Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:11 - 23/06/2015

Προδιαγεγραμένο παρελθόν και παρόν. Το Μέλλον μας ???

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βλέποντας – ζώντας-μαθαίνοντας όλα αυτά που περνάμε από την είσοδο της Νέας Χιλιετίας στο Ελλαδιστάν,προσπαθώ να καταλάβω αυτό το κάδρο εικονικής πραγματικότητας που φτιάχτηκε από τους ίδιους – κλασσικούς εχθρούς της ανθρωπότητας.
Προπαγάνδα – Χημικά – Έλεγχος διατροφής- Μεταλλαγμένα -Εγκεφαλικές δονήσεις στη σωστή συχνότητα!– Παραπληροφόρηση – Φόβος –-Σενάρια καταστροφής – Mind control – πιόνια και κάλπες αγκαλιά σε πλήρη εφαρμογή και έχει ο θεός ακόμη……
20150617_192651
Παγκόσμια διαχρονική διακυβέρνηση οι ίδιοι τότε και τώρα . Δεν το ξέρουμε άραγε ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη ??

Αυτός ο ναζί κάτι θυμίζει, σε κάποιον μοιάζει γνώριμο μας

ΤΟΥΣΚ

Τελευταίο επεισόδιο η συνεύρεση μου σε παρουσίαση βιβλίου με τίτλο Τρόικα – Καταστροφή κλπ.
Τέσσερις δημοσιογράφοι διαπιστώσεις – διατυπώσεις -ντοκoυμέντα- δόλια έγγραφα ΔΝΤ ,USA – άνθρωποι =Νούμερα =0 (zero). Το κοινό να ακούει πολλάκις απορημένο προσπαθώντας να οριοθετήσει το είναι του…….
Η ψυχρή λογική με προσγειώνει: ‘’ Μετράει μόνο το αποτέλεσμα ‘’
Ο αμείλικτος χρόνος φυσικά δεν και δεν γυρίζει πίσω ….. και ο ΦΠΑ ανήκει στην θεωρία της σχετικότητας πλέον !!!!
Τώρα συνέλληνες διαπιστώσατε την καθολική μας ήττα ??? Την δουλεία μας,την τυχαία υποδούλωση μας και τον 21ο αιώνα,τον ολιστικό κατακερματισμό μας,τα όνειρά μας ……….
Μόνη ΛΥΣΗ είναι η Νέα ΑΡΧΗ !!
Ξεπεράστε το παρελθόν αφήστε όλα αυτά που μας βασανίζουν,περάστε σε άλλη διάσταση ψυχολογίας σε άλλο σύμπαν εκεί δεν μπορεί να μας αγγίξει τίποτα.
Είναι πλέον η δική μας ΑΥΓΗ
Είναι πλέον η δική μας ΝΙΚΗ
Ο Φοίνικας ξαναγεννιέται μόνο από τις στάχτες του,χωρίς βοήθεια κανενός ……
Τα ΠΑΝΤΑ για μας και τα παιδιά μας για πάντα και πάντα.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με grcooler
Διεθνολόγος , Οικονομικός - Επιστημονικός Αναλυτής .

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Φιλε μου τιποτα δεν ειναι τυχαιο.Ολα ειναι προδιαγεγραμμενα υπολογισμενα σχεδιασμενα και επιπλεον ΔΗΛΩΜΕΝΑ απο πολλα χρονια πριν.[Βλεπε δηλωσεις πολιτικων πριν απο χρονια].Αλλωστε κανενα απο τα σοβαρα επεισοδια σε ολο τον κοσμο δεν εγινε χωρις προηγουμενως να μην εχει δηλωθει.Σε ποιον αραγε???? Αυτο που με παραξενευει και με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι δεν μπορω να βρω δηλωσεις για την μετα μνημονιο εποχη.– Δηλωσεις για το τι περιμενει την ανθρωποτητα—ΔΗΛΩΣΕΙΣ εννοω οχι ραδιο αρβυλλα.

  2. https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2191/5439/original.jpg

    Η ομοιότητα είναι φοβερή , η ίδια έκφραση προσώπου , τι ίδιο βλέμμα και το ίδιο ακριβώς χαμόγελο , δεν πρόκειται για πρόγονο και απόγονο , αλλά για το ίδιο πρόσωπο . Και για να είναι τ ίδιο πρόσωπο δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο ον . Ή δαίμονας είναι ή βαμπίρ ..

Σχολιάστε