Διαφημίσεις

Ο επικεφαλής των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων της Ρωσίας, συνταγματάρχης Βλαντίμιρ Σαμάνοφ, έχει εκφράσει ενδιαφέρον στην ανάπτυξη των στρατευμάτων στη Συρία, αντιτιθέμενος στις αποστολές ισλαμιστών τρομοκρατών στη χώρα.

Οι δηλώσεις του έγιναν μετά τις κατηγορίες της Μόσχας κατά της απόφασης της Ουάσιγκτον να προβεί σε αεροπορική υποστήριξη των ανταρτών που εκπαιδεύθηκαν από τους Αμερικανούς στην Τουρκία, όπως αναφέρει το ‘Now’.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της Συρίας, εάν τα ρωσικά αερομεταφερόμενα στρατεύματα θα βοηθήσουν το στρατό του Άσαντ, ο Ρώσος συνταγματάρχης απάντησε ότι «θα εκτελέσουμε τις αποφάσεις που θα οριστούν από την ηγεσία της χώρας, όταν τεθεί ένα τέτοιο σχέδιο».

Επίσης τόνισε τους στενούς στρατιωτικούς δεσμούς μεταξύ της Μόσχας και της Δαμασκού, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε από το ρωσικό πρακτορείο Itar Tass.

Λίγες ώρες μετά τα σχόλια του Σαμάνοφ, ο Γραμματέας Τύπου του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, αρνήθηκε ότι η Δαμασκός ζήτησε από τη Ρωσία αποστολή στρατευμάτων για την καταπολέμηση του ‘ισλαμικού κράτους’.

«Όχι, για αυτό δεν έγινε καμία συζήτηση. Δεν αποτέλεσε θέμα της ημερήσιας διάταξης», είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Τα σχόλια από τον διοικητή των ρωσικών αερομεταφερόμενων στρατευμάτων ήρθαν με τη γνωστοποίηση ότι η Μόσχα θα εργασθεί για τη μεσολάβηση μιας αντι-τρομοκρατικής συμμαχίας, φέρνοντας σε επαφή τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και την Ιορδανία.

http://www.echedoros-a.gr/2015/08/blog-post_20.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *