Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:56 - 28/06/2015

Ναι ή όχι;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ζούμε ιστορικές στιγμές,στιγμές που θα διαβάζουν τα μελλοντικά παιδιά του δημοτικού βιβλία για εμάς, μόνο που μένει να δούμε τι θα γράφουν αυτά.
Όλοι φοβούνται,λογικότατο.Δεν θα το παίξω νταής και εγώ φοβάμαι γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξαναζήσει,είναι κάτι που δεν μπορώ να προσδιορίσω.Όμως έχω ζήσει άλλα πράγματα,έχω νιώσει την ανατριχίλα στο δέρμα μου όταν ακούω τον Εθνικό μας Ύμνο.Έχω νιώσει περηφάνια ακούγοντας ιστορίες αντίστασης,έχω νιώσει περήφανος που η χώρα μου έδωσε Δημοκρατία στον κόσμο, μια Δημοκρατία που ξεφτιλίζεται σήμερα.

Δεν μένω όμως εκεί,άλλωστε είναι μια κακιά συνήθειά μου να μακρολογώ.Θα μείνω στο θέμα και το θέμα μου είναι ότι είμαι μικρός μεν σε ηλικία αλλά είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που νιώθω περήφανος για την πατρίδα μου,που ενάντια σε όλους και όλα παλεύει,αντιστέκεται.Πριν πεις το ναι η το όχι σκέψου ότι ο παππούς σου δούλεψε όλη του την ζωή για να δει σήμερα την σύνταξή του να πετσοκόβεται,ότι μας σφαγιάζουν σαν λαό κάθε μέρα,λίγο λίγο,ότι γιαγιάδες και παππούδες μαζεύουν σάπιες και τσακισμένες ντομάτες από τα “αποφάγια” της λαϊκής,ότι το μέλλον σου είναι να παίρνεις 300 € μισθό και άλλο τόσο σύνταξη,ότι ποτέ σου δεν θα κάνεις οικογένεια και ότι αν έχεις ήδη κάνει το παιδί σου στα 20-25 θα φύγει στο εξωτερικό ΑΝ και το ξαναλέω ΑΝ δεν έχει αυτοκτονήσει έως τότε.

Γύρνα πίσω και δες,κάθε απόφαση χειρότερη από την προηγούμενη,κάθε μνημόνιο χειρότερο από το προηγούμενο κάθε μισθός λιγότερος του προηγούμενου για χάρη των δανείων μας να λέμε σε όλα ναι και ναι και ναι και να πιστεύεις ότι αύριο θα είναι μία καλύτερη μέρα όμως 5 χρόνια τώρα το αύριο έχει αργήσει.Κανένας πόλεμος δεν θα νικηθεί χωρίς θυσίες και είναι στο χέρι σου να βάλεις στα μελλοντικά βιβλία το δικό σου όνομα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με mostrino
Ἰδοὺ ἐγὼ ἀποστέλλω ὑμᾶς ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων.

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. οχι δαγκωτο .το καταλαβατε πουστρακια τοκογλυφοι .ολος ο πολεμος ειναι για τον πλουτο που εχει η ελλαδα . Οσμιο πετρελαιο φυσικο αεριο . Το παιχνιδι ειναι δικο μας .

  2. Το ερώτημα είναι αν θα υπάρχουν μελλοντικά παιδιά

  3. ΝΑΙ. Δεν χτειαζεται μιαλο.Οποιος εχει σκεφτεται.Για να μην γινουμε Λιβιη Συρια και Υεμενη

  4. Ανώνυμος 06/29/2015 @ 1:02 ΠΜ

    Είδα τα πάντα να χάνονται. Το πατρικό, το μαγαζί του πατέρα, τα πάντα. Είδα τον πατέρα μου να κλαίει για πρώτη φορά στη ζωή του, τον είδα να ντρέπεται που έπρεπε ο γιός του να του στείλει λεφτά για να πάρει μια φραντζόλα ψωμί. Είδα τον πατέρα να μην μπορεί να πάρει σύνταξη μετά από 42 χρόνια ασφάλισης, αν δεν πληρωθούν στο γαμοΤΕΒΕ και οι τελευταίοι μήνες ασφάλισης.

    Τον είδα στο αστυνομικό τμήμα να του παίρνουν αποτυπώματα, να τον τρέχουν στη σήμανση, για έξι γαμημένους μήνες ποινή ερήμην από δικαστήριο για “χρέος”. Έναν άνθρωπο 77 χρονών, που δεν ξέρει τι θα πει “βγαίνω έξω”.

    Είδα τη μάνα μου να πνίγεται επειδή δεν μπορούσε να δώσει στο εγγόνι ούτε 10 ευρώ για ένα παιχνίδι.

    Είδα τους δικούς μου ανθρώπους να προσπαθούν να ζήσουν 4μελή οικογένεια με μια δουλειά part- time. Είδα κομμένη τη ΔΕΗ. Βρέθηκα απέναντι σε κάποιους που μου μιλούσαν για “προβλήματα” που για μένα ήταν λύσεις. Έμεινα μέρες με τα ψιλά στην τσέπη περιμένοντας να πληρωθώ έναντι από τον μισθό που έπρεπε να πληρωθεί πριν από 4-5 μήνες.

    Είδα πολλά, αγαπητέ σκατόφλωρε, τιμητή των πάντων. Και μου λες ότι τώρα θα φοβηθώ ένα …δημοψήφισμα;;;; Χαχαχα! Ένα δημοψήφισμα;

    Ούτε που έχεις διανοηθεί τι σημαίνει φόβος και αγωνία. Γι’ αυτό άντε και γαμήσου που θα μου κάνεις μαθήματα ζωής και ψυχραιμίας.

    Το κείμενο αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα του Δημήτρη Σούλτα στο facebook

    και για την αντιγραφή Φ

  5. Το γεγονός οτι πάνε να μας τρομοκρατούν και οτι μας έχουν κάνει να πιστέψουμε οτι άμα βγούμε εκτός Ευρώπης θα πέσει κάποιος κομήτης και θα καταστρέψει την Ελλάδα ή θα ρίξουν καμιά ατομική βόμβα,τα λέει όλα. Μάλλον αυτοί είναι οι τρομοκρατημένοι βλέποντας το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων να αποτυγχάνει με την Ελλάδα που αντιστέκεται.Απο την στιγμή που ξέρουμε οτι το μνημόνιο μας κάνει ολότελα σκλάβους με μηδέν ζωή και εξέλιξη, γιατί να μην επιλέξουμε τον άλλον δρόμο,που ξέρουμε οτι είναι άγνωστος μέχρι τώρα. Φοβόμαστε το άγνωστο,γιατί αυτή είναι η φύση μας,μπορεί όμως να βρούμε θησαυρό σε αυτόν τον άγνωστο δρόμο και οι άλλοι επειδή το ξέρουν αυτό να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας κρατήσουν μακριά απο αυτόν. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται να έχουμε αλληλεγγύη και ανθρωπιά,αυτά χρειαζόμαστε μόνο. Έχουμε ξεχάσει όμως τι πάνε να πουν αυτά και για να ταιριάξουμε στην “κοινωνία” που μας επέβαλλαν,γίναμε αρπακτικά.Πρέπει να ξαναγίνουμε άνθρωποι.Αυτό είναι το πραγματικό δύσκολο για το σύνολο. Άμα ήμασταν πραγματικά Άνθρωποι δέν θα μας ένοιαζε τίποτα. Θα παίρναμε τα λεφτά και θα τα καίγαμε για την πλάκα μας.Γιατί δεν είναι δυνατόν ένα κομμάτι χαρτί να σου λέει άν θα ζήσεις και πώς θα ζήσεις.Αυτό είναι η μεγαλύτερη κατάντια του είδους μας.

  6. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 01΄02 ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ 4.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΑΝ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΛΙ[ΠΟΘΥΜΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟ ΠΕΙΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑ .

  7. ανωνυμος 06/29/2015 @ 2:39 ΜΜ

    ΦΙΛΗ ΝΙΚΗ
    ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ‘Η ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ Σ….Ο ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΧΡΗΜΜΑΤΑ……
    ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΙ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ΄΄ΟΧΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ….
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΣΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ…Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ…ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ…ΕΙΝΑΙ…
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ…
    ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΤΣΙΓΓΟΥΝΕΥΟΜΑΣΤΕ…

    Β.Μ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*