Διαφημίσεις

Στο χθεσινό μου άρθρο για τους ελέγχους της εφορίας στη Ρόδο σας έδωσα τον προβληματισμό μου, για το που αποσκοπεί όλη αυτή η δημοσιότητα ενός συμβάντος που τελικά μόνο διεγείρει τους Έλληνες. Είτε κατά, είτε υπερ των μεγάλων φοροφυγάδων πανηγυρτζίδων.

Σήμερα μιλώντας με “φίλο” εφοριακό, πήρα και μια – δύο πληροφορίες που θα σαν ανάψουν ακόμα περισσότερο τα φιτίλια.

Ως γνωστών οι ελεγκτές ήταν 4 εφοριακοί, εκ των οποίων 3 είχαν πάει από την Αθήνα. Τα έξοδα μετακίνησης ενός κλιμακίου για τρείς μέρες αντιστοιχούν στο ποσό των 400ευρώ ανά ημέρα (3 υπάλληλοι Χ 100 ευρώ ανά ημέρα) και επιπλέον εισιτήρια, ξενοδοχεία. Επίσης εφόσον οι έλεγχοι πραγματοποιούνται βράδυ υπάρχει επιπλέον επίδοση +75% επι του ημερομησθιού, δλδ περίπου ακόμα 50€ ανά υπάλληλο. (δλδ ένα συνολικό ποσό της τάξης των 4000€ ξόδεψε το κράτος για τους 3 υπαλλήλους).

Σε ένα πανηγύρι με 2000 κόσμο, ο συνήθης τζίρος είναι 2500-3000 ευρώ, που αντιστοιχεί φόρος 575-600 ευρώ. Το ποσό των προστίμων που επιβλήθηκαν τελικά είναι 2500 ευρώ.

Με απλά μαθηματικά το κράτος μπήκε μέσα περίπου 1500 ευρώ, μόνο και μόνο για ένα επικοινωνιακό τρυκ, που όμως πουλάει 2 μέρες τώρα, σε όλα τα ΜΜΕ.

Βέβαια το καλό που έκανε – άθελα του βέβαια – ήταν να δείξει την ομοψυχία των Ελλήνων εναντίων εφοριακών και αστυνομικών. Το γεγονός ήδη αναλύεται στα υψηλότερο κλιμάκια των ελεγκτικών μηχανισμών και εκφράζονται φόβοι για αύξηση των αντιδράσεων…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 σχόλια στο “ΡΟΔΟΣ: Η υποκρισία του κρατικού μηχανισμού και των ΜΜΕ στο έπακρο”
  1. Σε ένα πανηγύρι με 2000 κόσμο, ο συνήθης τζίρος είναι 2500-3000 ευρώ, xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa τι μας λετε ρε παιδια προφανως και δεν εχεται παει σε πανηγυρια , πατε καμια βολτα στην ηπειρο τωρα 15αυγουστο να δειτε πανηγυρια που κανουνε τα καφενεδακια με χιλιαδες κοσμο και johnie black με 100 ευρω το μπουκαλι και τζιρους 50000 + και τα ξαναλεμε !!!!!

    1. Φίλε ή θα τα διαβάζεις όλα και θα μιλάς ή αλλίως σιωπή. Αλλιώς έχεις όνομα και λέγεσαι τρολ! Και μάλιστα συστημικό τρολ!
      Τι Τζώνη Μπλακ λες; Στο σουβλατζή έβαλαν στο πρόστιμο, που ήταν και από το σύλλογο…
      Δλδ έπρεπε ο σύλλογος να πάει να κάνει έναρξη επιτηδεύματος, άδεια υγειονομικού καταστήματος, υπαίθριου εμπορίου και 5-6.000 έξοδα για να πουλήσει 2000 σουβλάκια;
      Είστε καλά;
      Δλδ με 2000 κόσμο λες να πούλησε πανω από 3000 καλαμάκια από 1€/τμχ που τα είχε; Όνειρα βλέπεις;

      1. Λοιπον φιλε καλο θα ειναι εσυ να διαβαζεις σωστα και ασε τις σιωπες…………. αναφερθηκα γενικα σε πανηγυρια και μαλιστα για το ουισκι ειπα σε πανηγυρια που κανουνε καφενεδακια στην ηπειρο με τρελους τζιρους ……… ας παμε στο συγκεκριμενο με 2000 κοσμο σου λεω οτι με αναψυκτικα μπυρες και σουβλακια πηρε ενα δεκαρικο χαλαρα ενα το κρατουμενο , τωρα ειναι πασιγνωστο οτι παντα πισω απο συλλογους για λογους εφοριας κρυβονται μεγαλοεπιχειρηματιες κτλ κτλ και οχι μονο σε πανηγυρια ακομα και σε μαγαζια δλδ εσυ δεν ξερεις οτι Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ που φερνει τον ΚΑΡΡΑ σε γνωστο μαγαζι απο πισω ειναι μεγαλο κεφαλι ;;;;;;;;;;;;;;;; και αυτη η καραμελα που οτι δεν σας αρεσει το λετε τρολ ………ελεος πια !!!!!!!!!!!!!!!

  2. και πιο διπλα ηταν καποιος μαυρος από την νιγηρια που πουλουσε κινεζικα φουλαρια χωρις ονομα (όχι μονο ΑΦΜ) τον οποιον δεν του ειπαν ουτε καλησπέρα γιατι δεν θα μπορουσαν να του παρουν τιποτα 1000% παρανομος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *