όσο σκέφτομαι πως τώρα καταλαβαίνουν ότι τόσα χρόνια που κάνανε την προσευχή χόμπι βγήκε άριστη για να βοηθήσει το σύστημα τους… ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ.

      ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟ ΦΥΛΟΤΙΜΟ ΕΓΙΝΕ ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΙΚΑΣΤΙΡΙΟ ΤΟΥΣ.

      ΦΕΓΓΑΡΙ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…

      Τέλος τα ψέματα. Ήρθε η αλλαγή της ροτας και σίγουρα δεν είναι υπέρ των οβριων.

  3. Ελευθέριος Ποπολάρος 06/22/2015 @ 2:22 ΜΜ

    Σε σεισμούς τα υπόγεια καταφύγια ειδικών προδιαγραφών δεν είναι καθόλου ασφαλή. Είναι μάλιστα πιο επισφαλή απο την επιφάνεια του εδάφους γιατί δεν υπάρχει και ευελιξία μέσα σε αυτά(έστω ότι αντέχουν, μια κουβέντα είναι, την πτύχωση του εδάφους, ή την κινητική ενέργεια των δονήσεων. Αμα είναι απο κάτω απο το καταφύγειο το ηφαίστειο? Αν ανοίξει ο σεισμός τρύπα κάτω απο το καταφύγιο? Αμα καταπλακωθούν όλοι οι είσοδοι απο τόνους μπάζων η/και λάβας? Τίποτα δεν τους σώζει εκεί.) Τα υπόγεια καταφύγια είναι ασφαλή μόνο σε περιπτώσεις παγετώνων, πυρηνικών ή συμβατικών βομβαρδισμών(και ακτινοβολίας) και επίσης, πολύ κακών καιρικών συνθηκών.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*