Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:42 - 23/06/2015

Πρώτη φορά..Βασταγερά.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Τσίπρας αναγκάζεται να καταπιεί την λιτότητα γράφει η σημερινή “Telegraph” και γενικά όχι μόνο η συγκεκριμένη εφημερίδα αλλά όλες οι διεθνής φυλλάδες δείχνουν τον Αλέξη να γυρνάει στην Αθήνα με την ουρά στα σκέλια και να προσπαθεί να πείσει τις συνιστώσες του και τον λαό ότι έκανε το καλύτερο δυνατό deal,πράγμα που θα συμβεί.

hfgh

Ο μεγαλύτερος φόβος τώρα της Μέρκελ είναι το αν θα περάσει η εν λόγω συμφωνία από την Ελληνική Βουλή,πράγμα που θα γίνει ακόμα και αν οι συνιστώσες τους ΣΥΡΙΖΑ δεν το ψηφίσουν διότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ απειλούντε με εκλογές πράγμα που είναι ο χειρότερός τους εφιάλτης δεδομένου των πρόσφατων δημοσκοπήσεων.

Οπότε λοιπόν η πρώτη φορά αριστερά έγινε πρώτη φορά βασταγερά,για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπήρξε αντάξιος των περιστάσεων.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με mostrino
Ἰδοὺ ἐγὼ ἀποστέλλω ὑμᾶς ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων.

Σχόλια Αναγνωστών (30)

  1. Πρώτη φορά μου συμβαίνει…
    Ελεγε μιά φίλη…Δε μου’χει ξανασυμβεί…
    Να χάσω τη παρθενία μου..

  2. κανένας 06/23/2015 @ 5:13 ΜΜ

    Συνεχίζουμε λοιπόν με αριστερό μνημόνιο που θα το ψηφίσουν και βουλευτές της αντιπολίτευσης.
    Μαγική εικόνα δημοκρατίας.

    • Όχι που θα την γλιτώναμε με τους αριστερούς.Δεξιοί-Αριστεροί όλοι στο ίδιο τσουβάλι είναι.

  3. δημητριος πολιτης 06/23/2015 @ 5:46 ΜΜ

    αχ ρε αλεξη !!!!!!!!! ησουν σκληρος και σε λεγαν ……… βουτυρο!!!!!!

  4. Γιώργος 06/23/2015 @ 5:52 ΜΜ

    mostrino
    Εκτός από τα σχόλια για το τί συμφωνήθηκε (αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα) θα ήθελα και την πρότασή σου. Τί έπρεπε δηλαδή να κάνει η κυβέρνηση για να μην μπει στο ίδιο τσουβάλι με τους Σαμαροβενιζέλους, αν και δεν νομίζω να είναι ίδιο το τσουβάλι για μέτρα 3% του ΑΕΠ (1+2) που φαίνεται να πετυχαίνει η κυβέρνηση για το 2015 και το 2016 σε σχέση με το 7,5% (3+4,5) που είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση για το 2015 και το 2016. Η διαφορά είναι 8 Δις Ευρώ επιπλέον μέτρα από αυτά που παίρνει τώρα η κυβέρνηση και την κατακρίνουμε!!!

    Χωρίς καμία παρεξήγηση, κριτική μπορούμε να κάνουμε και σε μια κυβέρνηση που έδωσε κατώτερη σύνταξη ή μισθό 2000 Ευρώ λέγοντας ότι έπρεπε να δώσει 3000. Εκείνο που έχει αξία είναι να δίνουμε και προτάσεις για ό,τι κατακρίνουμε.

    • Πάμε λοιπόν φίλε Γιώργο…Εγώ προτείνω Grexit καθαρά και ξάστερα.Μην αρχίσουμε όμως τα “ξέρεις τι πάει να πεί grexit,θα πεθάνουμε” κτλ, όλοι οι μεγάλοι οικονομολόγοι οι οποίοι έχουν κάτι παραπάνω από κουκούτσι στο κεφάλι τους αυτό προτείνουν…3% η 7,5% για εμένα είναι το κλασσικό “Άλλαξε ο Μανωλιός..”.Η πρόταση μου λοιπόν είναι ένα Grexit και πίστεψε με όντως θα ήταν δύσκολα στην αρχή αλλά θα ήξερες ότι τα παιδία σου ίσως μπορέσουν να ζήσουν όπως έζησες εσύ,να χτίσουν όπως έκανες και εσύ.

