ΣΚΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ : «Χιούμορ» του Αναστασιάδη οι… Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, διευκρίνισε σήμερα ότι ο Νίκος Αναστασιάδης αστειευόταν όταν έλεγε πως επιθυμία του είναι να ονομαστεί το κράτος μετά τη λύση του Κυπριακού ως «Ηνωμένες Πολιτείες της Κύπρου».

[sc:mytilinios]

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ερωτηθείς από τον Τούρκο δημοσιογράφο, ποια ονομασία επιθυμεί, με την επίλυση του Κυπριακού, απάντησε ότι είναι νωρίς να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Ο Πρόεδρος αστειευόμενος συνέχισε, λέγοντας ότι από καρδιάς επιθυμεί να είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου και έτσι θα έχουμε δυο υπερδυνάμεις». Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα για την ονομασία του κράτους καθώς είναι κάτι το οποίο δεν έχει καν συζητηθεί στις διαπραγματεύσεις με τον κ. Ακιντζί.

http://www.imerisia.gr/

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Προηγούμενο άρθροBOMBA! Mοσάντ: Aυτό το νησί θα “χτυπήσουν” οι Τούρκοι
Επόμενο άρθροΣυζήτηση εναντίον συνομιλίας
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τα μούτρα φαινεται το λαμόγιο, ο πουλημένος ξεφτηλοπετσος. Αυτά να τα πει στα μωρα που πετάξανε οι κωλότουρκοι στις μπανιερες γ@μω το σπίτι τους

  2. Οι Γελωτοποιοί την έχουν μια τάση να αστειεύονται, είναι αλήθεια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.