Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:50 - 22/07/2015

Να είσαι καλός καπετάνιος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 

Στου πουθενά την μέση Φαλάσερνα

Στου πουθενά την μέση Φαλάσερνα

Η μεγάλη κάθοδος έχει  αρχίσει εσύ περιμένεις να περάσει η καταστροφή από μπροστά σου για να πάρεις το τρένο του τρόμου. Τώρα είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο παύση σε κάθε τι που δυναμώνει τα πάθυ και το εγώ. Ενώνουμε κάθε ίσο κομμάτι αλλά σμείγουμε τα ουδέτερα με σκοπό ένα ενιαίο μέτωπο κατά του παλαιού και άδικου συστήματος. Προετιμαζομαι για αυτάρκεια αγαθών ως άτομο, οικογένεια, κοινωνία, πόλη κράτος, εάν δεν εχω την δυνατότητα να θρέψω την οικογένεια μου εχω αποτύχει. Ενεργοποιούμε κάθε ανενεργό μηχανισμό για της δύσκολες ώρες που μας περιμένουν. Η διαχείριση στης ώρες αυτές έχει μέγιστη σημασία οχι στον φόβο τον πανικό ούτε στο μίσος. Ενωνόμαστε ως ενα σώμα σβήνοντας τα συμφέρωντα  ως άτομα, έχουμε  την δύναμη έχουμε  της αξίες ας προχωρίσομε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Σβήσε όσα σε έμαθαν οι φωστήρες αφού αν θέλανε το καλό μας θα μας είχαν βοηθίσει. Εσύ ανοίγεις τους δρόμους  και έχεις την ευθύνη για το μέλλον  της πατρίδας μας. Πάψε να κλες το κλάμα δεν θα οφελήσει τώρα δημιουργείς και σχεδιάζεις οραματίζεσαι το μέλλον σου ανοίκει. Όσα διεκδικείς είναι ξένα μάθε να ζεις αληθινά με όσα έχεις αποκτήσει με Σοφία η ύλη θρέφεται από το εγώ σου και μην ζεις μόνο για αυτήν.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/22/2015 @ 10:24 ΜΜ

    Προσωπικά για εμένα η ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ κάθοδος προς την συντριβή ΟΛΩΝ άρχισε απο πέραση τον Φεβρουάριο.

    Οσα έμαθα βγηκανε. Η πηγη εποδηξεις το μπλογκ σου.

    Σίγουρα, ΔΕΝ χαίρομαι για ΟΛΑ αυτα που συμβενουν. Αλλα πραγματικα εάν δεν γίνουν ΟΛΑ ερείπια τα ξενοφερτα γούστα και βιτσια που υιοθετησαμε. Τότε πως θα αναγενηνηθουμε;

    Και αφου το σύστημα έβγαλε και τα μπατσονια σε κάθε σταθμό πλατεία εμπορικό κέντρο κτλ. Τότε ολοι ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβουμε πως παει καιρός που ο περιορισμός μας άρχισε.

  2. σεκερης 07/22/2015 @ 10:39 ΜΜ

    ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ

    Επέτρεψε το χέρι της αγάπης σου να πιάσει το χέρι του Χριστού.
    Επέτρεψε την Αλήθεια να σε Φωτίσει το τώρα του αύριού σου,
    που είναι το αίτιο που παραμένεις νεκρός από το χθες.

    Μέσα στον άδειο τάφο της σιωπής στέκεις Άνθρωπε και πίσω από την πετρωμένη πόρτα του τάφου σου αστέρια θωρείς που σε φωτίζουν την νύχτα να έχεις για ημέρα.

    Μια Ελλάδα δοξασμένη στον Ουρανό σας· την ώρα που, μέσα στον άδειο τάφο της νεκρά από Ελλάδα τα παιδιά της, την πούλησαν στο κράτος που τους Έλληνες έχει μέσα στον στάβλο τους.
    Μέσα στα κόπρανα των νόμων και ΤΑ ΟΎΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΎΜΑΤΌΣ ΤΟΥ…έξω από την ταφόπλακα για να δεις.

    Τον τάφο του εγώ σου πρώτα στα μάτια σου να δεις, και τους ποιμένες σου το Ελληνικό το Άγιο Πνεύμα το πώς σου το χάρισαν…
    …Μάγοι που είναι πόρνοι στην ψυχή, οι γνωρίζοντες πολύ καλά το τι ποιούσι, σε πέτρα σου μεταμόρφωσαν την καρδιά και σε φωτιά κακίας μετέτρεψαν την ψυχή σου.

    Την αστοχία σας μην την μετατρέπετε σε κατάρα, αλλά σε συγχώρεση και μετάνοια, επικαλούμενοι το Άγιο Πνεύμα στην Καρδιά σας η Αγάπη να καθίσει….
    ακούγοντάς τον Ιερό τον Λόγο της Αγίας Εκκλησίας του,
    που οι μάγοι από τους ποιμένες κλέβουν τα πρόβατα του Ιησού Χριστού και τα οδεύουν, όπως οι Δεσπότες την Ελλάδα μας, εις την σφαγή.

    Μα και την φωνή που μέσα στην έρημο της Αγάπης σας, εις την Ανάσταση σας καλεί!

    ιωανν.β.

  3. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/22/2015 @ 10:44 ΜΜ

    Αυτό που έρχεται είναι μεγάλο…… και έρχεται γρήγορα …
    Posted: Οκτωβρίου 26, 2014 at 12:34 πμ

    http://www.pentapostagma.gr/2014/10/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD-2.html

  4. ορθοδοξος ελληνας 07/23/2015 @ 12:26 ΠΜ

    Ο Κυριος ειπε:θαρσειτε εγω τον κοσμο νενικηκα ! αυτο και μονο αδερφια αρκει για να αναζωπηρωσει την σβησμενη πιστη μεσα στην καρδια μας.η Αγια Ανασταση Του ας ειναι η λυση,το οπλο,η δυναμη και το θαρρος για ολα αυτα που ξεκινησαν και για αυτα που θα ξεκινησουν.

  5. ΑΥΤΗΝ την ορθογραφία, ποιος δάσκαλος βρέθηκε να στη διδάξει;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*