Διαφημίσεις

Ενώ δοκίμαζα έναν τηλεφακό φωτογραφικής μηχανής κάπου στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας εστιάσει στην είσοδο του μετρό (στάση Μεταξουργείο), παρατήρησα πως μέσα στο κάδρο μου, ένας νέος άνδρας έψαξε τα σκουπίδια κι έμεινα έκπληκτος όταν βρήκε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ και τον ήπιε!!!

Ο άνδρας συνέχισε το ψάξιμο, μάζεψε μέσα από τα σκουπίδια δύο μισοτελειωμένα μπουκαλάκια νερό, τα πήρε μαζί του κι έφυγε….

Την ώρα που κάποιοι διαδηλώνουν στη Βουλή “πάση θυσία ευρώ” με κολωνάτα ποτήρια στο χέρι πίνοντας κρασί, κάποιοι άλλοι δεν έχουν ούτε νερό να πιουν…

Βασίλης Νούσης

https://youtu.be/K7TyS4qkGjM

IMG_2858-2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από vnousis

5 σχόλια στο “Πίνει καφέ και νερό από τα σκουπίδια”
  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΤΡΟΧΙΑ ΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΛΗΣΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ .

  2. ΚΑΙ Η “ΑΡΙΣΤΕΡΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΝΑΤΟΥΣ ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΙ ΒΟΥΙΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ, ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΙΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!! ΖΗΤΩ Ο ΣΑΝΕΛ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

  3. τα συμφεροντα της πλειοψηφιας του ελληνικου λαου δεν ταυτιζονται με αυτά του κυριου με το κολωνατο ποτηρι. και όμως ένα απίστευτα μεγαλο ποσοστο των Ελλήνων θελει να μεινουμε Ευρωπη. καλα να παθουμε λοιπον. όταν καταλαβει ο καθενας τι τον συμφερει και παψει να χαυτει τις παπαριες που του σερβιρουν τα πορνοκαναλα τοτε ισως γυρισουμε σελιδα και σωσουμε τη χωρα μας και τους εαυτους μας

  4. FILE BASILI EGO DEN EXO KATAGRAPSI KATI TETIO ME TON FAKO MOU ALA EXO KATAGRAPSI ME TA MATIA MOU ENAN ANTHROPO
    O OPIOS OXI MONO EPINE KAFE APO TON KADO ALA EIXE ENA MPOYKALAKI MAZI TOY TO OPIO TO GEMIZE ME GIAFORON IDON KAFEDES POU SILEGE APO KADO SE KADO.
    DISTIXOS KAPOIOI I KANOUN OTI DEN BLEPOUN I PRAGMATIKA EXOYN TIFLOTHI STO ONOMA TOY EYRO.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *