Διαφημίσεις

Γραφούν τα παπαγαλάκια :
“ο Πρωθυπουργός δεν άντεξε, λύγισε και βούρκωσε λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του προς την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και την Πολιτική γραμματεία του κόμματος, το πρωί της Παρασκευής. Ή συνεχίζουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί, είπε βουρκωμένος λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του και οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα”

ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ, σε δουλεύουν ψιλό γαζί.
Είναι εικόνα πρωθυπουργού αυτή. Ενός πρωθυπουργού που μόλις προχθές πήρε 52%. Πάτε καλα;
Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός των Ελλήνων να κλαίει σαν γριά κότα;
Είναι δυνατόν;

[sc:mytilinios]

Κ. Τσίπρα μπορεί να μην το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά είσαι ο κυβερνήτης του ενδόξου έθνους των Ελλήνων και οι Έλληνες ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ και ΔΕΝ ΚΩΛΟΝΟΥΝ. Κατάλαβε το
Ξύπνα και μπες μπροστά.
Στείλτους στο διάολο και πάλι θα την βρούμε την άκρη, αρχίζοντας από τις κρεμάλες αυτών που μας έφεραν εδώ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

22 σχόλια στο “Ο Τσίπρας έβαλε τα κλάματα – Σε λίγο θα κλαίει ο λαός”
  1. Ζαχαρία…… το πρόβλημα δεν είναι ‘’αυτοί’’ …… αλλά οι ‘’αλλοι’’ που τους στηρίζουν….. και λέω ξεκάθαρα….. τα κομματόσκυλα και οι στρατιές των δημοσίων υπαλλήλων….. αυτοί τους κρατάνε τους εκάστοτε προδότες στην εξουσία……

    Ότι το ελληνόφωνο πολιτικο ‘’ψευτορωμαίικο’’ είναι οβραιο προσκυνημένο είναι πια προφανές…

    1. ΠΑΝΑΝΔΡΕ ΕΛΛΗΝ συμφωνώ μαζί σου, αλλά κάποτε πρέπει να σταματήσουμε να τα βάζουμε με τις “στρατιές” των δημοσίων υπαλλήλων. Είναι 621.453 άνθρωποι – οι περισσότεροι ΝΑΙ μπήκαν με βύσμα – αλλά υπάρχουν και περίπου 200.000 που μπήκαν με εξετάσεις. Επίσης αυτές οι “στρατιές” κατοικούν σε κάτι Περιστέρια, Μενίδια κλπ που έδωσαν στο ΟΧΙ, ακόμα και πάνω από 80%.
      Το θέμα είναι σχεδόν ταξικό (απόδειξη τα ποσοστά που πήρε το ΝΑΙ στα ΒΠ και το Κολωνάκι). Και λέω σχεδόν γιατί ακόμα και εκεί ένα 20% ψήφισε όχι.
      Επίσης ξέρω περιοχές όπου το 70% είναι Ελληνο-Ρωσό-Πόντιοι που το ΟΧΙ πήρε 80% (Ασπρόπυργος, Μενίδι).
      Κάπου λοιπόν σαν Έλληνες ή έστω κάτοικοι αυτής της όμορφης χώρας κάποτε πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας.
      Θέλαμε Τσίπρα αλλά δεν θέλουμε πρόσφυγες και μετανάστες. Μα αυτό δεν γίνεται αφού ήταν στο πρόγραμμα τους. Δεν το κράτησαν κρυφό.
      Θέλαμε Ευρώπη αλλά δεν θέλουμε να ζοριστεί ούτε λίγο το στομάχι μας.
      Τώρα ψηφίσαμε ΟΧΙ, αλλά μόλις έπαιξε το σενάριο έξοδος, χεστήκαμε πάνω μας.
      Τελικά μήπως είχε δίκιο ένας συριζαίος (δεν θυμάμαι ποίος) που είπε ότι οι Έλληνες δεν μπορεί να αντέξουν μια έξοδο από το ευρώ.
      Για το νταηλίκη πολύ το αγάπησαν το ξύλο όμως που ακολουθεί;

  2. Απο την αλλη μςρια πιστευω οτι τα αφεντικα του ειναι ετοιμα να. Γεμισουν μεταναστες την Ελλαδα.

    Απο αναφλεξη στα βαλκανια. και. αλλου..

    Και με εκατομμυρια μεταναστες θα θελησει να σε πνιξει και να σε τελειωσει.Μιας και με ανδρεια δεν τους παιρνει..

    μια φραση μονο…….

    ΙΟΥΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. και ασε την κλαψα και το δουλεμα.

    Αλλα να θυμασαι και το τελος του Ιουδα

  3. Σε αυτόν τον τόπο δεν μπορεί να βρεθεί ΕΝΑΣ πολιτικός με ΑΡΧΙΔΙΑ???
    Ο ένας πιο κλαψομουνης από τον άλλον?
    Ακόμα και οι πούστηδες ειναι γενναιοτεροι!!
    Ουτε οι γυναίκες τους δεν μπορούν να γίνουν Μπουμπουλινες και να τους αδειάσουν?
    Φέρνεις παιδιά στον κόσμο με τέτοιες κότες?
    Μας αξίζει ο,τι θα πάθουμε….

    1. ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!! ΑΛΛΑ…ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!
      Και νασαι καλα ρε κοριτσαρα…που ειπες ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΡΕΙΚΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ !!!

  4. Απέναντι στον Τσίπρα η Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη! Κατέθεσαν κείμενο και ζητούν επιστροφή στη δραχμή/εξοδο απο το ευρω

  5. ΠΡΟΒΛΕΨΗ…ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ.ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ…ΣΕ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΝΤ,ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ…ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΜΕ Χ.Α ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ,ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΧΑ.ΣΚΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ….ΠΑΛΙ..ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ,ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.

  6. ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΕΠΕΣ ΜΕΡΙΑ,,,,ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,,,ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ…

    ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ….ΜΠΟΛΙΚΑ…..ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ΄΄ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ…..

  7. Ότι και να κάνουμε, ότι και να δεχθούμε, όσο και να κλάψουμε, ακόμα και αν σταματήσει όλη η Ελλάδα να αναπνέει τη πτώχευση δεν θα την αποφύγουμε. Είναι προφητευμένο να γίνει και θα γίνει. Είναι σαν αυτό, που έλεγε κάποτε ο Κοπέρνικος για τη γη και όμως κινείται. Ε και όμως πτώχευση θα γίνει. Μας έχουν ήδη καταδικάσει να πτωχεύσουμε για έξι μήνες και όποιος αντέξει. Ύστερα θα ανοίξουν την πόρτα για να δουν, εάν έχει μείνει κανένας ζωντανός. Η λύση είναι μία. Να βρούμε πάλι τη ζωή μας από την αρχή. Να τα βρούμε με τον Ιησού Χριστό και να πιαστούμε από το χέρι του. Μόνο η Μετάνοια θα μας σώσει/ Να ζητήσουμε το έλεος του Θεού. Ο σατανάς θέλει να πάρει την ψυχή μας, αλλά ο Θεός δεν θα τον αφήσει. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι: Καθαρή προσευχή, Καθαρή εξομολόγηση, συμμετοχή στη θεία ευχαριστία και να είμαστε βέβαιοι ότι ο Θεός θα μας βοηθήσει. Για αυτό θέλουμε ηγέτη πραγματικό χριστιανό του να είναι έτοιμος να υπερασπίσει Ελλάδα και Ορθοδοξία και φυσικά να έχει την αμέριστη υποστήριξη πρώτα του Θεού και μετά του λαού και πάνω από όλα ταπείνωση

    1. Δηλαδή να πεθάνουν οσοι πεθάνουν.. και οι υπολοιποι να μετανοησουν στον Χριστουλη ετσι?
      Μου θυμίζεις τους παπάδες του ’21 που ελεγαν στους Έλληνες ότι αν πεθάνουν απο τον τούρκο θα γινουν μαρτυρες και θα μνημονευονται ες αεί…
      Το προβλημα δεν είναι οι προσευχες, το προβλημα είναι ότι χάθηκαν τα ιδανικα και οι αξίες από τον Έλληνα, με πρότυπα τις τηλεπερσονες και καθε ανώμαλο που πλασάρουν για μόδα..
      Η Ελλαδα δεν εβγαζε καλους χριστιανους….
      Η Ελλάδα εβγαζε πολεμιστές, ηγέτες, επιστήμονες, ήρωες, φιλοσοφους και οτι άλλο θέλεις βάλε..
      Αλλού να αναζητήσεις την ελευθερία σου οχι προσεύχοντας…

      1. Διαβασε την Ελληνικη ιστορια ρε ανθρωπε !!!! Ειναι βιβλια…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΞ …ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΟΥΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ !!!!
        ΕΛΕΟΣ !!!!!!!! ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!

  8. Καντε γρηγορα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εκει πεθαινουν Ελληνες!!!Τραβα κουπι να προλαβουμε το κακο….μα που να καταλαβουν και να δουν οι πουλημενοι ανθελληνες προδοτες…..ΝΤΡΟΠΗ το λιγοτερο που εχω να πω.Εχουν δεσει την Ελλαδα χειροποδαρα και της σερνουν μεχρι να ‘ξεψυχισει’.

