Διαφημίσεις

454626.local

Πριν από λίγα λεπτά (ώρα Ελλάδος 09.26) στη Νότια Κρήτη νότια του χωριού στο  Τυμπάκι της Νότιας Κρήτης, στην περιοχή Καλοί Λιμένες και πολύ κοντά στην τουριστική περιοχή Μάταλα,  συνέβη ένας σεισμός μεσαίας ισχύος (4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ) ο οποίος λόγω του πολύ μικρού εστιακού βάθους (μόλις 2 χλμ) αλλά και της διάρκεια του έγινε ιδιαίτερα αισθητός και αναστάτωσε κατοίκους και τουρίστες της περιοχής.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Σεισμός ξύπνησε την Νότια Κρήτη”
  1. Τεχνικος……..εχει σχεση με το σημειο που ψαχνανε τοτε ο ισραηλινος που ηταν μεσα στο κολουμπια που καταστραφηκε πανω απ το τεξας.
    Μαλλον οι δικοι μας δημιουργουν παραλληλα πεδια και αποροφουν την ενεργεια.
    Κοντα η ωρα τους…..

    1. την σπηλια την σφραγισανε τοτε αλλα δεν ξερανε να χρησιμοποιησουνε αυτα που υπηρχαν μεσα, τωρα μαλλον ηρθε η ωρα να ενεργοποιηθουν…

      1. το τελευταίο χαρτί φίλε σπαρταν των αποστατών ειναι η ΑΜΦΙΒΟΛΊΑ ,,ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ καλη ωρα οπως αυτο ,,αλλα παντα θα βρησκοντε ατομα να κολλάν ταμπέλες ,,,,,και έτσι θα σπέρνεται στον λαό η αμφιβολία,,,,,ΕΣΥ ΜΕΊΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΣΟΥ,,μην αμφιβάλλει,,,,
        ακου το μεσα σου,,,,η θεση μετα το ΟΧΙ ειναι να σπασουμε την αμφιβολια το διπλο πεδιο δηλαδη,,,,,,,,

  2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ Β.ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ ΤΟ 2011 ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕ ΕΠΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΦΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΄΄ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ΄΄ ΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΛΑΔΟ Η΄΄ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙΣ…[ ΑΠΟ ΣΙΤΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ}

    ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΓΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015..

    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ.Μ
    Υ.Γ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΟΜΠΡΕΛΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ..ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΄΄ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΄΄ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΥΧΙΟΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ…..!!!!!!ΥΝ

    ΚΑ

  3. ΤΟ ΥΝ ΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ…

    Κ,Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *