Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:03 - 28/07/2015

Ο Γιάνης με το ένα “Ν”.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καιρό πολύ να γράψω άρθρο,λίγο η φοβερή δουλειά, λίγο τα πολλά προβλήματα, λίγο το χτύπημα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στο όχι μας ε δεν θες και πολύ,το λίγο έγινε πολύ..Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να γράψω για τον Γιάνη με το 1 “ν” Βαρουφάκη.

Μετά από πολλά βρισίδια μπροστά στην τηλεόραση έχω αναπτύξει την τεχνική του “αντίθετου” για να καταλαβαίνω στο περίπου την αλήθεια.Η τεχνική αυτή λοιπόν είναι πολύ απλή,ότι λένε εκείνοι, εσύ βλέπεις το αντίθετο…Μαύρο αυτοί;Άσπρο εσύ,κοκ.

Βλέποντας λοιπόν τα περί Βαρουφάκη εκτός ότι ακούμε παράλογα πράγματα πλέον όπως του τύπου ότι τάχα δεν έπρεπε να υπάρχει πλαν Β..Σοβαρολογούμε;;;Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε τα αυτονόητα;Είναι δυνατών να μην έχεις πλάν Β και πάνω απ’όλα να μην έχει αυτό ως δομή του την Δραχμή;Ξεχάσαμε τα “Δεν θα συνεργαστούμε με αυτήν την τρόικα” και πήγαμε στα “Μας ξεφτίλισε στην διαπραγμάτευση”;Για να ξεκαθαρίσω,εάν όντως τους έκανε ρόμπα σε κάθε διαπραγμάτευσή (πράγμα που προφανώς αληθεύει λόγω του διωγμού του από αυτές) εγώ είμαι υπέρ…Σε ότι σε αυτή την χώρα είναι ενάντια της Ε.Ε. εγώ είμαι ΥΠΕΡ.

Ο Βαρουφάκης είναι νάρκισσος το δέχομαι αλλά αυτό για εμένα είναι υπέρ..Λεφτά έχει αρκετά αλλά αυτό που πραγματικά θέλει είναι να γίνει ο Νο.1 ΥΠ.ΟΙΚ. παγκοσμίως,του αρέσουν τα φώτα πως να το κάνουμε.Ας έχουμε λοιπόν στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας ότι ίσως και να θέλει να εκδικηθεί τους Ευρωπαίους ΥΠ.ΟΙΚ. και πρώτα απ’όλα τον Ρόδα (Σόιμπλε).Η δήλωση του “Το πρόγραμμά αυτό είναι σχέδιο του Σόιμπλε για την άτακτη έξοδο από το €” και με δεδομένη την ιστορικά απίστευτη πολιτική κωλοτούμπα του Τσίπρα εμένα με βάζει σε σκέψεις…Σε πολλές σκέψεις.
Δεν είναι τυχαίο το πως έφυγε άρον-άρον ο Λαφαζάνοφ ο οποίος ήταν υπέρμαχος του σχεδίου περί χρηματοδότησης από την Ρωσία όπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι διώκτης του Βαρουφάκη είναι κ.Σαββαΐδου. Για την εν λόγω κυρία (ο Θεός να την κάνει) επειδή μπορώ να γράψω δεκάδες άρθρα καλό θα ήταν να κάνετε μια πρόχειρη πεντάλεπτη αναζήτηση και θα καταλάβετε τι “Φρούτο” είναι.

Η κυβέρνηση πέταξε στον κάδο τον αχρήστων ολόκληρη την αριστερή πλατφόρμα που είτε ήταν υπέρ στην χρηματοδότηση από την Ρωσία, είτε είχε ως σκοπό να παλέψει την Ε.Ε.

Στο θέμα Βαρουφάκη έχουμε να δούμε ακόμα πάαααρα πολλά..Κρατήστε ανοιχτά αυτιά,διότι το να θέλουν να δικάσουν τον Βαρουφάκη ενώ ο Βενιζέλος φεύγει ύπουλα από την πρώτη σκηνή της πολιτικής είναι το λιγότερο γελοίο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με mostrino
Ἰδοὺ ἐγὼ ἀποστέλλω ὑμᾶς ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*