  9. Καλησπέρα σας φίλοι μου συμπατριώτες μου….
    Τελικα αυτοί που τωρα έχουν την συνείδηση τους ήρεμη και γαλήνια ειναι αυτοί που έριξαν ΑΚΥΡΟ στις 25/1 στις εκλογές και το δικό τους ψηφοδέλτιο στο δημοψήφισμα … Τουλαχιςτον εγω το ευχαριστήθηκα, έγραψα αυτο που έλεγε η καρδιά μου και πηγα και τους το έδωσα… Ποιος το είδε θα ρωτήσετε ….. Και τι με νοιαζει μήπως το δικός σας το είδε κανείς ;;; ΟΧΙ βέβαια…. δεν μπορω να καταλάβω τι πρεπει να γίνει για να σταματήσει αυτός ο λαός να ψηφίζει…. Δηλαδη πρεπει με το ζόρι να βρω κάποιον που με αντιπροσωπεύει;;; Δεν το κατάλαβα !!! Ειδικά εδω και 30 χρονια όλοι όσοι έχουν πατήσει το πόδι τους στην βουλή ειναι προδότες …. Θα πρεπει να ψηφίζω τον λιγότερο προδοτη;; ΟΧΙ αγόρια μου δεν θα παρω….
    Και τωρα που σας πρόδωσαν και αυτοί στις επόμενες ψηφίστε ΚΚΕ και Χρυση Αυγή… Γιατι τελικα σας αξίζει κατι τέτοιο …. Τωρα τι θα κάνετε όλοι εσείς που ψηφίσατε σαν πρόβατα;;; Τι θα κάνετε ;;; Θα απείλητε μέσω διαδίκτυου τον Τσίπρα και τον κάθε άχρηστο πολιτικό;; Ααααα και μην ξεχνάτε οτι τον Οκτώβριο θα εχουμε και άλλο μνημονιακι γιατι θα εχουμε ενα έλλειμα της τάξεως 15δις απο τον τελειωμένο πλέον τουρισμό …. γιατι αυτο δεν σας στο λένε…. σας λένε οτι ο τουρισμός αντέχει …. αντέχει ….. σίγουρα … τον Οκτώβριο θα τα πουμε… Πάρτε μια γεύση ακυρώσεων Ιουλίου :
    40% Μυκονος, 50% Παρος, 70% Κρήτη , 70% Πελοπόννησος , 80% Τηνος, 40% Σαντορίνη , 60% Ρόδος , 60% Χαλκιδική κτλ
    Οποίος κατάλαβε κατάλαβε…. Τον Οκτώβριο αν αντέξουν μέχρι τότε εχουμε εκλογές….
    Θα μπορέσει τελικα αυτός ο λαός να συννενοηθει ;; Θα μπορέσει τελικα να κάνει κατι;;
    Προσωπική μου άποψη ::
    ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΣΜΕ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…. ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ…ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ….

    Fo9

    1. ΚΑΝΕ τουλαχιστον για αρχη ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΙ !!!

      ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…….ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!!!!!!! Στειλτε τους στα ..κοματια !!!!!!

  10. ΄17.35 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΟΥΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥΣ,,,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ …ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ……

  11. Κι ο γιωργακης ο παπανδρεου ειχε βαλει τα κλαμματα πριν μερικα χρονια στο πρωτο κουρεμα του χρεους αν θυμαμαι καλα εψαξα να βρω βιντεο αλλα δε μπορο να το βρω υπαρχουν ομως οι σχετικες φωτο στο γκογλε που ειναι αλιθηνες φωτο ασχετα αν στις περισσοτερες εχουν μπει διαλογοι αναληθης..

    ωρες ωρες νομιζω οτι ο δασκαλος του τσιπρα ηταν ο γιοργακης Ο Αλεξ ακολουθει τα χναρια του δασκαλου του..

    1. Λαθος ! Δεν ειναι ο Γιωργακης δασκαλος του !!
      Ο Τσιπρας εχει τον ΙΔΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ …γιαυτο εχει και τον ιδιον τυπο ομιλιας (αργοσυρτο) , …ιδιο τροπο παρουσιας…, ιδιο συστημα εξαπατησης ( εξω απο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ο μεν – εξω απο ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΤΡΟ”ΙΚΕΣ ο δε ) !!!!!!!
      ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (ταλεντα φυσικα λαοπλανων ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ) …ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ , ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ (αμερικανων) ….
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ κυριολεκτικα ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!!!! (σχεδιο Κισινγκερ) !!! με την ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ παντα !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek