Διαφημίσεις

«Η Ελλάδα, μια ώρα, οικονομικά θα πέσει έξω! Τα λεφτά θα εξευτελιστούν. Τυχεροί όσοι θα έχουν χρυσό (ως μέσο συναλλαγής) και ένα κομμάτι γης».

Μου είπε η γερόντισσα (έγινε μοναχή από τον π. Μητροφάνη) για το σπίτι μου (1990):

– «Τι το θες παιδί μου τόσο μεγάλο σπίτι; Θα έρθει καιρός που θα βάλουν φόρο και στα βήματά σας μέσα σ’ αυτό, και στα άτομα που είστε μέσα»! (Τώρα έχουμε τεκμήριο διαβίωσης – φορολόγηση τετ. μέτρων και το χαράτσι).

[sc:mytilinios]

– Τυχεροί όσοι θα μένουν σε καλύβες (μικρά σπιτάκια). Τα αυτοκίνητα θα τα αράξει ο κόσμος στις αυλές του!! Αν έχεις δουλειά θα δουλεύεις όλη μέρα, το μισό μεροκάματο θα το δίνεις για βενζίνη για να πάς στη δουλειά σου και το υπόλοιπο να ταΐσεις τα παιδιά σου και αν φτάσουν για να φάνε… Την αποθήκη που βάζει ο πατέρας σου το χόρτο για τα ζώα θα σε παρακαλάνε για να μείνουν μέσα! Γεμάτος έκπληξη της είπα. Βρε γιαγιά έχει ποντίκια μέσα! Η γιαγιά μου είπε:

LampriniBetsioy– Όταν κάποιος δεν έχει που να βάλει την οικογένειά του, τα ποντίκια θα υπολογίσει; Αφού έριξε μια ματιά στον ουρανό με κοίταξε και μου είπε:

– Θα είναι άτομα από την Αθήνα και από άλλα μέρη, και από νησιά θα έρθει κόσμος! Πότε θα γίνουν αυτά γιαγιά; Δεν θα ζω εγώ τότε!

Είπε επίσης, το 1990:
– Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή.

Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται. Είπε επίσης ότι θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει τη κάρτα με διάφορους τρόπους. Αυτές, είπε, θα βγουν στον Βόλο.

– Τα πράγματα θα αλλάξουν, δεν θα είναι όπως τώρα. Θα έρθει μεγάλη φτώχεια! Θα πουν, είσαι μακροχρόνια άνεργος, δικαιούσαι ένα βοήθημα οικονομικό, για να το πάρεις όμως θα πρέπει να έχεις την κάρτα-ταυτότητα. Εκεί θα εξαπατηθούν πολλοί… Σκέψου ένα πατέρα με τρία παιδιά που έχουν τρεις μέρες να φάνε. Θα τρέχει αμέσως να πάρει τη κάρτα, για να αγοράσει λίγα μακαρόνια, λίγα φασόλια… (Δεν μιλάει για απλή τραπεζική κάρτα, αλλά για (υπερ) κάρτα-ταυτότητα).

ΠΗΓΗ http://apantaortodoxias.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

20 σχόλια στο “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΒΕΤΖΙΟΥ-ΔΡΙΒΑ”
  1. Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΑΠΤΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΤΣΙΠ. Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!

    1. Oti thelis les. Koutamares. O agios paisios itan katigorimatikos, kamia karta. Opia karta ehi ton arithmo tou , apagorevete i hrisimopiisi tis. I kates ine to prosanama ke to haragma i fotia. Aplos o kirios se di na hrisimopiois ton arithmo se kartes ktp tha pari tin thia hari tou, ke den tha mporesis na antistathis sto teliko. Agios paisios ipe. Aporo ipe meriki pnevmatiki lene oti den ine tipote i kartes, i den pirazi, lathos. Itan katigorimatikos OHI. Afta pou les esi neofite, ine plani ke mises alithies. Diabase tin epistoli pou egrapse o agios paisios me thema to 66..

    2. Εσύ Νίκο Νεόφυτε πρόσεξε λιγάκι γιατί με τα μυαλά που κουβαλάς κερδίζεις πρώτο εισητήριο κόλαση στις πιο καυτές θέσεις.

    3. η καρτα-ταυτότητα , λογικά θα είναι χρεωστική+ταυτότητα+καρτα πολίτη , θα ειναι ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ του ερχόμενου Χαράγματος που θα είναι ενσώματο και θα επηρρεάζει τις σκέψεις μας γιαυτό και ο ΘΕΟΣ μας έχει προειδοποιήσει να μην την λάβουμε προφανώς ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ με αυτη επάνω μας….

    4. Μετά λοιπόν ἀπό τήν κάρτα, καί τήν ταυτότητα, “το φακέλλωµα” γιά
      νά προχωρίσουν πονηρά στό σφράγισµα, θά λένε συνέχεια στήν
      τηλεόραση, ὃτι πῆρε κάποιος τῆν κάρτα τοῦ δείνα, καί τοῦ σήκωεσε τά
      χρήµατα ἀπό τήν τράπεζα. Ἀπό τήν ἂλλη µεριᾶ, θά διαφηµίζουν “τό
      τέλειο σύστηµα” τό σφράγισµα στό χερι ἢ στό µέτωπο µέ ἀκτίνες λέϊζερ,
      πού δέν θά διακρίνεται ἐξωτερικά, µέ τό 666 τό ὃνοµα τοῦ ἀντιχρίστου.
      Δυστυχῶς, καί πάλι “ὁρισµένοι γνωστικοί” θα φασκιώνουν τά
      πνευµατικά τους τέκνα σάν τά µωρά, δῆθεν γιά νά µήν στενοχωριοῦνται˙
      “δέν πιράζει αὐτό, δέν εἶναι τίποτα, ἀρκεῖ ἐσωτερικά νά πιστεύετε!”
      Σηµεία τῶν Καιρῶν
      Γέρων Παΐσιος

  2. ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ – ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
    Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ή ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΗ ΓΙΑΓΙΑΚΑ Ή ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΠΑΠΟΥΛΗ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟ “ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ” ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΙΕΡΩΜΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΤΩΝ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΩΝ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, LAST YEAR ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!!!
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΘΕ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

  3. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ να έχουμε αγαπητοί μου και τότε δεν θα μας απασχολεί το τι θα φάμε και τι θα πιούμε ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ μονον….!!!! ΠΡΟΣΕΥΧΗ – ΥΠΟΜΟΝΗ – ΗΡΕΜΙΑ να έχουμε και χωρις αγχος-αγωνία…..

  4. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ? ΜΕΧΡΙ 2-2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ… ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ , ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ?

    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ……… Η ΜΑΧΑΙΡΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ….. ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ Δ Ε Ν ΒΟΗΘΗΣΑΝ.

    ΙΩ

    1. Τα μοναστήρια αγαπητέ μου επιτελούν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ έχουν ως σκοπό την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ του ανθρώπου , την απαλλαγή του απο τα πάθη με λίγα λόγια είναι τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…Αν εξετάσουν ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ του θέματος, παροχή δηλ.φαγητού-στέγασης-χρημάτων κτλ, θεωρώ οτι δεν θα εξετελέσουν ορθά την αποστολή τους….Στις μερες μας υπάρχουν πολλές Ενορίες και Ιερείς που βοηθούν στο κομμάτι αυτό…
      ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ωστε να ξεπερναμε τα προβλήματα μας, ακόμη και τα βιωτικά, αυτό ειναι το ΤΕΛΕΙΟ…

      1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ, ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΗΛΥ… ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ.

        ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΖΩΝΤΑΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.

        ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΣΘΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΜΠΤΟΤΗΤΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΔΙΔΑΞΕ ΠΕΝΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΕΣΙΑ. ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΤΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ. ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΥΤΕ ΦΟΡΕΣΕ ΤΙΣ ΜΙΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΑΜΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

        ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ.

        ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ. ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ.

        ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

        ΙΩ

        1. Αγαπητη μου ΙΩ,

          Κατα Ματθαίον κεφ 14ο

          14 Καὶ ἐξελθὼν εἶδε πολὺν ὄχλον, καὶ ἐσπλαγχνίσθη ἐπ’ αὐτοῖς καὶ ἐθεράπευσε τοὺς ἀρρώστους αὐτῶν.
          15 ὀψίας δὲ γενομένης προσῆλθον αὐτῷ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ λέγοντες· Ἔρημός ἐστιν ὁ τόπος καὶ ἡ ὥρα ἤδη παρῆλθεν· ἀπόλυσον τοὺς ὄχλους, ἵνα ἀπελθόντες εἰς τὰς κώμας ἀγοράσωσιν ἑαυτοῖς βρώματα.
          16 ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· Οὐ χρείαν ἔχουσιν ἀπελθεῖν· δότε αὐτοῖς ὑμεῖς φαγεῖν.
          17 οἱ δὲ λέγουσιν αὐτῷ· Οὐκ ἔχομεν ὧδε εἰ μὴ πέντε ἄρτους καὶ δύο ἰχθύας.
          18 ὁ δὲ εἶπε· Φέρετέ μοι αὐτούς ὧδε.
          19 καὶ κελεύσας τοὺς ὄχλους ἀνακλιθῆναι ἐπὶ τοὺς χόρτους, λαβὼν τοὺς πέντε ἄρτους καὶ τοὺς δύο ἰχθύας, ἀναβλέψας εἰς τὸν οὐρανὸν εὐλόγησε, καὶ κλάσας ἔδωκε τοῖς μαθηταῖς τοὺς ἄρτους οἱ δὲ μαθηταὶ τοῖς ὄχλοις.
          20 καὶ ἔφαγον πάντες καὶ ἐχορτάσθησαν, καὶ ἦραν τὸ περισσεῦον τῶν κλασμάτων δώδεκα κοφίνους πλήρεις.
          21 οἱ δὲ ἐσθίοντες ἦσαν ἄνδρες ὡσεὶ πεντακισχίλιοι χωρὶς γυναικῶν καὶ παιδίων.

          “ἀναβλέψας εἰς τὸν οὐρανὸν εὐλόγησε” λοιπόν ο Κυριος μας και έθρεψε 5000 ανθρώπους αφου πρώτα είχε θεραπεύσει τους αρρώστους…Κατι σημαντικό, η τρόφη και η θεραπεια ΔΟΘΗΚΑΝ ΩΣ ΘΑΥΜΑΤΑ προς τον κόσμο δηλαδή με ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ που έχει δύναμη ωστε να ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ αλλα και να πολλαπλασιάζει τις τροφές….ΤΙΠΟΤΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ για τον ΘΕΟ λοιπόν και μας μαθαίνει με αυτά τα θαυματα να έχουμε ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σε Αυτόν ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και βιωτικές μας ανάγκες..
          Φυσικά ενας πολύ φτωχός συνάνθρωπος μας που δεν έχει χρήματα – σπίτι κτλ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ και οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να βοηθάμε με πνεύμα αδελφικότητας πόσο μάλλον ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ….αλλα το σημαντικότερο είναι αυτός ο άνθρωπος μετα την υλική βοήθεια που θα λάβει να ΕΝΝΟΗΣΕΙ το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ της υπόθεσης και να βοηθηθεί πνευματικά ωστε να πλησιάσει τον ΘΕΟ περισσότερο και τότε οταν θα υπάρξει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ θα υπάρξει και ΛΥΣΗ στα βιωτικά του ζητήματα είναι το μόνο δεδομένο αυτο…!!!
          Η μια ΑΓΙΑ -ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ-ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ είναι παντα εδω και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ καθως έχει οδηγό τον ΧΡΙΣΤΟ , αυτο που έχει αποκλίνει είναι οι διάφοροι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Επίσκοποι – Κληρικοί κτλ που έχουν ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και έχουν συνταχθεί με τον Διάβολο και τα όργανα του..
          Γιαυτό και ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ είναι προ των πυλών , του δίνεται λιγο διάστημα Κυριαρχίας και ο ΚΥΡΙΟΣ έρχεται το 2018 για να ΚΡΙΝΕΙ ολους μας….

          σε χαιρετω
          Ιωαννης

        2. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.

          ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟ 2018 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ. ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΖΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ.

          ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΠΟΥΛΗΘΗΣΑΝ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

          ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΙΩΑΝΝΗ.

          ΙΩ

  5. Να ρωτήσω??ΟΛΟΙ σας σκάτε γιαυτό τι ΘΑ!!!γίνει σε 1..4..5.12..μήνες..πιος ζει σήμερα ? Το ΤΩΡΑ ΠΙΟΣ το ζει.. Χεστικαμε πάνω μας οι Ελληναραδες.. Αμάν ήρθε το τέλος…ΚΑΙ??? Δεν πιστεύω σε κανέναν Θεό όπως εσείς οι Άνθρωποι των εννοείτε.. Παρόλα αυτά δεν βρίζω κανενός την πίστη..όμως η ολιγοψυχεια που δείχνουμε αυτόν τον καιρό και ο φόβος που έχει κατακυριευσει τους Ελληνες με εξοργειζει… Ζήστε όρε σαν να μην υπάρχει μετά… Σεβασμός και αγάπη.. Και το τελευταίο Αξιοπρέπεια.. Η ζωή θα συνεχίσει και εάν αύριο καταστραφουμαι.. Γενιομαστε το πρωί πεθαινουμε το βραδι έχουμε όλο το ενδιάμεσο για να ζήσουμε

    1. Πρεπει να είμαστε ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ και να κανουμε αγώνα για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ….Αυτός και ο λόγος της ενημέρωσης για τα επερχόμενα γεγονότα και ανάλυση των σημερινών….ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!

  6. Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα η Ελλάδα διαλύεται. Ο κύκλος ζωής της όπως φαίνεται έχει τελειώσει. Θα χαθεί όπως χάθηκαν και άλλοι τόσοι αρχαίοι πολιτισμοί στο παρελθόν, και ένας καινούργιος κύκλος ζωής θα αρχίσει με ίσως κάποια αμυδρά στοιχεία του εκλιπόντος ελληνικού πολιτισμού. Θα συνιστούσα στους έλληνες να έχουν έτοιμο κάποιο σχέδιο εξόδου από την χώρα και μετανάστευσης σε κάποια άλλη πιό ευημερούσα χώρα.

    1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ; ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΕΣ ΕΤΣΙ; ΦΟΒΑΣΑΙ; Η ΕΤΣΙ ΣΟΥΠΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ.
      ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
      ΚΑΙ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ;

  7. Ιωαννη ,,,
    ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΚΜΕ-
    ΤΑΛΕΥΕΤΕ….
    ΤΙ ΕΝΝΟΥΣΕ΄΄ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΝΩ Σ΄ΑΥΤΟ΄΄

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Κ,Μ

  8. Για να κατανοήσουμε την έννοια του χαράγματος και του τι αφορά αυτό όπως βιβλικά μέσα απο το βιβλίο της Αποκάλυψης παρουσιάζεται, θα πρέπει να μπορούμε να κατανοήσουμε και αν ειναι δυνατό, να δούμε μέσα απο τα μάτια του Ιωάννη τι έβλεπε και πως του φαινόταν. Γιατί η κατανόηση μου είναι ότι η εμπειρία του αφορά όραμα. Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι πρόκειται για άνθρωπο που έζησε δεκάδες χρόνια πριν και συνεπώς δεν έχει καμμία επαφή με την τεχνολογία.

    Τι θα μπορούσε λοιπόν να είναι το χάραγμα? Οτιδήποτε χαράσσεται, όπως ένα σκαλισμένο ξύλο ή μια καταγραφή σε πέτρα ή σε πηλό. Επίσης θα μπορούσε να είναι και η εκτύπωση πάνω σε ένα κομμάτι χαρτιού, με μπαρκόουντ, ή ανάγλυφο ή άλλο είδος ασφάλειας απο παραχάραξη όπως γίνεται στα σύγχρονα χαρτονομίσματα. Συνεπώς θα μπορούσαμε να είμαστε πρακτικά, όλοι χαραγμένοι και να μην το γνωρίζουμε(θυμίζω εδω ότι οι γραφες λένε “δεν μπορείς να υπηρετείς και το Θεό και το Μαμμωνά=χρήμα). Εαν αυτό δεν ισχύει, παμε στο επόμενο, κάρτες. Εαν ζούσαμε τους πρώτους αιώνες μετά Χριστόν και μας έδειχνε κάποιος σε όραμα, μια σύγρονη κάρτα ειδικά αυτές που έχουν τσιπάκι και μετά απο πιο κοντα το ίδιο το τσιπάκι, τι θα καταλαβαίναμε? Οτι παίρνει κάποιος το χάραγμα γιατί με τέτοιο μοιάζει ειδικά με όλες τις γραμμές και το έχει πάνω στο χέρι του. Και φυσικά επειδή οι πιο πολλοί είναι δεξιόχειρες, το πιο πιθανό είναι να έβλεπε στο όραμα το δεξί χέρι να χρησιμοποιείται. Αρα θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι θα το παίρνουμε στο δεξί χέρι.

    Τώρα, λέει βέβαια και στο μέτωπο, αλλά τίποτα δεν αποκλείει να υπαρχει και το τατουάζ, ή το μπαρκόουντ και εκεί. Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον να αποφασίσουν να το τοποθετούν πάνω απο το τρίτο μάτι που θα είχε και άλλη σημειολογία εκτός απο τη Θρησκευτική χροιά του θέματος. Αρα όπως βλέπουμε δεν είναι απίθανο να είμαστε ήδη σφραγισμένοι και αυτό αφορά μονάχα την επεξήγηση του τι σημαίνει ακριβώς ο όρος χάραγμα που μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Μπορεί και η κάρτα και το τσίπ και το τατουαζ και το μπαρκόουντ να είναι το ένα και το αυτό, ωστε να πλανηθούν πιο πολλοί και απλά βάζουν διαβαθμίσεις για να μπορούμε να πούμε, ξέρεις δεν είναι αυτό το στάδιο είναι το επόμενο, μέχρι να περάσουμε το στάδιο της μη επιστροφής χωρίς να το καταλάβουμε(πχ, λένε οι 10 εντολές ου φονεύσεις. Εσύ μπορείς να πείς, οκ, δεν θα σκοτώσω, απλά θα του βγάλω το δέρμα. όμως αυτό και πάλι τι αποτέλεσμα θα έχει? Ισως έτσι να ισχύει και μνε τις κάρτες)

    Δυστυχώς δεν έχουμε αξιόπιστους αθρώπους να μας το διευκρινήσουν όπως και έπρεπε να είχαν κάνει εδω και χρόνια και τώρα η αποστασία έχει έρθει και ο κόσμος δεν πιστεύει ούτε εμπιστεύεται τον κλήρο. Ο εχων νουν ψηφισάτω, υποθέτω για όλα αυτά τα θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek