Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:00 - 02/08/2015

Σταμάτα Τη Γκρίνια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γεννήθηκες για να εκπληρώσεις κάποιο σκοπό. Εξελίξου και σταμάτα τη γκρίνια!

Γεννήθηκες σ ένα θαυμαστό κόσμο, σ ένα πλανήτη από τα δισεκατομμύρια που υπάρχουν σ ένα από τα ηλιακά συστήματα αυτού του άπειρου σύμπαντος. Γεννήθηκες κάποια στιγμή και θα πεθάνεις κάποια στιγμή όπως όλοι σου οι φίλοι, η οικογένεια σου, τα παιδιά σου, η γη σου, ο πλανήτης σου…

Ένα απλό πέρασμα είναι η ζωή σου, όπως και όλων μας. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή ή την άλλη ζωή. Γεννήθηκες για να δώσεις χαρά, καλό, αρμονία, δικαιοσύνη, ενέργεια, φως. Γεννήθηκες απλά για να εκπληρώσεις κάποιο σκοπό που μπορεί τώρα να μην καταλαβαίνεις, αλλά κάποια στιγμή θα βιώσεις απόλυτα τη μαγεία του. Γεννήθηκες για να εξισορροπήσεις τις καλές και τις λιγότερο καλές πτυχές του ΕΙΝΑΙ σου.

Γεννήθηκες από ΑΓΑΠΗ και ο μοναδικός σου δρόμος είναι αυτός… ΑΓΑΠΗ σε κάθε στιγμή της ζωής σου, αγάπη χωρίς όρια, χωρίς σκοπό! Είσαι ΑΓΑΠΗ, είσαι ΦΩΣ, είσαι ΧΑΡΑ, είσαι ΑΛΗΘΕΙΑ. Κοίτα γύρω σου. Άνθρωποι που δεν έχουν τα βασικά αγαθά, ΣΤΕΓΗ, ΤΡΟΦΗ, ΝΕΡΟ, ΑΓΑΠΗ. Άνθρωποι που σκοτώνονται κάθε μέρα, παιδιά που πεινάνε, που διψάνε, που κάνουν χιλιόμετρα για λίγο καθαρό νερό!

Κι εσύ; Γκρινιάζεις γιατί δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις κάτι περιττό. Γκρινιάζεις γιατί δε σε καταλαβαίνουν… δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου! Δηλαδή το ΕΓΩ ΣΟΥ. Γκρινιάζεις γιατί ο γείτονας έχει καλύτερο αμάξι, καλύτερο σπίτι, πάει διακοπές ενώ εσύ; Απλά γκρινιάζεις… γιατί σ αρέσει! Γιατί είναι η ασφάλεια του ΕΓΩ σου, γιατί θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου… έτσι απλά.

Είσαι ΑΓΑΠΗ και στην ΑΓΑΠΗ δεν χωρεί το ΕΓΩ σου. Κατάλαβε το και ξεκίνα. Ξεκίνα να απολαμβάνεις το όμορφο δειλινό, την αγκαλιά, τον τσακωμό που σου δείχνει ότι ο άλλος σε νοιάζεται, την ομορφιά ενός λουλουδιού, τη γεύση ενός φαγητού, μια καλή αληθινή παρέα χωρίς λεφτά, μια δυσκολία που σε κάνει πιο δυνατό.

ΑΓΑΠΑ τον πόνο από τα λάθη σου, όλα μα όλα είχαν νόημα. ΕΞΕΛΙΞΟΥ… Αφέσου στο ένστικτό σου, γνωρίζει τα πάντα! Ότι έγινε, έγινε. Προχώρα μπροστά με καθημερινό χαμόγελο σε ό,τι μα ό,τι συμβαίνει και ευχαρίστησε πραγματικά τον δικό σου Θεό για το ότι…

ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, ΖΕΙΣ, ΑΓΑΠΑΣ.

Πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spartan7
«Η υπομονή δεν είναι παθητική, αντιθέτως είναι συμπυκνωμένη δύναμη.» "Patience is not passive to evaluate, on the contrary, it is concentrated strength." ~ «Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη.» “The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting.”

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Το συμπαν δεν ειναι οπως φενεται το φως ψαχτε να το βρειται γιατι ειναι ηδη εδω ..

    Η αγαπη εχει χαθει γιατι ειναι κλειδι τα παιδια του φωτος απαγορευεται ν αγαπανε και να τους αγαπανε γιατι η αγαπη ειναι κλειδι..

    Ψαχτε το φως μη περιμενεται να σας βρει αυτο..

    Ψαχτε το φως γιατι δεν εχετε πολυ καιρο ως το απολυτο σκοταδι..

    Καποια στιγμη θα πω θ αναλυσω που βρισκεται το φως και τι σχεση εχει ισως να σας γινει πιο απλο να το βρειται ψαχτε ομως μονοι σας μη περιμενεται απο τους αλλους μη περιμενεται το φως να σας ψαξει..

    Ψαχτε τα κλειδια προς την απολυτη ελευθερια ψαχτε σημερα τωρα..

    Μη κανετε ερωτησεις δ θ απαντησω

    • Ευχαριστουμε Ασωτε, αναμενουμε κι αλλα σχόλια σου αντίστοιχου επιπέδου. Να είσαι καλα.

  2. ΚΑΛΟ θα ήταν να μην κρίνουμε για το τι θέλει, εάν δεν έχουμε νοηση να καταλάβουμε πως και με ποιον τροπο σου γκρινιαζη.

    Απλα να θυμασαι πως η ξεφτίλα είναι 24 καρατια.

    Όταν θα νιώσουμε πως είναι να παίζουν για χρόνια στο όνομα σου.

    Όταν κερδοσκοπουν με ΑΥΤΟ που εσυ σήμερα βρηκες, καποιοι άλλοι κοντινοι.

    Όταν ΟΛΑ τα έχεις χρεωμενα στις πλάτες σου μητε καλα μητε κακά, χωρίς να το γνωρίζεις.

    Όταν βρεις όλους αυτούς που παιζανε, συγχωρεσε τους.

    Εγω προσωπικα εάν την έκανα απο όλους αυτούς για ένα βράδυ και γνωριζα-μαθενα την ΑΛΗ-ΘΕ’ΪΑ
    τότε σίγουρα θα γυρνούσαν πίσω για την τιμωρία τους.

  3. ΣΗΜΑ;ΤΩΡΟΣ 08/02/2015 @ 1:26 ΜΜ

    Θυμαμαι σε εκοινο το εργο ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ καποιος με το ονομα ΚΑΦΕΣ [τσουγκρισαν τα ποτηρια με καφε] Ετσι ηξερε τι θα επακολουθησει,,,, τον φυλακισαν επειδη εβλεπε τον κοσμο αλλιως,,,τον φυλακισαν γιατι δεν ηθελε να δεχτει ,, ποσο οι ανθρωποι εχουν εκπαιδευτει στο μισος,,τον φυλακισαν γιατι δεν μπορουσαν να δουν οτι εξυπηρετουν τα σχεδια των αποστατων,,,,,,τον φυλακισαν γιατι προσπαθουσε να δειξει στους ανθρωπους οτι δεν ειναι σωστα αυτα που σκεφτοντε και πραττουν,,,,
    Αν και εβλεπαν ποσο τους έπαιρνε απο μεσα τους αυτο το κακο που τους ειχαν επιβάλει για καλο,,,,,το ρουφαγε ,,και μετα το εβαζε στο ολογραμμα που ειχαν φτιαξει να διαγουν οι ψυχες των ανθρωπων καποιοι επικυριαρχοι,,,τους εστελνε πισω σε παραξενα συννεφα ,,φουσκες,,,που οι ανθρωποι τα εκρυβαν μεσα τους και αρρώσταινα τριβυλιζοντας στα ιδια,, χωρις να ξεφευγουν απο την παγωνια που ηταν εγκλωβισμένοι…..ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕς ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ,,,,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑΙ ,,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΡΟΜΟ,,,,ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ,,,,,
    ετσι λοιπον φιλε σπαρταν,,,αυτος που ειναι ετοιμος να δεχτει ,,,ανοιγΕι διαπλατα την καρδια του,,,δεχεται προχωρα,,σε αυτο που βλεπει….,,,σπαει την παγωνια του και βρησκει την ψυχη του,,,,,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ,,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,, ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,,,,ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ ΜΙΑ ,,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟΥ,,,,ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,,,,,ΕΣΥ ΔΙΔΕΙΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ,,,,,αλλα παντα εξαρτάτε,,,ποσο οι αλλοι ειναι ετοιμοι να δεχτουν την αληθεια,,,,,
    νασαι παντα με αυτο το λαμπρο σκεφτικο,,της αληθειας ,,,,,σιγουρα ο δρομος της αληθειας καποτε καποιους θα αγγιξει…..
    με εκτιμησει σηματωρος
    υγ,,,,,,, αυτο ειναι πραγματικη ιστορια προχτεσινη ,,,που περασε απο μπροστα μας το ειδαμε ,,,,αλλα χαθηκε ,,οπως τα ηλεκτρισμένα συννεφα απο πανω μας που ηταν δικα μας,,αφου εφυγαν αντι να μας λυτρώσουν ,,εμεις στην παγωμενη υποσυνειδητη σκεψη που εφυγε σαν συννεφο αρχισαμε να καλυπτουμε το κενο με νεες συννεφιες….

    • Να εισαι καλα Σηματορε. Να ξερεις με αυτα τα λογια σου βαζεις πολλες σκεψεις μου (ελπιζω και αλλων) σε μια σειρα.
      Υγ. Ελπιζω να ξαναρθουν τετοια συννεφα και τοτε να ειμαστε προετοιμασμενοι

      • ΣΗΜΑ;ΤΩΡΟΣ 08/02/2015 @ 6:41 ΜΜ

        spartan 7 ,,,αυτο το σχολιο βαλτο στο μυαλο σου,,,καποια στιγμη ,,,,θα καταλαβεις, ποιοι θα με βαλουν στην ηλεκτρικη καρεκλα,,,,,αυτον η αυτη,,, οι αυτους,,, που ενω ειδαν ,,,,οι ιδιοι βλεποντας ,,,το παρομοίωσαν,σαν το εργο- πρασινο μιλι -,,,Τους νικησαν πάλι οι φουσκες,,,,,,
        ,περιμενω με υπομονη την λύτρωση ..,,,,

  4. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ, ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΛΟΓΟ, ΝΙΩΘΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!.
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ..,ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ….ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…ΤΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ, ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΜΟΥ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ…ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, ΝΑ ΖΕΙΣ, ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,,,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ…ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ..

    • Χαιρομαι παρα πολυ που ενιωσες καλα. Να ξερεις αυτη η απαντηση σου ενισχυει κατα πολυ την θετικη ενεργεια διοτι η αγαπη πολλαπλασιαζεται! Ευχομαι να νιωθεις παντα χαρουμενος/η οπως τωρα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*