Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:08 - 25/06/2015

Σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το σχέδιο φαίνεται πλέον σιγά σιγά για το τι γίνεται με το ΔΝΤ αλλά και την Ε.Ε. η οποία δείχνει να τρολάρει την Ελληνική κυβέρνηση αλλά και τον λαό της. Πρίν λίγες μέρες ακούγαμε για συμφωνία μετά πάλι για ρήξη μετά ξανά για συμφωνία και πάει λέγοντας.
Ωστόσο χάνουμε μερικά πραγματάκια σε όλα αυτά..Για ποιο λόγο ο Μπομπολάκης,εεε συγνώμη Θεοδωράκης, να έχει δείπνο με τους Ευρωπαίους ηγέτες;Ένα τρίτο κόμμα,ενα κόμμα το οποίο υπόσχεται on-air για να το ακούσουν όλοι οι δανειστές ότι θα υπογράψει ότι συμφωνία και αν έρθει στην βουλή.
Ο Θεοδωράκης είναι ένας από τους κλόουν της Βουλής,όχι άνθρωπος για να μιλήσεις για το μέλλον της χώρας.

8odo8odo2
Επικοινωνία συχνότερη απ’ότι λένε τα media έχει επίσης Σαμαράς-Βενιζέλος-Στουρνάρας οι οποίοι πιέζουν για να μην γίνει κάποιο deal και είναι το μεγάλο όπλο του ΔΝΤ μέσα στην Ελλάδα.Δεν πρόκειται να αφήσουν να έρθει στην βουλή πρόταση στην οποία τα μέτρα δεν είναι χειρότερα από αυτά του Mail Χαρδούβελη.

Ειδήσεις-Εφημερίδες όλοι μιλάνε για το κάκιστο σχέδιο και κάκιστες προτάσεις στο Eurogroup και σιγά σιγά αρχίζουμε να ακούμε λεξούλες όπως “Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας”. Προχθές ακούγαμε ότι μπορούνε να πατήσουν πάνω σε αυτό το σχέδιο, χθές ότι έχουμε παράλογες απαιτήσεις (είναι παράλογη απαίτηση ο φόρος στον τζόγο και το διαγράφουν σαν μέτρο;;) σήμερα ότι θα βγεί λευκός καπνός και το τρολ συνεχίζεται φουλ πάσα δύναμη.

Άν και δεν μ’αρέσει η στάση του ΣΥΡΙΖΑ,προτιμώ να βγάλω τα μάτια μου παρά να δω Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Σαμαρά-Βενιζέλο-Θεοδωράκη.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με mostrino
Ἰδοὺ ἐγὼ ἀποστέλλω ὑμᾶς ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων.

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. δημητριος πολιτης 06/25/2015 @ 6:10 ΜΜ

    μη πως πρεπει να βγαλουμε τισ πατρωνες???????και οτι βρεξει ρε αδελφε ,ας παει και το παλιαμπελο , θα παρουνε τα κακαλας αυτοι στο χωμα και εμεις στον αγωνα !!!!

  2. Τέταρτο κόμμα είναι ο Μπομπολάκης, συγγνώμη, Θεοδωράκης εννοούσα.
    Όχι τρίτο. Τρίτο είναι η Χ.Α.
    Αν θέλετε βάλτε τον πέμπτο, έκτο, έβδομο, κτλ, αλλά μην τον ανεβάζουμε κιόλας.

  3. Ανώνυμος 06/25/2015 @ 9:43 ΜΜ

    ΠΙΣΩ ΑΠΕΘΑΝΤΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΛΗΤΕΣ…

    ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ!!

    ΦΑΕΘΩΝ

    δεν το βάζουν κάτω..

    απορρόφηση κρούσης , ασπίς εν δράσει..

    αυτή θα την φροντίσουμε μετά..

    ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

  4. christoforos colomvos 06/26/2015 @ 12:11 ΜΜ

    O faethon pio pano na parei ta hapia tou kai MHN ta ksehnaei. Opos tou ehei systisei o therapon iatros. Tora gia samarako, hontromalaka kai lake ti na poume. Pisa poupoula kai ekso apo tin paragka kai oi treis gymnosaliagkes prodotes doulika hamerpoi skoulikia pou ehoun to thrassos kai milane. Sta tsakidia kai ston agyristo. Aytous tous treis me ton GAPousti tetarto pote tha tous kremasoume kai tha valoume fotia sta sapia koufaria tous?PŌTE?!???!?!!!?;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*