18:08 - 01/07/2015

Μια συζήτηση μεταξύ “κατοχικών” πριν λίγες ώρες και η επιβεβαίωση

Διαφημίσεις

Όταν ΟΛΑ  τα συστημικά και μη μέσα “έβλεπαν” συμφωνία, οι αρθρογράφοι του ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, όπως θα διαπιστώσατε είχαν εντελώς διαφορετικές πληροφορίες.  Έτσι λοιπόν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και ενώ οι ΠΑΝΤΕΣ είχαν βέβαιη τη συμφωνία, εμείς είχαμε βέβαιο το στήσιμο, βλέπετε ακριβώς την ίδια ώρα ερχόταν η πληροφορία για το επικείμενο κούρεματάκι (βέβαια σε μαλλιά το λες και κουρεματάρα) και την παράταση του capital control.

 

 

123

 

124



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. βασιλης 07/01/2015 @ 6:18 ΜΜ

    Ένα μεγάλο μπράβο για σας που με ξεστραβονεται κάθε μέρα Κ μου κραταται συντροφιά….μπράβο σας.!!!!!!!!!!!!!

  2. Δίκιο έχει ο Βασίλης.Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!!!Μπράβο και χαρά στο κουράγιο σας!

  3. Ανώνυμος 07/01/2015 @ 7:14 ΜΜ

    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

  4. Ανώνυμος 07/01/2015 @ 7:25 ΜΜ

    ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

  5. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑ 07/01/2015 @ 7:33 ΜΜ

    Γεια σας. Παρακαλω ανεβαστε και καποιο-α θεμα-τα για τον καιρο. Το συμβαινει φετος; Παει ο Ιουνιος και σημερα ξανα ψυχρα σαν να ειναι ανοιξη και βροχη. Τουλαχιστον εδω Πατρα ειχαμε ηλιο με ζεστη το πρωι το μεσημερι συννεφιες και καμια ωρα και κατι πριν μιση ωρα βροχη. Προχθες τα ιδια με καταιγιδα για καμια ωρα… Τι κανουν;;;;; Ξεβρακωστε τους ξανα!!!!
    Ευχαριστω και να με συμπαθατε που το εγραψα εδω.

  6. ΣΗΜΑ;ΤΩΡΟΣ 07/01/2015 @ 7:35 ΜΜ

    μα γιατι να θελουν το καπιταλ κοντρολ μεχρι τον 15 αυγουστο ……μα γιατι απεναντι εχουν επιχειρησεις στην τουρκια …αλβανια οι γερμανοτετοιοι,,,,,,και περσυ ειχαν κεσατια

    μα γιατι μεχρι 15 αυγ κλειστες???,,,,,μα αφου μετα θα αρχισει προεκλογικη περιοδο…….

    μα γιατι μεχρι 15,/αυγουστο το κοντρολ …..μαα τωρα δεν εχουμε μνημονιο εληξε….και αναλογα πως θα κατσει η μπιλια….[για κοιτα το απολητο δημοκρατικο οπλο της πραγματικης δημοκρατιας] εγεινε τζογος ,,και χουντικη συμπεριφορα,,,,,α,ρε περικλη,,να το ακουγες και αυτο..δεν ξερω γιατι υπηρξα θα ελεγες…τελος παντων θελλει το πραγμα μια οικουμενικη και μια διαπραγματευση,,[σκλαβια]

    γιατι ,,,μα γιατι αν πουμε οχι μας εχουν τους λαθρο που θα μας απειλουν οτι στο ελλαντα εφαγαν τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙς ΕΚΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,,ΠΩς ΘΑ ΖΗΣΕΙ,,ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ,,ΑΡΑ ΕΜΕΙς ΕΣΑς ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ

    γιατι ειπες κλειστα ??…μα γιατι ο ντραγκι ειχε πει οτι θα εκοβε 1 τρις για να ενισχύσει τα κρατη μεσω τραπεζων,,,ααααα…και γιατι δεν κοβει αφου η γαλλια την αποκεφαλισαν την παρασκευη σε ΑΑ -απο ΑΑΑ,,,και το εριξαν στον τζιχαντιστη……..και εδω το ιδιο κανουν η ελλαδα φταίει,,,,, για να μην πουν οτι ο ντραγκι για να σωσει το ευρω που καταρρει το στοκ της γερμανιας δηλαδη….τα σπρωχνει στις αγορες ,,και ξεχασε τα κρατη…εεεε μεχρι το 15/ αυγουστο θα δειξει,,,,3 τρις θα σπρωξει,,,, ετσι ειχε πει

    αλλη φορα τα υπολοιπα ..τωρα εχουμε πολλα τετοι;α αρθρα,,που θελλουν σχολια

    ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ

  7. ανωνυμος 07/01/2015 @ 8:32 ΜΜ

    Μα γιατι μετα τις 15 αυγουστου φιλε σηματωρε ο ΔΙΑΣ θα εχει παει στην ΠΑΡΘΕΝΟ και απο κει θα δωσει καλυτερα πραγματα..
    Φιλε απο την ΠΑΤΡΑ δεν παρακολουθεις τα σχολια εδω στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ,,,,ο καιρος θα το πηγαινει ετσι…μια βροχη μια ηλιο…15 ιουλιου μεχρι 15 { παλι 15 } αυγουστου λεγετε οτι θα κτυπησει μεχρι 45 βαθμους,,μετα παλι βροχη ηλιο…
    Σεπτεμβριο ισως παλι εκλογες ,,,,αλλα γεγονοτα …και απο τελος του ετους αρχιζει η ανακαμψη,,,
    Ναμαστε καλα και να εχουμε δυναμη και κουραγιο…μεχρι το 2025 που φευγει ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ απο τον ΑΙΓΟΚΕΡΟ …ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗς ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ ειναι ο ΚΡΟΝΟΣ.. ολοι ποια ξερουμε τι ειναι αυτα τα δυο…και τα γευθηκαμε…

  8. — Απο τον διαχωρισμό προτιμώ την αλήθεια …

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΄΄ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΄΄ΑΠΟΨΗ΄΄ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ/ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΗΝΩΝ) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ CAPITAL CONTROLS ( Έλεγχοι κεφαλαίων / κεφαλαιακοί περιορισμοί) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ/ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΤΟ CAPITAL CONTROLS ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

    ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΄΄ΚΟΥΡΕΜΑ΄΄ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ/ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑΡΑ ΤΟ CAPITAL CONTROLS ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ΄΄

    -ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ) ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΩΣ Ο ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 60 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ (BAIL IN ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΛΠ).

    -ΑΠΟΨΗ/ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΄΄ΔΑΝΕΙΟ ΧΡΟΝΟΥ΄΄

    -ΑΜΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    -ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ (ELA) ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ>ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣ ΚΑΤ΄ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.

    -ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΜΑ (ΔΑΝΕΙΟ ΧΡΟΝΟΥ),

    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΄΄ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ΄΄.

    ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ/ΤΡΟΦΙΜΩΝ/ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΛΠ.

    ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ EFSF/ELA ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ,
    ΚΑΘΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

    ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΄΄Η΄΄ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ/ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΝΑΙ-ΟΧΙ/ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,

    ΄΄Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΘΕΙ΄΄

    ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΗΤΟΙ,

    Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΄΄ΔΑΝΕΙΟ ΧΡΟΝΟΥ΄΄ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

    • ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΛΠ. ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΧΡΟΝΟΥ 6 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ?

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ.. ΜΟΝΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΦΙΚΤΟ…

      ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ (ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΖΟΦΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΧΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΟΥ.

      ΙΩ

  9. σωτηρης 07/01/2015 @ 10:51 ΜΜ

    και ποιος θα τα κανει????? ολα αυτα φιλαρακο. γιατι απο πανω μεχρι κατω ολες οι βαδμιδες εξουσιας βρωμανε χειροτερα απο τους υπονομους!!!!!

  10. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ. ΤΟ CAPITAL CONTROL ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΓΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ…ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΩΣ…!ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ CAPITAL CONTROL ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.! ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΑΜΦΙΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! OTAN MAΘΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  11. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΙΩ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ,

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    -ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ,
    ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (ΟΧΙ) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ (ΝΑΙ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΤΣΙ Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ/ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΟΧΙ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.

    ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΩΜΑΣΤΕ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ (ΦΕΡΟΝ ΑΤΗΣ) ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΑΙ ΄΄Η΄΄ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΄΄ΙΟΣ΄΄ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΄΄ΦΩΣ΄΄ / ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΄΄ΘΕΜΑ΄΄ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΠΡΕΠΕ(ΑΤΗ).

    ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝ (ΝΕΜΕΣΙΣ).
    ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ/ΜΑΧΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ,
    (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ)
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ (ΘΟΛΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥ/ΑΤΗ) ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΠΙΒΟΛΛΗ) ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ (ΣΤΑΘΜΟΣ) ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ.

    ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠ΄ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

    ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΄΄ΑΜΦΙ΄΄ ΚΑΙ Ο ΄΄ΝΕΑΡΧΟΣ΄΄ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
    (ΚΑΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ)
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

    Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΗ.

    ΕΤΣΙ,
    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΟΙ ΤΟ ΄΄ΟΧΙ΄΄ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ (ΟΝΤΟΤΗΤΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΄΄ΕΝΩΣΙΣ΄΄ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ/ΒΟΗΘΕΙΑ/ΠΑΡΑΤΑΣΗ.

    ΑΦΟΒΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ.

      ΕΛΠΙΖΩ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ Ν΄ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ “ΟΧΙ”.

      ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΣ.. ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.

      ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ‘Η ΝΕΚΡΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΗΔΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

      ΙΩ

  12. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥς ΟΠΟΙΟΥς ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ …ΘΕΟΚΤΟΝΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ..ΚΑΙ ΙΕΡΟ..
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
    ΕΧΟΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΔΟΜΕΝ .
    ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥς.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕς ΚΑΙ ΑΘΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΘΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΣΕΚΑΘΑΡΟ ..
    ΥΠΑΡΧΟΘΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΑΣΙΛΕΩς ΚΑΙ ΛΟΥΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΣΑΝΑ …ΠΕΙΡΑΜΑ-.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΘΛΓΑΡΙΑΣ ΧΕΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΙΝΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ….
    Ο ΦΟΒΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΗΡΙΑ

    ΤΟΘΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΡΟΣΙΑ …
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

  13. ΟΣΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ , ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΘΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*