Διαφημίσεις

Ο καιρός φέτος μας κάνει πλάκα. Και επειδή ο καιρός ΠΟΤΕ δεν κάνει πλάκα, θα πούμε ότι φέτος οι άνθρωποι εκεί στο χαρπάκι, μάλλον δεν τους έφθαναν τα λεφτά και διακοπές και είπαν να μας χαλάσουν το καλοκαίρι. Βλέπεις σε μερικούς δεν άρεσε και το ΌΧΙ, εεε έχουν και το πρόβλημα και το καθημερινό 60ευρό…. Δεν τα λες και λίγα….

Αποτέλεσμα… Όλη η Ευρώπη φέτος έχει καλοκαίρι και η Ελλάδα έχει απ΄όλα. Κάτι σαν την πίτα γύρο δηλαδή.

Φωτογραφία με ημερομηνία 7/8/2015στη Μυτιλήνη, από το facebook
Φωτογραφία με ημερομηνία 7/8/2015 στη Μυτιλήνη, από το facebook

Από τις 3 μέχρι τις 6.30 το πρωί κάνει παγωνιά. Παλιά το έλεγαν δροσό, αλλά αυτό ερχόταν πάντα πολύ μετά της Παναγίας.
Από τις 6.30 βαριά 7 αρχίζει ΑΠΟΤΟΜΑ η ζέστη. Εκεί δηλαδή που το ξημέρωμα έχει 17-19 βαθμούς σκαρφαλώνει στους 35 μέσα σε μια- δύο ώρες.
Το μεσημέρι αρχίζει η ανωμαλία…
Εκεί που καίγεσαι πολύ και θέλεις να νιώσεις το φιλί που λέει και το τραγούδι, σου ρίχνει ένα μπουρίνι με μπόλικο χαλάζι, σου κατεβάζει και 5-6 βαθμούς τη θερμοκρασία, έτσι για να σε έχει για το υπόλοιπο της μέρας με πονοκέφαλο….
Μην ξεχάσω…

Φέτος έπεσαν τόσοι κεραυνοί μέσα σε 20 μέρες (21/7 έως σήμερα), όσοι όλη τη χρονιά… Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω Λάκη!

Eyrvph-7815



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Το είδαμε και αυτό φέτος : Το ξημέρωμα παγωνιά, το πρωί καύσωνα και το απόγευμα χειμώνας… Το χαρπάκι δουλεύει υπερωρίες καλοκαιριάτικα…”
  1. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ;
    ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΕΛΓΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ;
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΦΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΩΝ. ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΛΠ;
    …ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ;
    ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ(ΑΥΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ), ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΡΩΘΗΘΟΥΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΝΚ:

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/06/blog-post_340.html

    http://psekasmata.blogspot.gr/2013/10/30-10-2013_5470.html

    http://psekasmata.blogspot.gr/2012/06/blog-post_20.html

    http://psekasmata.blogspot.gr/2013/06/chemtrails.html

    http://psekasmata.blogspot.gr/2012/10/haarp.html

  2. Πιστέυω ότι η τροποποίηση του καιρού έχει και παρενέργειες. Οπως τρελή συμπεριφορά κανονικού καιρού. Πάντως το φαινόμενο αυτό το βλέπω στο χωριό της μητέρας μου εδώ και 30 χρόνια, το οποίο βρίσκεται σε ύψομετρο 700μ περίπου.

    Οπως λένε ψεκασμοί δεν γίνονται το καλοκαίρι. Ενα σενάριο, εαν ισχύει η υπερθέρμανση του πλανήτη…Να κάνουμε μια υπόθεση ότι οι ψεκασμοί γίνονται για να μην έχει ΟΛΗ τη χρονιά την υπερβολική ζέστη? Και το ψυκτικό υγρό που χρησιμοποιούν έχει την παρενέργεια να τρελαίνει τον καιρό κατα αυτο τον τρόπο?(σημειωτέον, είναι χαρακτηριστικά τροπικού κλίματος νομίζω) Δεν μπορώ να πώ ότι ΔΕΝ καλοδέχτηκα με ανακούφιση την έστω προσωρινή ανάπαυλα απο τη ζέστη, έστω με τις βροχές. Οσο έχει ζέστη ακόμη και με φούλ κλιματισμό “λιώνω”(δεν έχω τη δυνατότητα να έχω κλιματισμό παντού στο σπίτι και φέτος δεν έκανα καθόλου διακοπες).

  3. mono se autin in katarameni thessaloniki kai gyro den leei na drosisei.mas pethane stin zesti.auta arhisan fysika apo to 97,ta palia ta hronia to kalokairi itan oreo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *