Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:39 - 14/08/2015

Ο Ήχος της Επανάστασης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ζητώ συγνώμη για την ανάλυση του βίντεο.

Πηγή:VOICE of TRUTH Greece



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spartan7
«Η υπομονή δεν είναι παθητική, αντιθέτως είναι συμπυκνωμένη δύναμη.» "Patience is not passive to evaluate, on the contrary, it is concentrated strength." ~ «Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη.» “The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting.”

Σχόλια Αναγνωστών (19)

  1. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ !! ΑΔΕΛΦΙΑΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!! ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!

  2. Αυτά .......... 08/14/2015 @ 9:42 ΜΜ

    Επανάσταση ;;;

    Ποιά επανάσταση ;;;

    Ο Ελληνικός Λαός απεφάσισε:
    Καμμία ….. μα καμμία αντίδραση,
    Κάτω τα βρακιά …. και στα τέσσερα …. όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά !!!!!!!!!!

    ΚαληΝυυυυύχτα !!!!

    Αυτά ……….

    • Θελω να πιστευω οτι καποιοι θα ειναι/ειμαστε παλι παροντες και θα σταθουμε ανταξιοι του εθνους μας(οσο αυτο ειναι δυνατον). Εξαλλου μην ξεχνας παντα στην Ελλαδα αρχαια,παλαια και νεα λιγοι τραβαγαν κουπι…

  3. Ελένη Καβα-Καυγακου 08/14/2015 @ 11:43 ΜΜ

    THANKS Spartan7! Αυτό το video το έχει παίξει και ο David Icke σε ομιλίες του και περιγράφει τέλεια το πώς ο άνθρωπος ελέγχεται πιό εύκολα από τα πρόβατα…..Μόλις κάποιος εκφράσει κατι έξω από τα αποδεκτά κουτάκια, τρώει γελοιοποίηση και ψυχολογική επίθεση κάθε είδους….
    Μην φοβάστε το τσιπ, ειναι απολύτως τίποτα μπροστά στο βιολογικό τσιπ του ερπετικου στελέχους στον ανθρώπινο εγκέφαλο…. Εκεί βρίσκονται τα προγράμματα συμπεριφοράς που υπαγορεύουν τυφλή υπακοή στην κάθε εξουσία/αυθεντία/γονείς/παράδοση/θεούς/πρωτόκολλα, ο φόβος της επιβίωσης, το κολλημα με την ύλη, η εμμονή με το σεξ, ο τρόμος του θανάτου και οι αυτόματες υποσυνείδητες αντιδράσεις….
    Αρκεί να σκεφτείτε ένα πράγμα: το αίμα προς το κεφάλι περνάει πρώτα από το ερπετικο στέλεχος!
    Μόνον εάν το κομμάτι αυτό ειναι σε λήθαργο, το αίμα θα μπορέσει να πάει εξ ολοκλήρου στον θηλαστικό εγκέφαλο (θηλασμός/ενσυναίσθηση/τρυφερότητα) και στον νεοφλοιο (κόσμος των Ιδεών, καθαρή Λογική)!
    Τα 3 F περιγράφουν το ερπετικο στέλεχος: fight flight freeze / πάλεψε φύγε πάγωσε….
    Μονίμως δεχόμαστε ερεθίσματα για να βρεθούμε σε μία από αυτές τις καταστάσεις…..και το μήνυμα ειναι “ο κόσμος ειναι απειλητικός, συμμορφώσου και πήγαινε με το ρεύμα”.
    Φώτιση ειναι η αποσύνδεση του ερπετικου ή R στελέχους από το εγκεφαλικό κύκλωμα.
    Κι αυτό επιτυγχάνεται με συνεχή ενεργοποίηση της καρδιάς, την επιστροφή στην παιδικότητα, την τεχνική της Καρδιακής Συνοχής, και την εξάσκηση του ΘΑΡΡΟΥΣ…..

    • Πολύ καλό σχόλιο

    • πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λες Ελενη, αλλα μια ερωτηση εχουν υπαρξει μελετες ττουλαχιστον απο επιστημονες μη καθοδηγουμενους πανω σε αυτο το θεμα;(δεν το λεω για να αμφισβητησω την αυθεντικοτητα της πληροφοριας). Ευχαριστω για το σχολιο

      • Ελένη Καβα-Καυγακου 08/15/2015 @ 4:08 ΜΜ

        Αγαπητέ Spartan7 δεν το γνωρίζω καθόλου ποιος χρηματοδοτείται ή ελέγχεται από ποιον, και ούτε πιστεύω θα το μάθω ποτέ.
        Γι’ αυτό ούτε αποδέχομαι τυφλά την έγκριτη άποψη ούτε απορρίπτω την τρελή κι απίστευτη. Προσπαθώ να είμαι ανοιχτή και να το ψάχνω με πολλές παρατηρήσεις και να βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα…..
        Πρέπει να οργανώσω το υλικό μου, τώρα είμαι εκτός βάσης, αλλα όταν άρχισα να συνειδητοποιώ τί συμβαίνει στο κεφάλι μας…..μού ‘φυγε το κεφάλι!
        Μία εικόνα σού δίνω: ο ερπετικος εγκέφαλος κινείται σαν Ελβετικό τρένο, ο θηλαστικος και ο νεοφλοιος σαν τα δελφίνια….
        Το ότι υπάρχει ειναι εντελώς παράλογο! Ξέρεις με τί ισοδυναμεί?
        Σαν, ενώ έχουμε τα σύγχρονα αυτοκίνητα και αεροπλάνα και λοιπά μεταφορικά μέσα, να είχαμε κρατήσει τα κάρα και μάλιστα η κυκλοφορία των σύγχρονων μέσων να καθοριζόταν από τα ….κάρα !!!
        Σ´ευχαριστώ για τον διάλογο.

        • Εγω σε ευχαριστω! δεινεις πολυ τροφη για σκεψη, και φυσικα παντα χρειαζεται οτι ερευναμε να το κοιταμε απο ολες τις οπτικες γωνιες για να βρισκουμε οσον το δυνατον περισσοτερες αληθειες και να τις κανουμε κτημα μας. Να σαι καλα , περιμενουμε και αλλα σχολια σου.

    • Ελενη ,
      ΕΥΓΕ ΣΟΥ !!

    • Ανώνυμος 08/15/2015 @ 2:56 ΜΜ

      Δε ξερω αν θα δεις το σχολιο μου αλλα μου θυμισαν τα λογια σου μια ταινια που σε μια σκηνη του βγαζει απτο κεφαλι κατι σα χταποδι για να τον οδηγησει μετα στο δρομο προς τη φωτιση δες την https://www.youtube.com/watch?v=ugoWnwGoxiI

    • ΕΛΕΝΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ… ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ.

      ΙΩ

  4. Dr. Van Helsing 08/15/2015 @ 3:48 ΠΜ

    Σε μια πολύ παλαιότερη ανάρτηση με τίτλο matrix σανσκριτικά στο τέλος του βίντεο
    – λίγο πρίν το τέλος μάλλον- σε 4 γραμμές αναφέρεται όλη η θρησκευτικότητα. Μην θεωρειται ότι είναι ινδουιστικές χαζομάρες. Έχοντας μελετήσει τις θρησκείες- και την ορθοδοξία φυσικά- για 2 δεκαετίες μπορώ μετά βεβαιότητας να πώ
    ότι εκεί συγκλίνουν Όλες 101%. Φυσικά προϋποθέτει για την κατανόηση και αποφασιστική τήρηση αυτών των 4 απλών γραμμών μελέτη πίστη και πολύ πολύ ΠΟΛΎ
    ΘΆΡΡΟΣ. Όχι γιατί θα κάνεις ηρωισμούς.
    Αλλά γιατί θα γνωρίσεις το άρρητο.
    Εκεί θα δείξει κάποιος κάποια τα @ρχιδι@ του/της. Οχι στούς άλλους βέβαια. Είσαι έτοιμος/η να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να τον δείς γυμνό χωρίς να φρίξεις
    αλλά τουναντίον να εμβαθύνεις όσο το δυνατόν πιο νηφάλια μέχρι να δείς τι κρύβεται στο βάθος βάθος? Όταν φτάσεις εκεί αυτό που θα ανακαλύψεις πίστεψε το.
    Μην ξεγελάς τον εαυτό σου. Φώτιση είναι να καταλάβεις αυτό που ΔΈΝ ΕΊΣΑΙ. Πρόσεχε όμως. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει και δέν θα γίνεις διάσημος. Για την ακρίβεια θα θέλεις ανωνυμία και θα σιχαθείς οτι έχει να κάνει με φήμη. Αν λοιπόν είσαι ματαιόδοξος/η ξέχνα το.
    Δεν είναι για σένα. Υπ’ όψιν: θέλει δέσμευση και αφοσίωση.

    • Χχμμμ.., 101% ταυτηση; Αδυνατω να το επεξεργαστω και να το κατανοησω !
      ΙΣΩΣ ..δεν ειναι για μενα αυτο το τοσο μεγαλο θαρρος που συνιστας !
      Αρα μενω στην προσοχη και στην ματαιοδοξια ;

    • ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

      Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      ΙΩ

  5. Ανώνυμος 08/15/2015 @ 2:52 ΜΜ

    Θα σας προτεινα να δειτε μια ταινια απο ενα ανθρωπο που απο τοτε ηταν μεσα κ ειναι ακομα στα πραγματα μην κρινετε την ταινια πριν τελειωσει . Ευχαριστω.
    https://www.youtube.com/watch?v=ugoWnwGoxiI

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*