      • Γιώργος 06/23/2015 @ 6:42 ΜΜ

        Συμφωνώ απόλυτα.

        Όποιος μπορεί να κόβει χρήμα είναι κυρίαρχος της χώρας του!
        Γι’ αυτό ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ όσοι κυβέρνησαν από την μεταπολίτευση και μετά μέχρι τώρα και μας έβαλαν στο Ευρώ και όσοι έσπρωξαν την κυβέρνηση να “Μείνει στην Ευρώπη και στο Ευρώ” και όχι στην “Ελλάδα και στη Δραχμή”.

        Το πολύ 6 μήνες να ζοριζόμασταν με δραχμή, αλλά μετά, σύμφωνα και με έρευνα του ΔΝΤ, η οικονομία μας θα εκτινασσόταν!!!! Για να το κάνεις όμως αυτό πρέπει να το θέλουν και οι πολίτες αυτής της χώρας και να έχουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν ΟΛΕΣ τις πιθανές “παρενέργειες” με ό,τι περικλείει αυτός ο όρος! Δυστυχώς όμως ο λαός μας είναι και φοβισμένος και “ανεκπαίδευτος” για να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις!!!!

        Ποιοι θα αναλάβουν την ευθύνη του μέλλοντος της Ελλάδος;;; Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, η Ντόρα, ο Γεωργιάδης, η Φώφη, ο Θεοδωράκης, ο Μιχαλολιάκος, ο Καρατζαφέρης, ο Λεβέντης, ο Γκλέτσος, ο Κουβέλης ή το απρόσωπο ΚΚΕ;;;; Το MEGA, ο ANT1, ο ΑΛΦΑ, ο STAR, ή το ΣΚΑΪ θα εκπαιδεύσουν και θα δώσουν θάρρος στον Έλληνα;;;;

        Συμπέρασμα: Ό,τι και αν ακολουθήσουμε, ό,τι κι αν αποφασίσουμε, αν δεν μπουν φυλακή όλοι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο, ΔΕΝ θα έχουμε επιτύχει ΤΙΠΟΤΑ.

        • Η φυλακή δεν μου λέει κάτι,είναι πολύ…λίγο!Φάγαμε πόσα χρόνια για να αφήσουμε πίσω μας την δεξιά σπείρα καθαρμάτων και τώρα τρώμε στην μούρη την αριστερή σπείρα.Δεν κατηγορώ τον λαό επειδή ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγορώ επειδή δεν τον ρίχνει.

        • Γιώργος 06/23/2015 @ 7:42 ΜΜ

          Άντε και τους ρίξαμε! Μετά ποιός;;;
          Νομίζω ότι εδώ που φτάσαμε πρέπει να περιμένουμε λίγο. Πολύ πιθανόν μέσα από τις ζυμώσεις για τις συμφωνίες να ξεπεταχτεί κάτι καλό (για ηγέτη μιλάω, όχι για μέτρα)!

          Κι εγώ δεν κατηγορώ τον λαό, απλά σημείωσα ότι δεν είναι εκπαιδευμένος και γι΄ αυτό δεν φταίει μόνο ο ίδιος.

          Εγώ είμαι φύση αισιόδοξος άνθρωπος και βλέπω ότι η τωρινή κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη από την προηγούμενη και η επιλογή αυτή του κόσμου δείχνει ότι ο λαός ίσως έχει αρχίσει να ξεθαρρεύει!! Κάτι είναι και αυτό. Στις επόμενες εκλογές ίσως φανεί πιο θαρραλέος! Αρκεί να υπάρχει και η κατάλληλη επιλογή!

        • νικ δε λέφτ κριστιαν γκρικ 06/23/2015 @ 8:47 ΜΜ

          επιτελους δυο ανθρωποι γράφουν χωρις κοτσανες
          και μην ξεχνάτε
          η αγέλη θελει δυνατο ηγετη
          και τους ηγετες τους φτιαχνει η εποχή

  5. Αλεξανδρος 06/23/2015 @ 6:01 ΜΜ

    Και τα δύο μνημονια είναι αντισυνταγματικά. Το ίδιο και οι δανειακές συμβάσεις. Το γνωρίζουν οι “θεσμοι” και οι σύχρονοι γερμανοτσολιάδες του έθνους. Περνώντας ένα νέο μνημόνιο με την ευλογία των σαμαροβενιζελικων ποταμιών και με 180 μάλιστα βουλευτές νομιμοποιούνται όλες οι παρανομιες και τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά της χώρας και των πολιτών. Ή συμφωνία έχει ήδη υπογραφεί από την ημέρα των εκλογών. Όμως χρειαζόταν να καλλιεργήσουν αίσθημα φόβου και ανασφάλειας για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να καταφέρουν τρομοκρατώντας τον λαό να τον κάνουν να απηυδήσει και να δεχτεί ως βασαλμο την συμφωνία . Σκλαβιά για εκατό χρόνια, Μόνο όταν αποκτήσει συνείδηση ο Ελληνικός λαός θα καταφέρει να δει την πραγματικότητα. Μέχρι τότε…Αντίο ΕΛΛΆΔΑ.

    • Θα έρθει η ζοζό με την Επιτροπή χρέους να μας σώσει όλους…χαχαχαχαχ!Αν είναι δυνατών πια!

  6. σωτηρης 06/23/2015 @ 6:16 ΜΜ

    αυτο που εχει σημασια ειναι οτι ο αντιστασιακος του κωλου αλεξια που ειπε οσα ειπε προεκλογικα ακολουθησε την στρατηγικη κολοτουμπα του αλλου προδοτη σαμαρα. αυτο σου φτανει για να κατακρινουμε για οτι κανει τωρα, μοστρινο.ε? για αυτο τον εβγαλε ο μαλακας ο ελληνας που δεν λεει να καταλαβει οτι ολοι ειναι σκατομουλοι!!!! να τον κανουμε εικονα λοιπον γιατι θα βαλει λιγοτερα μετρα τι στιγμη που στο μεγαλυτερο μερος του ειναι παρανομα και τα διμιουργησαν ολοι αυτοι οι τρισαθλιοι της βουλης,μαζι με τους κωλοτραπεζιτες.πλακα μας κανεις λοιπον. απο το 2009 μας πινουν το αιμα μαζι με την απαραιτητη βοηθεια απο αυτο που δεν υπαρχει και λεγεται δικαιωσυνη.

    • Φίλε Σωτήρη αυτή η κυβέρνηση καλώς η κακώς θα κρατήσει 5ετία ίσως και παραπάνω.Έδεσε τέλεια την Ελλάδα με το να έχει στο χέρι την Βουλή αλλά και τον λαό.Η διαφόρα είναι ότι ο Σαμαράς τις κωλοτούμπες τις έκανε την επομένη των εκλογών ενώ ο Αλέξης λίγο πιο μετά .ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ στοιχεία για να απαντήσουν για περί χρέους στην Ευρώπη αντί γιαυτό τρέχαν να παρακαλάνε και να μας ξεφτιλίζουν για συμφωνία.

  7. Ο ΣΑΡΠΙΣΤ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΣΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΞΕΚΟΨΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΤΟ,Κ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ 8 ΔΙΣ ,ΤΣΙΠΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΡ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΗΔΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 4%

    • Ελπίζω να χάσει έδρες στις επόμενες εκλογές…Αλλά μου φαίνεται θα κερδίσει κιόλας.

  8. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ???
    ΟΥΑΟΥ………………………………………
    Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΕΙΧΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΥΤΗ
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ………………………….ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ.
    ΚΟΥΚΟΥ ΤΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. filip loudovic 06/23/2015 @ 9:12 ΜΜ

    Επειδή, καταπώς φαίνεται, δεν έχουμε κυβέρνηση που να είναι δική ΜΑΣ, ημών των ΕΛΛΗΝΩΝ, από δω και πέρα, ας κάνει ο καθείς ό,τι θέλει! Τώρα, όλα επιτρέπονται… Και το ανάθεμα στα κεφάλια ολονών τους, εγχωρίων και ξένων… Το κοινωνικό συμβόλαιο πολιτείας – πολιτών έχει διαρραγεί. Αυτό έσκισαν, τελικά, και οι νυν κυβερνώντες, και όχι το μνημόνιο. Δεν πειράζει. Πάντα θεωρούσα την ελευθερία ως την καλύτερη επιλογή. Και μ’ αυτή τους την υποταγή μάς ελευθέρωσαν. Ζήτω η ελευθερία, λοιπόν!

