Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ JUSSI NIINISTO,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ALAND (ΒΛΕΠΕ ΧΑΡΤΗ)..

ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ NHΣΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.

[sc:mytilinios]

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΦΑΜΙΛΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ !!!

http://anargyros61.blogspot.gr/2015/07/blog-post_31.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “ΣΟΣ:”ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ””
  1. Απλό είναι. Προφανώς θέλουν να τα “στρατικοποιήσουν” τώρα. Τι καλύτερο απο πανικό και μάλιστα σε σχέση με τον “κακό λύκο” Ρώσους?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *