Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:38 - 12/08/2015

Το CERN ξεκίνησε με όπερα και χορούς (βίντεο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σερν
Τυχαίες οι ομοιότητες του επιταχυντή σωματιδίων και του ημερολογίου των Μάγιας;;;

Φέτος τον Μάρτιο, ξεκίνησε το CERN πάλι με “χορούς”! Για την καλή αρχή της χρονιάς και προς τιμή του Αφεντικού του μαύρου σκότους…ξεκίνησαν αυτήν την φορά με μια Όπερα!!! Η ομάδα των χορευτών όπως θα δείτε στο βίντεο χορεύει τον χορό της καταστροφής της Σίβα! Θα δείτε οτι η επιστήμη των δις και μπορει και τρις…αντι να προσφέρει μέσα σε μια τεράστια οικονομική κρίση, βοήθεια προς την ανθρωπότητα και να επενδύσει όλο αυτό το γιγάντιο ποσό στην παραγωγή τροφίμων…ή να επενδύσει σε νέες θέσεις εργασίας για τους νέους της Ευρώπης…εκτελούν απόκρυφες ιεροτελεστίες μπροστά στα μάτια των φορολογουμένων!!!

Αυτή είναι η επιστήμη του τρελού επιστήμονα…ένα δολοφονικό μηχάνημα που θα μπερδεύσει τον χρόνο και τον χώρο ανοίγοντας τις πύλες (τουλάχιστον αυτό ελπίζουν) τα πιόνια του Αφεντικού του σκότους…Εμείς κοιτάμε αλλά δεν πολυ καταλαβαίνουμε τι μηχάνημα έχουν στα χέρια τους οι παράφρονες. Και είναι αρκετά λογικό ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ζυμώνουν οι επιστήμονες…εφόσον ούτε και οι ίδιοι καλογνωρίζουν.
CERN-Logo-666-colored
Ο λεγόμενοι επιστήμονες δεν κατανοούν που μπορεί να οδηγήσει αυτό το πείραμα με τον επιταχυντή σωματιδίων, διαφορετικά δεν θα έκαναν αυτά τα πειράματα. Και στο παρελθόν γνωρίζουμε οτι καταστράφηκε ο πολιτισμός, όπως μας έγραψε ο Πλάτωνας για την Ατλαντίδα. Και τότε έκαναν πειράματα που οδήγησαν στην καταστροφή ενός ολόκληρου πολιτισμού που είχε φτάσει πολύ πιο μπροστά από εμάς.

Ο επιταχυντής σωματιδίων (Large Hadron Collider) σύμφωνα με αρκετούς ερευνητές είναι ικανός για πάρα πολλά. Σύντομα θα γράψουμε και άλλες πληροφορίες, ίσως όμως ειναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το CERN είναι ικανό να ανοίξει τεράστιες τρύπες στον μαγνητικό μανδύα που προστατεύει την γη μας. Αυτό το κάνουν επανειλημμένα με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστα και να περνάνε οι δολοφονικές Χ ακτινές.

Τέλος Ιουλίου η ταχύτητα των πρωτονίων διπλασιάστηκε και έφτασε στα 13Τev…στα 14Τev σύμφωνα με ένα ερευνητή ανοίγουν οι πύλες με ίσως αποτελέσματα που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Τι ακριβώς περιμένουν να βγει από αυτές τις πύλες;;;

Και είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι αυτό το Σεπτέμβριο ο επιταχυντής σωματιδίων θέλει να αναπτύξει την ταχύτητα για να ανοίξει τις πύλες και να μας μπερδέψει με άλλες διαστάσεις;;; Τα πειράματα που κάνουν είναι πάρα πολλά στο επόμενο γράφουμε περισσότερα.
Σηβα
Η εικόνα του Ινδού Θεού Σίβα απεικονίζεται μπροστά απο την είσοδο του CERN σαν ενας παγκόσμιος χορευτής…ο οποίος εκτελεί τον Ιερό χορό της καταστροφής.
Στο τέλος του βίντεο θα δείτε την λέξη “Συμμετρία” να εμφανίζεται…τι ακριβώς εννοούν με αυτήν την συμμετρία;;; Ίσως την συμμετρία μεταξύ της καταστροφής και επανοικοδόμησης;;;

https://www.youtube.com/watch?t=90&v=29t-p0YIhCc



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (29)

  1. Αυτος ο κυκλος,σαν αναπαρασταση επικλησης ειναι.περιεργα πραγματα….

  2. Βρασίδας 08/12/2015 @ 3:26 ΜΜ

    14 TeV, ή λίγο παραπάνω; 16.18 (10*φ) , ας πούμε.

  3. ΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ… Η ΕΡΗΜΟΣ…. Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ…. ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ, ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. .. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ… Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΕΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ… ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΑΤ΄ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ.

    ΙΩ

  4. Ένας ακόμα 08/12/2015 @ 6:10 ΜΜ

    Απο το 5:30 ….μοιαζει ο ιδιος χωρος

    https://www.youtube.com/watch?v=Id6nCa_OTEM

  5. ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΆΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ [δικλίδα Ασφάλειας ] ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΆΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΌΤΥΠΑ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΊΔΩΛΑ ,,,,,,,,,,Στο πολυ βαθος προσπαθούν να επαληθεύσουν τον προμηθέα που αθωώθηκε αφου ενας απο τον αστερισμο του ηρακλεους [ερπετουβριδιακος και σημερα ακομη ] μπορεσε να γινει εμψυχος ,,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟς ΗΤΑΝ ΕΝΑς ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΌΤΗΣΕ ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ,,,να σωθει ο προμηθεας τελικα,,,,,,,,,,,,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΧΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

    • ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ.

