Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:53 - 12/07/2015

Ο Πάπας είναι εργαλείο που ωθεί την Παγκόσμια Διακυβέρνηση (video)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έίτε είστε καθολικοί, είτε όχι.

 

Είστε είστε χριστιανοί ορθόδοξοι είτε όχι.

 

Είτε πιστεύετε στον Χριστό είτε όχι,

 

είναι γεγονός πως κάποιες εκκλησίες που “εκπροσωπούν” τον Ιησού και των όσων πρεσβεύει, σύμφωνα με την ΚΔ, τελικά αποδεικνύουν πως οι “ηγέτες” τους χειραγωγούν την ανθρωπότητα.

 

Οι Εκκλησίες και τα δόγματά τους είναι η μεγαλύτερη διαίρεση που υπεστη η ανθρωπότητα.

 

Όμως. αυτή την στιγμή θα δείξουμε, σύμφωνα και με τον Alex Jones, πως το Βατικανό γίνεται το εργαλείο που προσπαθεί να συμπαρασύρει τον απλό κόσμο σε μία παγκόσμια διακυβέρνηση.

 

https://youtu.be/auRES1NCVJ8

 

Τώρα, ο Πάπας Φραγκίσκος και το Βατικανό, μετά την διαίρεση της ανθρωπότητας, επιχειρούν να συσπειρούν την ανθρωπότητα σε έναν “κοινό” εχθρό και να τον οδηγήσουν σε μία κοινή παγκόσμια θρησκεία και μία κοινή παγκόσμια κυβέρνηση.

[sc:Makris]

Αυτές οι απόψεις υιοθετούνται και από κεφαλές άλλων χριστιανικών εκκλησιών όπως του Βαρθολομαίου.

 

Επαγρυπνείτε.

 

Τίποτε δεν είναι τόσο απλό και αθώο όσο φαίνεται.

 

Τα ποίμνια των εκκλησιών πρέπει να να ξυπνήσουν και να πάψουν να είναι πρόβατα.

 

Όλα ακολουθούν ένα καλοστημένο και αδίστακτο δρομολόγιο.

 

Μην επιβιβαστείτε



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ελένη Καβα-Καυγακου 07/12/2015 @ 12:45 ΜΜ

    Ο Alex Jones αφού μας ´´αφύπνισε ´´ για τον κομμουνισμό της Παγκοσμιοποίησης που θα φέρει ο νέος Πάπας, έβαλε και την διαφημισουλα του για το προϊόν που θα μας κρατήσει στανιαρισμενους….. Λες και ο καταναλωτισμός δεν ειναι μέρος της σκλαβιάς της Ανθρωπότητας….
    Φίλοι!
    Η Ανθρωπότητα από Δημιουργίας της ήταν σε ρόλο σκλάβου!
    Ο τρόπος, το περιτύλιγμα μόνον άλλαζε!
    Κι αυτό επιτρέπεται από την Συμπαντική Δικαιοσύνη, γιατι το να ενσαρκώνεται μια ψυχή στην ανθρωπότητα ειναι η αναγκαία της δοκιμασία- μαθητεία- μετάλλαξη για αλλα πεδία ζωής είτε καλύτερα είτε χειρότερα.
    Εάν διαβάσετε προσεκτικά την ιστορία του Σπάρτακου, ακόμα και την εκδοχή που έγινε σήριαλ, και την δείτε συμβολικά στην δικη σας ζωη, θα έχετε ξεκάθαρα μπροστά σας τα διλήμματα και τις επιλογές αλλα και όλες τις πιθανές εκδοχές της ζωής σας ως άνθρωποι…
    Συνειδητοποιεστε τις αξίες σας και διαλέξτε το ρόλο σας!

  2. Eλένη Καβα-Καυγακου η συμπαντική Δικαιοσύνη επιτρεπει στο γηινο πεδιο να εχει ενα καποιο επιπεδο “ελευθέρας βουλήσεως” οι της νέας τάξης με την εισαγωγή του μικροτσίπ και την διαχείριση της σκέψης και του λογικου της ανθρωποτητας καταργούν το αυτεξουσιο. λες η συμπαντική δικαιοσύνη να το επιτρέψει;;

    • Ελένη Καβα-Καυγακου 07/12/2015 @ 10:01 ΜΜ

      ΕΛ- ΛΑΝ ευχαριστώ για την ερώτηση!
      Η δικη μου η άποψη ειναι ότι επιτρέπεται το οποιοδήποτε μέσον σκλαβωματος, είτε αλυσίδες είτε μικροτσίπ είτε τεχνικές νοητικού ελέγχου είτε σαγήνη κάθε είδους…..
      Όσο επινοητικοτερος ειναι ο εξουσιαστής τόσο περισσότερο θάρρος και οξυδέρκεια και αποφασιστικότητα πρέπει να επιδείξει η κάθε ψυχή που βρίσκεται σε ανθρώπινο σώμα.
      Ειναι σαν το σκάκι στον υπολογιστή που ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας!
      Δεν υπάρχει κανένα νόημα να σε σώσει, να σε γλυτώσει το Σύμπαν, αφού γεννηθήκαμε εδώ ακριβώς για να προπονηθουμε στο ΘΑΡΡΟΣ και να το πάμε μέχρι το ρεκόρ που θελουμε!
      Εάν σε δει βεβαίως ότι το λέει η καρδιά σου, θα σου δώσει μια χείρα βοήθειας…
      Αυτά όμως ειναι η δικη μου αντίληψη….
      Ευχαριστώ για τον διάλογο!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*