  10. και η συνέχεια είναι γνωστή….διάσπαση του σύριζα με αρχηγό, ίσως την Ζωή και τα πορίσματά της, για να βολευτούν και οι αριστεροί κάτω από μια ομπρέλα. Φτάνει βρε, ΦΤΑΝΕΙ……… το θέμα δεν είναι αριστερά δεξιά, το θέμα είναι ότι ένα μεγάλο μέρος τους Ελληνικού λαού δεν χωράει στο ευρωπαικό όραμα….τι να τα κάνουμε αν τα μέτρα είναι 7 δις και όχι 11? Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν την παλεύουν καθόλου, που δεν πρόκειται να τους σώσουν όχι οι 100 δόσεις αλλά ούτε οι 500.Η πτώχευση είναι δικαίωμα δεν είναι μπαμπούλας, είναι δικαίωμα για να μην γίνεσαι έρμαιο των δανειστών…..αλλά μετά πως θα πληρώνει μισθούς 2500, πως θα παίρνουν οι αστυνομικοί κάθε φορά που ενηλικιώνεται ένα παιδί τους 20000 ευρώ (για κάθε παιδί), πως οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ θα πληρώνουν υποτυπώδη ποσά για ρεύμα, πως, πως πως πως?…..πως γίνεται ένα πτωχευμένο κράτος να δίνει περισσότερα από μια κερδοφόρα επιχείρηση? αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρόκειται να πάμε σε πτώχευση……οι τοκογλύφοι παίρνουν τα λεφτά τους και οι δικοί μας συντηρούν τους κομματικούς στρατούς…..θα χρειαστούμε πολλά δανεικά για να συντηρήσουμε τόσους κηφήνες, μην περιμένετε να τελειώσουμε εύκολα.

  11. filip loudovic 06/23/2015 @ 9:46 ΜΜ

    Καλησπέρα σε όλους!

    Έχω κολλήσει με αυτό το ρημαδιασμένο το moderation.

    Προτάσεις όπως «το μήνυμά σας υποβάλλεται σε έλεγχο» και «το μήνυμά σας ελέγχεται» δεν μου αρέσουν γιατί παραπέμπουν σε γραφειοκρατικές διαδικασίες, λογοκρισία, σωματικό έλεγχο κτλ. Δεν θέλουμε οι αναγνώστες ενός ιστολογίου να νιώθουν ότι τους περνάμε από έλεγχο, έτσι δεν είναι;

    Μήπως υπάρχει καμιά καλή απόδοση του moderation και απλώς μου έχει διαφύγει;

    • Ειναι απλος για ενδεχομενο troll και βρισιών,,, τίποτα άλλο… μη μασάς, κι έμενα κάποτε με πείραζε .. αλλά τελικά είναι σωστό… ενα τρολλ να μπει μπορεί να καταστρέψει ενα άρθρο πολύ εύκολα για κάποιον που δεν πολυ-ενημερώνεται, αυτο ειναι… τιποτα αλλο

    • Καλησπέρα Filip. Η έγκριση των σχολίων η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει διότι πάνε πολλοί από κάτω και βάζουν διαφημίσεις οι οποίες πιάνουν 2 σελίδες…Ούτε κάν τα τρόλ δεν κόβουμε.

  12. prosekse………..pos tha kimithis ke pos tha kxipnisis…….
    paraskevi erxete……

    DEN TELIOSE AKOMA…….

    I IREMIA PRIN TON POLEMO SSSSSSSSSSSSSS………………..

    MIN SE KIMIZOYN…..

    EGRIGORSI REEEEEEEEEEEEEE……………….

  13. Στου Paradise το ακρογιάλι
    της Μακρονήσου το τσουβάλι
    και από μέσα ξεπροβάλλει
    ο πατερούλης μας ο Στάλιν
    παρέα με εφτά γατιά
    να τραγουδάει φωνακτά
    άντε γαμήσου εργατιά

    Α ρε` Πανουση®…

  14. δυστυχως δεν υπαρχει στον οριζοντα κατι καλυτερο απο τον συριζα ,αντικειμενικα.

  15. Ανώνυμος 06/24/2015 @ 2:21 ΠΜ

    Το ανέκδοτο με τον Τοτο το ξέρετε;

    Χαααα χα χα χα

    ΣΥΜΦΩΝΊΑ…

    χα χα χα χα … χαααα χα χα χα

    ΦΑΕΘΩΝ

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*