      ΙΩ

      • ιω ,,,αυτη την φορα δεν θα επιτραπει για τριτη φορα να γινει το συμπαν άρρωστο,,,,,,,ουτε θα επιτραπει αυτος ο ΙΟς του¨¨ θανατου ¨¨οπως λεγετε για να ερχοντε μετα σαν γιατροι απο τον αστερισμο του οφεος δες ασκληπιο ,,για να σωσουν και καλα την ανθρωποτητα ,,,,,ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΊ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ,,,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΎΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ,,,ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ,,,,,,εξαλλου τωρα μονο εδω εχουν επικεντρωθει στην γη,,,ουτε στην αφροδιτη σε λιγο ουτε και στην σεληνη ,,,,
        ΣΚΕΨΟΥ ,,,ποιος πηρε το τελειο DNΑ και το καλουπωσε σε δυο ελικες ????απο 12 ???…ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΓΑΝ στον αδη δηλαδη το παιδι που θα τους κανει αρνακια υποταγμενα οπως εμφανιζεται η Αθηνα ..να την υπακουουν….

        • ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΜΕΤΑ Ο ΖΕΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΥΟ, ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΒΙΟ-ΝΑΝΟΕΛΙΚΑ = 612[9] = ΖΕΥΣ. ΤΟ DNA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Ο ΕΡΜΗΣ.

          ΓΡΑΦΕΙΣ: ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΓΑΝ στον αδη δηλαδη το παιδι που θα τους κανει αρνακια υποταγμενα οπως εμφανιζεται η Αθηνα ..να την υπακουουν….

          ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?

          ΙΩ

        • iω δεν ειναι ετσι,,,δηλαδη τους γιγαντες τους τιτανες ποιος τους εφτιαξε,,????ο προμηθεας εφτιαξε την γενια που ειμαστε την 4 ,,,,τωρα,,,,και αφησε ο Διας να εξελιχθει με επιτηρηση του απολλωνα και του αποστατη,,,,,τωρα παίζεται η πληρη απελευθερωση του ανθρωπου,,,με μονο τον απολλωνα αφεντη,,,γιαυτο λεω οτι τα φιδια θα κανουν οτι θελει η ¨¨λογικ稨 Αθηνα ειδεμη θα τελειωσουν απο το συμπαν ,,,,,,,οταν πεθανει το σωμα τι βγαζει ?? σκουλικια σαν φιδια,,,αλλα εκει μεσα πρωτου πεθανει σαν σωμα ητανε η ψυχη εγλωβισμενη,,,,ερεχθεας ,,,,τωρα αυτο δεν θα συμβη ,,,,η ψυχη που τοσα χρονια ελαχε να ειναι εγκλωβισμένη θα ειναι ελεύθερη,,,,και το παιδί ο Ερεχθεύς δεν θα ειναι αναγκασμένος να χωρίσει το βασίλειο σε υλικό και ψυχικονοητικο,,,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ,,,,ΤΟ ΛΕειΚΑΙ Ο ΜΥΘΟς ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ,,ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΒΟΔΙΑ,,,ορφευς,,,ο ορφανος αυτος που εχει χασει την γενια του την ψυχη του και εκλεψε τα χρυσα βοδια με ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ,,πλανεψε της ψυχες= χρυσα βοδια=ΙΕΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ
          ΧΡΥΣΗ ΓΕΝΙΑ,,,,,αλλα οταν τα βρηκε ο απολλωνας ηταν αναγκασμενος να το παιζει συνεταιρικό …υλη ψυχη,,,,,,,
          ειναι μια αλλη αποψη που την αναφέρω,,,ξεφευγει απο τα δεδομενα που ξερετε αλλα ειναι μια αποψη….εξαλλου ειναι πολλα τα χρονια της παραπληροφορισης με διαφορες συνχνοτητες χασαμε της..ψυχης ηχισμό =ψυχισμο και παθαμε με τις παρεμβολες του ορφανου σύγχυση ,,,

  6. ΠΑΖΛ ΓΙΑ ΤΟ WAVE-X
    Όλα Τα παρακάτω είναι γνώμη μου για το WAVE-X (η 5η διάσταση είναι ένα εξελιγμένο νοητικό όπλο)…

    Αυτό με το WAVE-X πολλοί μπορεί να μην το πιστεύετε, δεν είναι κάτι που ακούω πρώτη φορά, όμως ερευνώντας έμαθα κάτι παραπάνω για της δυνατότητες της πεμπτοδιάστατης συχνότητας (5ης διάστασης)… Δεν ξέρω αν γίνει τον Σεπτέμβρη αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει, έτσι όπως ήμασταν στην 1η διάσταση κ φτάσαμε στην 3η, όταν γίνει αυτό θα φτάσουμε στην 5η διάσταση… Μπορεί να γίνω κουραστικός με τον τρόπο που θα τα εξηγήσω, προσπάθησα να σας τα εξηγήσω όσο πιο κατανοητά μπορούσα…
    ————————————–
    Ένα παράδειγμα για την 5η διάσταση…
    Όταν μπούμε στην 5η διάσταση (ότι ώρα κ να είναι), ένα από αυτά που θα μπορούμε να καταλαβαίνουμε είναι το ψέμα, σκέψου ότι μόνο αυτό, ποσό θα χαλάει εκείνους που μας παραμυθιάζουν τόσα χρόνια (το μάτριξ δεν θα λειτουργεί σε όσους εξελιχτούν στην 5η διάσταση), γι’ αυτό μάλλον ετοιμάζουν ένα τελειοποιημένο τσιπάκι (ελέγχου, σκλαβιάς κ.τ.λ.), ειδικό στρατό (για να μπουκάρει μέχρι στα σπίτια εκείνων που θεωρούν επικίνδυνους), κ διαφορά άλλα κόλπα που θα έχουν ετοιμάσουν, επειδή δεν θα δουλεύουν πολλά κόλπα τους που λειτουργούν τώρα, θα μας ελέγχουν μέχρι κ με mind control απ’ το τσιπάκι, αλλά ακόμα κ με την βία με ιδικούς στρατούς…
    ————————————–
    Μήπως γι’ αυτό έχουν πανικοβληθεί τα ερπετά…
    Μήπως το WAVE-X έχει πανικοβάλει τα ερπετά κ θέλουν μέσα από στημένα γεγονότα να στρέψουν τα βλέμματα του κόσμου πάνω τους με καταστροφολογία που θα εκτελέσουν επίτηδες εκείνοι, για να μην δουν οι άνθρωποι κάτι καλό, που εκείνοι φοβούνται???
    Τα ερπετά δυναμώνουν με τον φόβο, την βία κ πολλά αλλά που μας κάνουν, για να παίρνουνε την ενέργεια του σκότους, μέχρι κ από ψέματα που παραχαράζουν ιστορίες για να δοξάζει ο κόσμος εκείνους, μέσα από πάρα πολλές παγίδες… Αν τους «χτυπήσει» η 5η διάσταση δεν θα αντέξουν την φωτεινή ενέργεια που εκπέμπει (δεν εννοώ το εξωτερικό φως, αλλά την φωτεινή πνευματική ενεργειακή δύναμη)… Σε μια τέτοια περίπτωση, τα ερπετά πιθανών να μην αντέξουν αυτή την ενέργεια (θα χρειαστούν καταφύγια) κ συγχρόνως θα προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο με όλα τα μέσα τους, για να μας κάνουν να κρυφτούμε για να μην εξελιχτούμε… Η προπαγάνδες στο τι θα μας πούνε έχουν ήδη ξεκινήσει, η κάθε ταμπέλα που έχουν δημιουργήσει (για να μας παγιδεύουν) λέει τα δικά τους για να μπερδέψουν κ να πετάξουν τόνους λάσπη από διάφορες μεριές για να κρύψουν την αλήθεια, αυτό είναι ένα παλιό τους αγαπημένο κόλπο, που μοιάζει να το χάνουν αν συμβεί ΤΟ WAVE-X… Τα ερπετά που μας έχουν σκλαβώσει, δεν θέλανε ποτέ να εξελιχτούμε…
    ————————————–
    Είδα πρώτα κ διάβασα το μήνυμα «που λένε ότι έστειλε» ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, το οποίο πολύ γρήγορα κυκλοφόρησε, κ κάποια στιγμή το είδα από εδώ…
    http://katohika.gr/2015/08/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD/.html

    Μετά ερευνώντας είδα κ διάβασα, Το Ενεργειακό Κύμα «Χ», το οποίο σε κάποιο σημείο δίνει την ώρα 11:11 π.μ. στις 28/09/2015, κ κάπου μέσα λέει κ το πως θα προσπαθήσουν η εχθροί να το αποκρούσουν (αποτρέψουν από το να γίνει) το WAVE-X, αλλά λέει κ άλλα πολλά… http://universalblessing.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html
    …Κ διαβάζοντας έπεσα πάνω στο μήνυμα των Αρκτουριων, το οποίο εξηγεί με λεπτομέρειες, τι είναι κ τι θα κάνει το WAVE-X… http://universalblessing.blogspot.gr/2015/08/2572015.html
    ————————————–
    Τα Συμπεράσματα μου μεταξύ των 2 μηνυμάτων

    Πιστεύω ότι το μήνυμα των Αρκτουριων είναι το γνήσιο, κ το εντόπισαν οι εχθροί μας (έχουν την τεχνολογία να το κάνουν) κ προσπαθούν να μας προσανατολίσουν περνώντας μια είδηση σε γρήγορο διάστημα με άλλο όνομα παντού, για τους λόγους που θα εξηγήσω παρακάτω…

    [Για το Μήνυμα Αρχάγγελου Μιχαήλ] Σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι το WAVE-X θα είναι 21 Hertz. Το WAVE-X το ανάφερε «ποιο εξελιγμένο μάτριξ», το οποίο το μάτριξ το έχουν δημιουργήσει εκείνοι κ μας έχουν σκλαβώσει μέσα στο ψέμα από πάρα πολλές γενιές πίσω (κ τώρα το παρουσιάζουν σαν να ακούγετε κάτι φυσιολογικό, σε όσους δεν έχουν καταλάβει τι είναι)… Έχω την εντύπωση ότι πάνε να ανακατέψουν πάλι την αλήθεια για να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα κ τα ονόματα, δηλαδή αν θα γίνει αυτό, θέλουν να νομίζουμε ότι εκείνοι θα μας εξέλιξαν, ενώ στην πραγματικότητα δεν το θέλουν εκείνοι, αλλά το θέλουν οι απόγονοι μας… Με κάτι τέτοια μπερδεύουν τον κόσμο σε πολλά γεγονότα, τον περιόριζαν στον δικό τους κύκλο (σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο)… Στην πραγματικότητα είναι εχθροί, κ βάζουν μέχρι κ κάποιους δικούς τους να μας το παίζουν φίλοι η να παριστάνουν ακόμα κ τους Έλληνες (η κ άλλων εθνικοτήτων, αναλόγως που μένουν, για να παραπληροφορούν, μέχρι κ από θέσεις τελικών αποφάσεων) για να μπερδεύουν την νοημοσύνη του κόσμου, προτιμούν να είσαι καλύτερα άπιστος Θωμάς, κ ας μην τους πιστεύεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ψάχνεις την αλήθεια… Το πως λειτουργεί αυτό το μάτριξ που ζούμε σκλαβωμένοι (με μοντέρνο τρόπο) είναι δύσκολο σε κάποιες λειτουργείες του, να το εξηγήσεις… Το Μήνυμα Αρχάγγελου Μιχαήλ είναι διαστρέβλωση της αλήθειας…

    [Για το Μήνυμα Των Αρκουριων] Πέρα από τον κύκλο που προσπαθούν να μας περιορίσουν οι εχθροί μας, με δίκες τους ονομασίες κ τα αλλά κόλπα, υπάρχουν κ εκείνα που μας κρύβουν, υπάρχουν πολλές οντότητες έξω απ’ τον πλανήτη μας, μια από αυτές είναι κ οι Αρκτουριοι… Σε κάποιο σημείο στο μήνυμα τους αναφέρουν ότι το WAVE-X θα είναι 17 Hertz (όποιος μπορεί να εξηγήσει με σιγουριά, την διαφορά 21 με 17 Hertz, τι εστί για τον ανθρώπινο οργανισμό, να βοηθήσει γιατί δεν το κατέχω). Το WAVE-X δεν το αναφέρουν σαν μάτριξ (όπως στο άλλο μήνυμα), γράφει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα κάνει αλλά κ πως θα προσπαθήσουν να το εμποδίσουν η εχθροί μας με το CERN (μήπως τελικά γι’ αυτό κατά βάθος ετοιμάστηκε το CERN , για να αποκρούσει το WAVE-X?)… Το Μήνυμα Των Αρκουριων εξηγεί αναλυτικά το θέμα, όμως δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για της ημερομηνίες κ της ώρες που δώσανε, αλλά τουλάχιστον θα το καταλάβουμε (όταν είναι) με βάση της πληροφορίες που αναφέρονται για το WAVE-X, ας ελπίσουμε να μην αποκρουστεί η το WAVE-X απ’ το CERN… Όταν θα γίνει το WAVE-X κανονικά θα πρέπει να είμαστε όλοι οι άνθρωποι έξω εκείνη την ώρα, για να επεκτείνουμε την διάσταση μας μέσω των ενεργειακών κυμάτων, από τρισδιάστατη σε πεμπτοδιάστατη συχνότητα… Κάτι σημαντικό που πρέπει να ξέρετε είναι, όταν θα λαμβάνουμε τα κύματα συχνότητας, θα είμαστε περίπου διάφανοι μέχρι να τελειώσει η διαδικασία (μην πανικοβληθείτε)… Το WAVE-X θα είναι για την ανθρωπότητα ένα νοητικό όπλο, για όσους είναι έξω κ λάβουν το φως…
    ————————————–
    Σε μια έρευνα καλό είναι να εξετάζουμε την περίπτωση που κάτι μπορεί να αληθεύει, αλλά να εντοπίσουμε της παγίδες που κρύβει το κάθε θέμα…

    [Περίπτωση που αληθεύει]= Αν εκείνη την ώρα είμαστε έξω κ δεχόμαστε τα ενεργειακά κύματα του WAVE-X που θα μας εξελίξουν στην 5η διάσταση, δεν νομίζω ότι τα ερπετά θα το αφήσουν έτσι, όλο κ κάτι θα έχουν ετοιμάσει για να μας κάνουν να φοβηθούμε, για να μας κάνουν να κρυφτούμε (αν όχι εκείνη την ώρα, μάλλον λίγες μέρες πριν συμβεί), με κανά blue bin, με κανά HAARP, με τους Jade H. (στην Αμερική), με κανά τρίτο παγκόσμιο, με καμμιά δήθεν απειλή από το διάστημα (για να φοβόμαστε τα πάντα εκεί έξω, μέχρι κ τους απογόνους μας…), μπορεί κ να είναι κάποιος συνδυασμός περισσότερων από 1 από αυτά που θα έχουν ετοιμάσει… κάτι θα έχουν ετοιμάσει για να μας σοκάρουν (το αν τα καταφέρουν είναι άλλο θέμα)…

    [Περίπτωση παγίδας αν δεν συμβεί]= Μια περίπτωση παγίδας είναι η κλασική με το πότε θα συμβεί, αν δεν γίνει η αν αποκρουστεί απ’ τους εχθρούς μας, θα αμφισβητηθεί…
    Μια άλλη παγίδα είναι να μας θέλουν εκείνη την ώρα έξω (όσους θέλουμε την εξέλιξη κ δεν κρυφτήκαμε) για να μας σαμποτάρουν με κάτι που θέλουν η να μας κάνουν η να μας δείξουν (με κανά blue bin, HAARP κ.τ.λ.)…

    [Περίπτωση παγίδας αν συμβεί]= Μια άλλη τύπου παγίδα κ ίσος η πιο πιθανή (αλλά δύσκολο να την εξηγήσω), είναι, για όσους κρυφτούν (κ παραμείνουν στην 3η διάσταση) θα είναι πιο πιθανόν να πιστέψουν τα «προφητικά» σχέδια με το σοκ που θα προσπαθήσουν να τους δημιουργήσουν οι εχθροί, πάρα θα καταλάβουν ότι εκείνοι που δήθεν θα τους προστατεύουν, τους τρομοκρατούν κατά βάθος γιατί δεν θέλουν την εξέλιξη μας στην 5η διάσταση, κ τους θα τους κάνουν διάφορα για να μην βγούνε έξω… Κ να προσπαθήσεις μετά να πεις σε εκείνους που κρύφτηκαν τι έγινε, δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να σε πιστέψουν, το μυαλό τους θα είναι στο σοκ κ της δήθεν προφητείες (σχέδια) που τους τα έλεγαν (τα έστησαν), πάρα θα δεχτούν η θα καταλάβουν τι έγινε στην πραγματικότητα…

    Μπορεί κ εσείς να σκεφτείτε κάποια παγίδα που να κολλάει στο θέμα αυτό…
    ————————————–

    Δεν πρέπει να καθόμαστε κ να περιμένουμε, αυτό ήταν κ πάντα θα είναι λάθος, μην φοβάστε, δείτε πέρα από αυτά που μας επέβαλαν οι εχθροί, αναλύστε όλα τα γεγονότα μέσα σας ώστε να ξεμπλοκάρει ο νους σας για να ενεργοποιήσετε το DNA, πρέπει να αφυπνιστούμε, πρέπει να εξελιχτούμε κ να γίνουμε μια γροθιά… Όσο θα σταματήσουμε να πιστεύουμε αυτά που μας έμαθαν, οι εχθροί γίνονται αδύναμοι, κ όσο γρήγορα μάθουμε περισσότεροί την κρυφή Ιστορία μας αλλά κ που ανήκουμε θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την τελική Νέμεσι…

    • Indigo 13 ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ TA WAVE-X. ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 17 ΚΑΙ 21 Hz ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ . ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://diogeneis.blogspot.gr/2012/05/blog-post_3080.html

      ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ 17 Ή ΣΤΑ 21 Hz . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ…

      ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ.

      ΙΩ

      • Εύγε ΙΩ να είσαι καλά για την ενημέρωση…
        Λέει ότι 14 Hz – 30 Hz = (Πλήρης εγρήγορση και μεγάλη συγκέντρωση του νου), άρα τα Hertz αυτά έχουν να κάνουν με το νου, τώρα εξηγείτε.

        Μέχρι στιγμής αυτό μου φαίνεται πιο πιθανό για τον Σεπτέμβρη, αλλά δεν πάει να πει ότι είμαι 100% σίγουρος, Θα δείξει…
        Αν έχω κάποια γνώμη για κάτι την λέω κ ας κάνω λάθος στην τελική, αλλά πρέπει όλοι να λέμε την γνώμη μας όσο τρελές κ να ακούγονται, κάτι κρατάς από όλες της γνώμες, έστω κ τον παλμό που βρίσκετε ο κόσμος…

        Αν θες να διαβάσεις κάτι που προτείνω σε όλους, διάβασε αυτό…
        ellanioi-olympioi.blogspot.gr/

        • ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ . Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Indigo 13.

          ΒΕΒΑΙΑ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΝΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΥ.

          ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΗΔΙΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ή ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΘΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.

          ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

          ΙΩ

          • ΙΩ, σε εκείνο που λες για τον Καίσαρα δεν γνωρίζω κάτι.

            Εκτός από την ιστορίας που έχει αλλοιωθεί, είναι κ εκείνα τα ιστορικά που μας τα κρύβουν…

            Μακάρι η 5η διάσταση να είναι κοντά…

        • Μπραβο σας! Ολοι μας πρεπει να εκφραζόμαστε ελευθερα με σεβασμο για την αποψη των αλλων. Κανεις δεν κατεχει την απολυτη γνωση…ολοι μαζι στην έρευνα. συντομα γραφουμε και άλλες πληροφορίες για το ΣΕΡΝ και τις θεωρίες του.

          • ΚΟΡΑΞ έτσι ακριβός είναι…

            Το μπράβο πρέπει να πάει σε όλους όσους τολμούμε να ερευνήσουμε την αλήθεια…

          • ΚΟΡΑΞ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ .

            ΙΩ

      • Indigo13, ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ / ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΡΩΜΑΙΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ… ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
        ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΩΔΙΚΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΗΜΑΤΩΡΟΥ).
        ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ /ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΚΟΜΑ…) ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΥΝΔΕΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
        ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ , ΑΜΩΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.
        ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ.

        ΙΩ

  7. ο ζευς φοβομενος οτι ο προμυθεας θα κανει πολι μπαχαλο τον πλανητη αφου ειχε καθαρισει δυσκολα με τους τιτανες και γιγαντες γεννηματα του αννου στην πολη ουρ ,,,,και συνεχιζαν ακομη παρα την φυλακιση τους στα βαθη,,,,τιμώρησε τον προμηθεα,,,,,,μεχρι που ενα δημιουργηματου απο εναν αλλο πλανητη των ερπετων ηρακλεους καταφερε να περασει ,,,,εσταλθει εδω,,αλλα ,,αυτος ο ηρακλης συνηθισμενος στην αρχη των ερπετων εκανε πολυ κακο στον πλανητη σφαζοντας αφανιζοντας πολεις ,,με την διδασκαλια του Χείρωνα χειραγώγησε τον νου του και ετσι καταφερε να ελευθερωση τον προμηθεα,,,αλλα ο προμηθεας ηταν θνητος ετσι αλλαξε με τον χειρωνα σε ενδειξη καλης θελησης και εγινε αθνατος και ο χειρων θνητος,,,,ο ζευς εχασε και την δικη οποτε αναγκαστηκε να κολληθεί η ασθενεια στον πλανητη της υλης δηλαδη του βαρέος πεδιου ηλεκτρονίων απο φωτόνια ,,αρα γεννηση θανατος ,,,και ετσι η ανθρωποτητα ενω ειχε 12 ελικες dna αναγκαστικα στην γη θα στριμωχτούν σε δυο ,,,,ειναι σαν ενα αυτοκινητο με τον οδηγο ψυχη που εχει σουπερ αποδοσεις ομοια του ζευ ,,να τρεχει αναγκαστικα με 50 χιλιομετρα την ωρα,, σε ενα συγκεκριμενο καροδρομο ,,και ετσι απο ζευς να γινει διας
    [ορισμος παραλληλου του ευκλειδη εντος εκτος και επι τα αυτα ],,
    ,αυτο ομως εφερε και ασθενειες οποτε απο τον αστερισμο του οφεος ηρθε ο ασκληπιος που ηταν θεραπευτης οχι ιαστης [θεραπων ιατρος δηλαδη σε φροντιζω δεν σε κανω καλα σε ιανω ] παρεβει δε ο ασκληπιος την συμφωνια με τα γνωστα περι απεθνατου σωματος και οχι αθάνατου οποτε εσταλει πισω στον αστερισμό που ήρθε ,,,,λιγα ακομα για να αντιληφθείς τι θέλω να πω ΙΩ σου εθεσα

    • ….μεχρι που ενα δημιουργηματου απο εναν αλλο πλανητη των ερπετων ηρακλεους καταφερε να περασει ,,,,εσταλθει εδω…..

      ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ … ΛΕΣ) ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜ-ΨΥΧΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΣΑΤΑΝΑΣ, ΕΚΠΕΣΩΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΛΠ. ? ΑΡΑ… Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΩΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ. ΠΟΥ?

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ… ΣΩΣΤΑ?

      ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ … ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

      ΙΩ

      • ΙΩ ,,,ο ηρακλης επεστρεψε πισω τον ΧΡΥΣΟΥΝ ΤΡΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ,,,που ειχε κλεψει ,,,,ο προμηθεας εφυγε ,,,μαζι με τον Ζευς ,,η γενια των λογικων υβριδιων οπως τοων κεντα-αυρων μας λεει οτι πεθανε …….ο ΗΡΑΚΛΗΣ πλεον περασε στον ολυμπο σαν δειγμα πρωτυπο πως αυτη η γενια η σιδερα να φτασει στο γεννος ηρωων [γιαυτο σε ολα τα επη η ηρωες επρεπε να ειναι απο αυτο το πρωτυπο οπως είχε αποφασιστη, ,δυικό πεδιο, ομως που τελικα φτανει στην ελευθερια του],,,,και χρυσο μετα .,,Ο ποσειδωνας εχει την κηδεμωνια και ο απολλων ηταν ενα στοιχειο πνευματος πρωταρχικου φωτος και η υλη .. ,,,,,,ΟΜΩΣ στην πορεια η γη κατελήφθη ΕΚ ΝΕΟΥ,,,και μετονομασθεί ατλαντιδα,,,,,,,,εκει δεν γινοταν να αναιρεθει η συμφωνια,,,με πρωτυπο τον ηρακλη,,,,και εγινε ο πολεμος ο τρωικος ,,,,οποτε η γη ξεκινησε παλι με συνεχεια αυτης της γενιας της 4 και πλεον στην 7 υποφυλη που διαγουμε τωρα,,,,,και παλι αυτη η γενια εχει καταληφθει απο ερπετομορφους και ενω πριν 2500 χρονια αυτη η γενια οδευαι απο 3 σε 4 διασταση ,,οχι ολος ο πλανητης και παλι ηταν χωρισμενος,,,,,,παρα την προσπαθεια του αλεξανδρου ,,,τωρα γυριζουμε για 2 διασταση,,,,,,καλο–κακο- ΑΝΤΙ το αγαθον..κλπ……ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ,,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΏΡΙΑ ΤΕΛΕΊΩΣΑΝ,,,ΗΗ ΕΊΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΌΛΛΩΝΑ ΠΟΥ ΈΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΠΑΛΙ,,[την ξαναειχε τρις φορες πιο παλια,],,,,,,ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ,,,,ηη εισαι με τα λαμογια που εχουν κυνηγηθει απο παντου και κρύφτηκαν εδω ,,,,,,ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,,αφου τοσα χρονια εχουν διαστρεβλωσει τα παντα,,ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ,,,ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΟΛΛΆΝΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ,,,ΟΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟς ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΟς ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΊΤΕ ,,,,,,και ας βλεπει το αγαθον αυτος θα λεει ρε μηπως ειναι μια απο τα ιδια ,,,η ταμπελα θα δουλεψει καλα,,,,εξαλλου ειναι παλιο κολπο ,,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟς ,,απο σωκρατη χριστο ,,[οχι τον λυστη που παρουσιαζουν οι Εβραίοισαν δκο τους ιησου] εμπεδοκλη ,,τεσλα κλπ γνωστο πως πεθαναν με μια ταμπελα ,,,
        ΠΕΣ οτι γκρεμιστουν ολα που εχουν φτιαξει σε αυτο το πλανητη τα λαμογια …και σου λεω οτι γκρεμιζονται ,,,,,,,αυτο που εχει ο ανθρωπος τοσα χρονια καταγραψει στο ΔΝΑ ο θανατος και η αμφιβολια ,¨¨¨¨¨¨,ρε μηπως και ¨¨¨¨¨αυτο καλουμαστε απο εδω και περα να αντιμετωπισουμε ,,,,
        ΙΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ …….ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ,,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ …..ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΥΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ,,,,,,,,ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ,,,,,,,οχι οτι τις φοβαμαι ,αλλα γινονται η αιτια .να παρασύρουν αθελα τους σε λαθος κριση .πολλους ανθρωπους ……ΑΟΡΑΤΟΤΗΣ ,,,,,…

        • ΣΗΜΑΤΩΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΛΕΣ.

          ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ “ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ” ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΕΣ, ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΙΣΩΣ ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ.

          ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΔΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ. ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΠ΄ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΕΔΩ. ΟΤΙ ΗΡΘΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

          Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

          ΙΩ

          • Ένας ακόμα 08/13/2015 @ 11:39 ΜΜ

            Πραγματικα,χωρις να ξερω ποιος ειναι,εχοντας συνομιλησει μαζι του αρκετες φορες, μου εδωσε μια διαφορετικη οτπικη σε ο,τι συζητησαμε και με βοηθησε στο να μπορω να αποκωδικοποιω αρκετα πραγματα.Η αρχη ειναι το ημυσι του παντος!
            Χαιρομαι να παρακολουθω τις παρεμβασεις του καθως καθε φορα δινει και μια ακομα κατευθυνση στην γνωση.
            Σεβομαι απολυτα την αποφαση αορατοτητας-αν και μας ειναι πολυ χρησιμος τουτη την εποχη-αλλα σιγουρα ξερει καλυτερα το γιατι.
            Με τη σειρα μου Σηματωρε σ’ευχαριστω για την εως τωρα αλλα και την μετεπειτα βοηθεια σου.

  8. ανωνυμος 08/13/2015 @ 10:44 ΠΜ

    ΑΣΧΕΤΟ…Η΄΄ ΣΧΕΤΙΚΟ….Η 5 η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ..ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΕΤΩΝ…. ΚΑΤΑ ΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 2150

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ Η΄ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ..ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΚΑΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η΄΄ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ…

    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ.Μ

  9. Ωραιες και ενδιαφεροντες ολες οι απαντησεις των σχολιων ,
    αλλα τι ειναι ο Χορος που προσπαθουν να πραγματοποιησουν
    τι ειναι ο κυκλος προστασιας ,
    τι προσπαθουν να καταφερουν με ολο αυτο το επιτευγμα ;

    Ο Χορος ειναι μια προσπαθεια Ενωσης – Εκφρασης του Σωματος , της Ψυχης , Του Πνευματος ,
    ωστε να καταληξει ενα Ρυθμικο Σωμα Πνευματος δια να Σμιλευσει με την Ενεργεια , τον Παρων Χωρο . ..
    (δυσκολο ομως οπως μας λενε οι ιδιοι, διοτι ειναι χαμενοι μες στα μονοπατια και δεν μπορουν να το επιτυχουν,
    γι αυτο και οι εργατες τρεχουν στην αρχη μες στο τουνελ , με μια εκφραση του ψαχνω Την διεξοδο. ..
    Τους Λειπει και η Ψυχη, ο Ρυθμος δηλαδη, ή καλυτερα ο Παλμος ολου Του Χωρου , οποτε δεν υπαρχει συμμετρια ..
    Οπως και κανενας δεν εχει ακομη Ψυχη. .. Μην ξεγελιεσται, μην νομιζεται . ..
    Εαν επιτυχουμε τον Σκοπο, θα ερθει και η ονομαζομενη “ψυχη” . .. Οταν ερθει, μην την διωξεται, σαν κατι το “αλιεν”, προσοχη . ..
    Το μονον που εχουμε Προς το Παρων ειναι Ενα Σωμα σε Αυτοματο πιλοτο
    λογω της επιλογης τωνχαρακτηριστικων που εδρευει το Ειδωλο μας
    και αδρανοποιησε το Πνευμα, το οποιο ειναι ενας Δρομεας- Σκαπανεας, μεταβιβαστης πληροφοριων σε ολα τα 14 πεδια των 3 Υπαρξεων )

    Ο κυκλος προστασιας ειναι ενας ενεργειακος Κυκλος προστασιας
    οπου ενισχυονται ολα τα στοιχεια κατα το μεγιστο. ..
    ( Τα στοιχεια που εδρευουν εντος του κυκλου ειναι τεσσερα με ενα κεντρο Δρασης ,
    οπως δειχνει και το βιντεο χορευουν οι 4 και στο κεντρο ο ενας λαμβανει τις πληροφοριες . ..
    Τα Στοιχεια ειναι η Σοφια, η Αρμονια , η Εξυπναδα και η Στιγμη . ..
    Οταν επιτυχει ο Χορος εντος του κυκλου, ανοιγη διοδος, Πυλη … ) . ..

    Αυτο που θελουν να επιτυχουν ειναι η δημιουργια μιας Στιγμης για την παραφωγη ενος Συμπαντος, .. Κοσμο ! ! !
    Κοσμος = Καππα – Οσμη. .. Αυτος που με την καπα του σκεπαζει την Οσμη της Ζωης . .. Αισθητηρια Γευση, Νοημα δηλαδη . ..)

    Ολα αυτα ειναι μια αποπειρα λογο μιμισης των πληροφοριων που δεχονται απο τον Χωρο . ..
    Προσπαθουν να απομιμηθουν αυτο που προκειται να γινει, πραγματωθει δηλαδη,
    μια μεγα αξιοποιηση ολων των στοιχειων, του Παροντος στο Τωρα . ..

    Το Τωρα ειναι ενα σημειο ορατο, αλλα αορατο ταυτοχρωνος . ..
    Αυτο που νομιζεις οτι ζεις ειναι το Παρωνκαι οχι το Τωρα . ..
    Το Τωρα ειναι το ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
    Ενυπαρχουν ολα τα στοιχεια μαζι, αλλα σε πληρη συνεργασια . ..Ζωηραδα Των Αισθησαιων = Ζωη

    Ο ΑΝθρωπος ειναι μια προεκταση – ενα ον διεισδυσης στο ποιο μικρο σημειο που μπορει να υπαρξει
    ωστε να ανασυρει πληροφοριες και να τις ανελιξει . ..
    Φυσικα κανενας δεν θα επεφτε στο απυθεμνο, στην αββυσο,
    σε μια τελεια κοινωνια , αφθαρτη, .. δεν θα υπηρχε λογος . ..

    κανενας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ κανεναΝ για να δει, να νιωσει . .. ! ! !

    Εκει οπου εστιαζεις, εκει ειναι οπου χανεσαι και παραδινεσαι,
    ειτε με την δυναμη , ειτε χωρις την δυναμη του λογου. ..

    (ειναι αρκετα τα παρων, .. δεν θελω να μπερδεψω . ..)
    Με καθε σεβασμο και Τιμη

    • φιλε Μ,Κ ,,,,,,πολυ ορθο σκεφτικό,,,,,,,μπράβο και παλι,,,,,,,μια μικρή σημείωση,,,η στιγμή για να κατανοηθεί ,,,ορθά είναι το στίγμα,,,,,αν δεις το στίγμα ο χρόνος = χώρος του χορού της γης ,,γίνεται [ξεκλειδώνει ] η στιγμή …..ορθά όχι το ,,,τ ωρα =εγκλωβισμός στο χρονο ,,,ΑΛΛΑ Π-ΑΡΩΝ

  10. Δυστυχως η αμφιβολια εχει ριζωσει μεσα μας. Τοσους αιωνες προσπαθωντας να ανακαλυψουμε την αληθεια, διαβαζουμε, μαθαινουμε και ακουμε ανθρωπους που την ξερουν και την παρεχουν δωρεαν, αλλα το παιχνιδι ειναι καλα στημενο ωστε οταν η γνωση τους γινεται πραξη, δεν μπορουμε να το διαχειριστουμε. Γιατι η εμπιστοσυνη εχει χαθει μεσα στην υπερπληροφορηση και εγινε αχταρμας. Δεν ξερουμε πια τι ειναι αληθεια και τι ψεμα. Το ΣΗΜΑ μας το εδωσαν στη θεωρια και τους αναγνωρισαμε ως γνωστες, οταν ομως προσπαθησαν να μας το δειξουν στην πραξη…αρνηθηκαμε και καλλησαμε τις ταμπελες (οπως αναφερθηκε σε προηγουμενο σχολιο). Γιατι ετσι εκπαιδευτηκαμε να κανουμε. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ειναι η αιωνια καταστροφη μας και ΤΩΡΑ ειναι η ωρα της οριστικης αλλαγης. Καταδικαστηκαν σοφοι, γνωστες, διδασκαλοι για να επιβιωσουν τα υβριδια. Αφου τιποτα δεν εχει αλλαξει εως σημερα, θα ηταν σοφο εκ μερους μας να εμπιστευθουμε πλεον αυτους που τολμουν να πουν το διαφορετικο γνωριζοντας και αποδεικνυοντας το. Ο Σηματωρος κατεχει γνωση μεγαλη και την αποδεικνυε, αλλα δυστυχως τον κατηγορησαμε γιατι απλα δεν μπορουσαμε να διαχειριστουμε το διαφορετικο. Ισως να μην ημασταν καλα προετοιμασμενοι. Προσωπικα ζητω συγγνωμη και τον ευχαριστω, γιατι εμαθα και ειδα αυτα που μας ελεγε καιρο τωρα. Μη χαθεις Σηματωρε..να μας δινεις το στιγμα σου γιατι το χρειαζομαστε..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*