Thick smoke from an airstrike by the US-led coalition rises in Kobani, Syria, as seen from a hilltop on the outskirts of Suruc, at the Turkey-Syria border, Wednesday, Oct. 22, 2014. Kobani, also known as Ayn Arab, and its surrounding areas, has been under assault by extremists of the Islamic State group since mid-September and is being defended by Kurdish fighters. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Διαφημίσεις

H Τουρκική Πολεμική Αεροπορία στους σημερινούς βομβαρδισμούς σκότωσε τον Επικεφαλής του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ), όπως έγραψε σε άρθρο της η Milliyet.

Το όνομα αυτού Onder Ασλάν και σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας στο βόρειο Ιράκ.

Αρκετά μαχητικά F-16 της Τουρκίας δρουν από το αεροδρόμιο στο Ντιγιαρμπακίρ στα νότια της Τουρκίας και βομβαρδίζουν περιοχές στο βόρειο Ιράκ.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει σχετική προφητεία για τα επερχόμενα γεγονότα και έχει βαρύνουσα σημασία ότι αυτός που αρχίζει το όνομα του από Ο θα πρέπει να έχει θανατωθεί…

Μέχρι σήμερα είχαμε δύο υποψήφιους του Οτσαλάν και τον Ομπάμια…

Πηγή είδησης http://www.bangkokpost.com/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

7 σχόλια στο “Στους σημερινούς βομβαρδισμούς στην Τουρκία σκοτώθηκε κάποιος που το όνομα του αρχίζει από Ο…χμμμ”
  1. Ζαχαρία αν δεν κάνω λάθος η προφητεία σε αυτόν που είναι γνωστός στον κόσμο με το όνομα του που αρχίζει από Ο. Αυτός ο οποίος αναφέρεσαι δεν είναι ευρέως γνωστός.
    Γιώργος

  2. Δεν έχει προχωρήσει ακόμη το χάραγμα με το τσιπ το οποίο θα προηγηθεί των γεγονότων σύμφωνα με τις προορίσεις….

    Προφανώς έχουμε δρόμο ακόμη ……… δυστυχώς….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek