Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:20 - 10/08/2015

Τέτοιες εικόνες δεν θα δείτε στα κανάλια…μπορεί να δείξουν κανένα κώλο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις εικόνες βλέπετε τους υπαλλήλους στο υψηλότερο επίπεδο της πυραμίδας να συμμετέχουν στο παιχνίδι υποταγής λαών…εδώ λοιπόν ο πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Συρία, ο Robert Ford μαζι με τον εργοδότη του Καμπαλιστή ΥΠΕΞ και μέσω της CIA να φωτογραφίζεται με άλλα πιόνια, τους ISIS τρομοκράτες…οι φωτογραφίες χρονολογούνται τουλάχιστον το 2012 και 2013.

proxy

Οι στυγνοί δολοφόνοι χρηματοδοτούν άλλους αιμοσταγείς κανίβαλους μέσα από τα κλιματιζόμενα γραφεία τους, στις Στέιτς και από την φωλιά του θηρίου, στις Βρυξέλλες.

Ο θάνατος των λαών έχει γίνει μια επιστήμη με μια τέλεια αναπτυγμένη μηχανή κιμά που κάνει υπερωρίες, δεν κλείνει ποτέ τις πόρτες των γραφείων της μέχρι να αφανίσουν γωνίες στις γειτονιές, ολόκληρα σπιτικά στα χωριά, πολυκατοικίες στις πόλεις χτισμένες απο ιδρώτα…

Η καταστροφή των άλλων είναι η καθημερνή τους συνήθεια…είναι εθισμένοι στην σφαγή αθώων. Η αιμοσταγή μηχανή πολεμάει αθώους μέσα από τα χλιδάτα γραφεία της πατώντας μερικά κουμπάκια στα κομπιούτερ συνδεδεμένα με υπερόπλα που δεν τους ξεφεύγει κουνούπι….είναι οργανωμένοι και δικτυωμένοι με τους πολιτικούς εκπρόσωπους σχεδόν σε ολες τις χώρες. Βγαίνουν στις τηλεοράσεις και κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για τον χαμό αθώων συμπολιτών τους που οι ίδιοι τους στέλνουν να πάνε να ξεκληρίσουν λαούς.

Κρύβονται πίσω απο τις γραβάτες τους και είναι τέλεια εκπαιδευμένοι στην παραπλάνηση και το ψέμα…στις σατανικές στοές και στο Βατικανό χρησιμοποιούν απόκρυφη γνώση, κατέχουν όλη την τεχνολογία και την χρησιμοποιούν εναντίον οικογενειών και μικρών παιδιών… το τελευταίο know how το κατέχουν και αυτό…θα το εμφανίσουν την στιγμή που τους συμφέρει για να αποκομίσουν τον πλουτο των λαών διαδίδοντας αερολογίες για την καταστροφή του πλανήτη λόγω της υπερθέρμανσης και την αυξανόμενη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα (CO2).



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ?

    ΙΩ

    • ΙΩ, υπαρχει καποιο πρόβλημα με την φωτογραφεία…σε αλλους ανοιγει και σε αλλους παλι όχι. Κοιταξε επανω στην αρχη της σελίδας, εκει πρεπει να φένεται

  2. Φτάνει πιά!!! 08/10/2015 @ 5:18 ΜΜ

    Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι, αλλά παρατήρησα το εξής…
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQluxbDtI2lJrdKY6Uvvnc_kmIssakv_1rSzXpP7o0Iz7U59Asf

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 08/10/2015 @ 7:52 ΜΜ

      ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΟΣΟ ΤΟ ΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΕΣΜΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ MISTER VERTIS. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ V ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο …..ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ, Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΙ CD, ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ, [ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ, Η ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ]. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ [ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ], Η ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΄΄ΚΑΡΟΤΟ” – ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ -ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ- ΑΝ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ……..

  3. σωτηρης 08/10/2015 @ 6:29 ΜΜ

    ωραιο το συμβολακι ε!!! ποια εταιρια εφτιαξε την αφισα να κανω και γω μερικες. μονο που δεν θελω με ανοιχτα χερια δεν θα κανω προσευχη!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*