Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

02:33 - 20/06/2015

Το τρόπαιο που λέγεται Τσίπρας.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αχ…θυμάστε τις εποχές που κυνηγούσαν καθαρίσουν τον Καραμανλή όπως το κογιότ τον Roadrunner; Που βάζαν βόμβες σε αυτοκίνητα που καίγανε ότι υπήρχε στην Ελλάδα με σκοπό να τον φοβίσουν πράγμα που κατάφεραν με τον “τυχαίο” καρκίνο της Νατάσας.Τις εποχές που όταν η Ελλάδα “έβλεπε” τότε Ρώσικο αγωγό εμείς βλέπαμε πλεκτάνες όπως βατοπέδι και άλλα τέτοια;Που πήγαν αυτές οι καλές μέρες;

Τώρα είμαστε στην φάση που βλέπουμε πεντακάθαρα ότι είμαστε ένα πολύ πολύ μικρό ψαράκι σε θάλασσα με μεγαλοκαρχαρίες!Τώρα η μαμμά Ρωσία κάνει επίθεση και δεν είναι απο αυτές τις ύπουλες της Αμερικής.Ο Πούτιν έχει πάρει τον Αλέξη στα χέρια του και τον κρατάει σαν τρόπαιο ώστε να τον δεί όλος ο κόσμος!!!Τον μοστράρει κυριολεκτικά!Ενώ όλα υποτίθεται πάνε κατά διαόλου στην Ελλάδα,ενώ πιστεύουν ότι οι Έλληνες θα έπρεπε να είναι στο σύνταγμα και να τα καίνε όλα ο Τσίπρας βολτάρει στην Ρωσία και συμμετέχει σε ένα από τα πιο εκλεκτά οικονομικά φόρουμ παγκοσμίως.

Ο Πούτιν κερδίζει συνεχώς έδαφος και παρουσιάζει το τρόπαιο του στο Twiter παρακαλώ.

poutin 2poutin
axax

Από την άλλη έχουμε ένα Λευκό Οίκο που το μόνο που κάνει είναι να τονίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί (και πριν λίγες ώρες για την ακρίβεια) είναι ότι πρέπει να γίνει συμβιβασμός τώρα!!!Που χάθηκε λοιπόν αυτή η μαγεία της Αμερικής;Αυτά τα χτυπήματα κάτω από την μέση;Είναι πλέον ανήμπορη η απλά σχεδιάζει κάτι εντυπωσιακό για εμάς;;
Τα συμπεράσματα δικά σας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με mostrino
Ἰδοὺ ἐγὼ ἀποστέλλω ὑμᾶς ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων.

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ισως επανασταση τυπου ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

  2. Ελευθέριος Ποπολάρος 06/20/2015 @ 3:27 ΠΜ

    Μπορεί και να μη θέλει. Να έχει στο νού κάτι που δεν την ενοχλεί τόσο η απομάκρυνση της Ελλάδας και να είναι εκεί συγκεντρωμένη(Διάλυση του Ευρώ? Υποταγή στο χρέος των πραγματικά μεγάλων οικονομιών της Ευρώπης? Ποιος να ξέρει…). Πάντως είναι γεγονός ότι η Αμερική με πρόεδρο Ομπάμα δεν έχει αναμιχθεί τόσο έντονα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι(βγάζω το ΙΣΙΣ απέξω γιατί δεν είναι επίσημο και μπορεί και να μην αφορά την Αμερική παρότι χρηματοδοτείται απο αυτήν. Θα δείξει) Παίζουν και άλλα σενάρια, αλλά δεν θα τα αναφέρω για να μην δημιουργούμε πραγματικότητες με το μυαλό μας.

    • Γιώργος 06/20/2015 @ 4:30 ΜΜ

      Καλός ο συλλογισμός σου, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μας θεωρούσαν δεδομένους!

      Όσον αφορά το Ευρώ, νομίζω ότι αν δεν τους ήταν χρήσιμη η παρουσία του, ΔΕΝ θα είχε υπάρξει ποτέ. Άλλως τε και μόνο το ότι η Αγγλία έμεινε εκτός Ευρωζώνης σημαίνει ότι, ναι μεν το θέλουν οι Αμερικάνοι το Ευρώ, αλλά μόνο για να κάνουν οικονομικά παιχνίδια με τις ισοτιμίες Ευρώ-Δολαρίου για δικό τους όφελος (και όφελος της μαμάς Αγγλίας).

  3. Ανδριοπουλος Γιαννης 06/20/2015 @ 8:09 ΠΜ

    Μεγαλη αληθεια!!!! Ισως να ετοιμαζουν κατι σε παγκόσμια κλίμακα. Είδομεν

  4. Νέμεσις 06/20/2015 @ 8:56 ΠΜ

    Μην παραμυθιάζεστε, κανένας δεν κυνηγούσε να σκοτώσει το παιδοβούβαλο γιατί πολύ απλά όλα αυτά με τη Ρωσία ήταν μόνο λόγια και η απόδειξη είναι ότι ούτε μία ρήτρα δεν υπέγραψε με τον Πούτιν. Απλώς έπρεπε να πειστεί ο γιδολαός ότι κάπως πρέπει αλλάξει η κυβέρνηση για να συνεχιστεί το σχέδιό τους μέχρι σήμερα…Όλοι μια παρεούλα είναι που εναλλάσσονται στην εξουσία γιατί είναι αχόρταγοι και για να μπερδέψουν τον κακομοίρη Νεοέλληνα! Επίσης πως εξηγείται το γεγονός ότι αντί να παραιτηθεί από την πολιτική αφού κινδύνευε, είναι ακόμα στα έδρανα και θέλουν πάλι να τον κάνουν αρχηγό! Δηλαδή τότε δεν θα κινδυνέψει??? Καλό το παραμύθι σας αλλά δεν είμαστε όλοι γίδια…δυστυχώς είμαστε η μειοψηφία που μας παρασέρνει στα λάθη της η πλειοψηφία-βολεμένοι….

    • Γιώργος 06/20/2015 @ 4:34 ΜΜ

      Κατά τη γνώμη μου δύο πρέπει να είναι οι λόγοι που παραμένει βουλευτής:
      1. Ο μισθός που παίρνει και η σύνταξη που θα πάρει στο τέλος σαν πρώην Πρωθυπουργός.
      2. Η ασφάλεια που αισθάνεται σαν βουλευτής!

  5. ΝΑ ΜΗΝ ΞΝΑΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΩ ΚΕΖΑΠ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΕΙΟΣ ΑΝΙΨΟΥΔΙ Κ.Λ.Π.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΧΡΟΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ.
    ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ.
    ΚΑΙ Η ΜΑΣΑΧΑΨΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ
    ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΙΑΤΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ.
    ΑΥΤΑ……………………………………

  6. ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ,ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΥΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*